Jouw ultieme vrije dag

Stel: je hebt doordeweeks een dagje vrij (en niemand anders is beschikbaar) , hoe besteed je die dag?

Ik heb de komende 3 maanden elke woensdag vrij van werk en zoek inspiratie :innocent:

Oh heerlijk! Die weet ik wel te vullen hoor.

Ik zou lekker rustig opstaan,de tijd nemen om te ontbijten en misschien nog even yoga doen voor het ontbijt. Dan naar een stad in de buurt die ik niet zo goed ken en daar lekker rondlopen,ergens koffie drinken en naar een museum.
Dan thuis lekker uitgebreid koken en dan met een boek op de bank of het balkon.

Andere opties zijn een lange wandeling maken in een mooi natuurgebied,tweedehandswinkeltjes afstruinen,naar het strand,naar de film… Gewoon een beetje thuis rommelen vind ik ook altijd wel fijn. Dingetjes uitzoeken en opruimen,mn interieur een beetje veranderen. Dat soort dingen.

7 likes

Uitslapen
Uitslapen
Uitslapen

Daarna heel rustig ontbijten en tv kijken, daarna ga ik meestal het huishouden doen maar ik denk niet dat jij dat zoekt :stuck_out_tongue:

4 likes

Oja, ik heb nu een vrije dag en ga met mijn zusje afspreken zometeen. Iets doen wat we beide leuk vinden.

1 like

Vroeg opstaan, tegelijk met m’n vriend (07:40).
Douchen
Sporten
Douchen
Lekker ontbijten met broodjes uit de supermarkt.
Netflixen
Dingen halen in de stad
Beetje het huishouden doen
Netflixen
Eten maken
Eten
Netflixen
Zwemmen
Douchen
Vroeg slapen want de volgende dag vroeg eruit vanwege werk.

Ik ben vandaag vrij en dit is het schema van vandaag. En ook gelijk mijn ideale vrije dag. Van lang in bed liggen word ik lui en doe ik de hele dag niks.

1 like

Vroeg opstaan (want dan duurt de dag het langst) en dan zo vroeg mogelijk met mijn kont op een bedje aan het strand zitten.

*misschien ook wel handig om te zeggen wat ik daar dan doe:
zo veel mogelijk boeken lezen, lunchen met een lekker wijntje erbij.

Wat doe jij in sealand

Uitslapen tot een uur of 10
Sporten
Lunchen buiten de deur
's Middags winkelen/wandelen in het bos of bij de zee/Langs familie/iets bakken of koken
Of een opruimmiddagje. Lekker alle oude zooi weggooien
Of een dagje een stad/musea bezoeken
Haha ideeën genoeg…

Uitslapen met mijn vriend (tot half tien) en fijne lome ochtendseks, daarna lekker rustig aan ontbijten. Daarna met een boek op een terras even koffiedrinken en een rondje door het Westerpark lopen of daar chillen met een kleedje. En dan s avonds ergens eten of eten bestellen en een film kijken of zo. Wil meer van dit soort dagen.

1 like

Sporten op vrije dag???
Hell no
Maar dat zegt meer over mij dan over jullie (überhaupt sporten)

Voor mij: uitslapen, ontbijten met croissantjes en jus d’orange, op de bank hangen, lezen, wandeling maken in de buurt en ‘s avonds wijn drinken met vriendinnen.

Jaaaa thanks voor de tips allemaal! Heb er al helemaal zin in, eens zien wat ik hiervan in de praktijk kan brengen (kan nogal moeilijk ontspannen namelijk :roll_eyes: :stuck_out_tongue:)!

Uitslapen tot 9:30, rustig ontbijten, Netflix, dan een sportles of hardlopen, daarna een goede lunch maken. Vervolgens lekker naar buiten: naar de stad of wandelen in het bos of naar een meertje of het strand. Savonds met een vriendin eten en borrelen en dan een beetje tipsy in slaap vallen.

Uitslapen, rommel in huis, Netflixen, lezen, naar het park. Maar misschien ook tijd maken voor de kapper of iets anders ‘voor mezelf’.

Hmmm. (In mijn geval vroeg) opstaan met een hele grot pot koffie, een beetje forummen en nieuws lezen, dan lekker naar de film (liefst om 11 u, als je de zaal met 1 pensionado deelt), misschien nog wat gaan zitten lezen/werken/schrijven in een koffietent waar er natuurlijk iets als een stuk carrot cake oid bij moet haha, dan misschien even naar de markt voor boodschappen, naar huis, uitgebreid koken en als ik zin heb ook nog iets bakken, en savonds een documentaire kijken of iets anders doen waar ik normaal gezien na een werkdag geen puf meer voor heb

1 like

Ik wou dat ik al deze dagen in de praktijk kon brengen! Klinkt allemaal zo fijn en ontspannend. Ik neem me dit ook altijd voor en soms lukt het en dan geniet ik echt, maar meestal lig ik met een lege vrije dag dus gewoon de hele dag een beetje in bed series te kijken en troep te eten

2 likes

Vandaag is mijn ultieme vrije dag en dit is mijn plan (deels al gedaan): vroeg uit bed om een wandeling te maken door het park, vervolgens wasjes draaien en iets bakken, tijdschriften lezen op het balkon, lunchen, naar de stad, in het park eten met vrienden, lekker borrelen en een serie kijken.

1 like

Een dag naar Antwerpen of Parijs
Of een strandwandeling en daarna kroketjes eten bij een strandtent

Of gewoon in m’n stad blijven en dan zoiets:

  • uitgebreid ontbijten met gekookt ei, wentelteefjes en een vers sapje

  • sporten

  • iets kleins als een tosti eten

  • daarna winkelen in leuke tweedehands boetiekjes

  • ergens lunchen met een broodje zalm
    dan bedenken wat ik s avonds ga klaarmaken en op de markt verse ingrediënten halen

  • dan ook nog even bij de intratuin binnen en wat nieuwe plantjes voor op m’n balkon meenemen

  • uitgebreid koken en daarna de de avond netflixen en in een vers verschoon bed slapen

En de bios is ook leuk ‘s middags als het regent. Of een museum. En naar de kapper/massage/schoonheidsspecialist, heerlijk. En ik vind het ook fijn als m’n vader langskomt en even alle klusdingen doet met z’n gereedschapskist waar ik al maanden tegen aanhik.

1 like

Op tijd opstaan, zodat het in de stad nog rustig is. Beetje winkels kijken en dan naar de sportschool om lang te sporten en dan uitgebreid diner te koken onder het genot van wijn en Netflix

Ben ook op woensdag vrij. Ene week meer aan het genieten van mijn vrije dag dan de andere week, ligt ook waar ik zin in heb.
Mijn laatste ultieme vrijdag was;

Op tijd opstaan, ontbijten met mijn vriend. Daarna lekker alleen op de bank liggen en even surfen enYouTube-filmpjes kijken. Toen redelijk vroeg sporten. vervolgens naar de stad gegaan. Heerlijk even rondgekeken voor een nieuw leesboek, interierwinkeltjes langs en op de markt paar verse boodschapjes gedaan. Toen mijzelf getrakteerd op een lunch op een terrasjes met een boek. Daarna naar huis, even lekker hangen op mijn terras. En vervolgens heerlijk gekookt op de BBQ. Helemaal top.

Maar wat ik ook doe;
Dagje sauna
In m’n eentje shoppen
Met m’n moeder afspreken

1 like

Rond 9.30 opstaan
Schoonmaken en lekker rommelen in huis
Uitgebreid lunchen
Op pad. Naar een vriendin/familie, bos, tuincentum, boodschappen, winkelen oid
Savonds lekker koken en op de bank hangen

Zo heb ik mijn vrije dagen het liefst als ik de volgende dag moet werken.

Wanneer ik de dag erna vrij bent lig ik vaak tot 12.00 in bed. Als Mn vriend vrij is samen iets leuks doen (strand, bos, scooteren, stad bezoeken) en savonds uit eten. Als Mn vriend moet werken ga ik graag savonds sporten of yoga