Nieuwe producten in de supermarkt #2

#1294


Die kaasschnitzels zijn echt smakeloos…
Zijn de hawaii schnitzels beter?

chocolate-cookie-dough-moophoria-landing-open

De kleine versie hiervan geprobeerd, bij de appie, ik dacht voor 1,79

Smaakt naar matig chocolade ijs met suikerachtige stukjes…

#1295


Iemand dat oreo taartje al eens gehad?


Hoe smaken deze? Een beetje vergelijkbaar met chocolatchip coomies zoals die vd aldi/lidl/jumbo/appie?

Vond die van 't Veldt van de jumbo niet lekker…

#1296

Ik vind dat ijs van b&j alleen lekker als die zacht is, dus wel even tijdje uit de vriezer laten voor je hem eet.

1 like
#1297

is dit nieuw? het was heerlijk :smiling_face_with_three_hearts: ik vond het bestwel naar champignon smaken terwijl dat er niet inzit :sweat_smile: maar was gewoon lekker, niet té draderig (geen fan van een echte vleesstructuur) en de korst was niet zo hard als uit de frituur maar wel gewoon prima!

10 likes
#1298

Hij was wel zacht, maar vond de smaak niet lekker romig ofzo😅

#1299

Volgens mij inderdaad redelijk nieuw! Ik heb ze een paar weken geleden gehad en vond ze ook mega lekker.

1 like
#1300

Het is ook de ‘light’ versie dus dan zit er waarschijnlijk minder vet in waardoor het minder romig is. Heb deze ook geprobeerd maar mis dan echt de treat die je bij de normale versie krijgt. Vind dat je ijs of andere lekkernijen niet in light moet nemen, juist lekker genieten van de suikers en romigheid haha.

1 like
#1301

Klopt hoor, doe ik ook zeker😋 was gewoom nieuwsgierig of het ‘kon’

1 like
#1302

Ik heb hier vandaag de bitterballen van gegeten en vond ze ook superlekker!

1 like
#1303

Ik heb vandaag vegetarische knakworstjes van Unox gegeten en ik vond ze echt niet lekker. Het waren meer een soort van leverworstjes :frowning: Ook vond ik de buitenkant te glad

#1304

Deze is vast al oud, maar ik kende m nog niet.

Bovenlaag is echt perfectie, zo lekker. Het bruinesuikerijs is lekker en de swirls ook, alleen klopt de verhouding niet helemaal. Binnenin zitten nog karameldingetjes waarvan de binnenkant karamel is, superlekker.

Het is denk ik Mn nieuwe favoriet

16 likes
#1305

Ben benieuwd hoe de pot eruit ziet als het je is gelukt hem weg te leggen :stuck_out_tongue:

#1306

Ik heb die vega worstjes van Unox ook geprobeerd. Ik ga ze niet meer kopen. Ik vond het nog wel te doen, maar ik beschouw veel vleesvervangers wel een beetje als nep voedsel en rommel en dus voor maar heel soms. Deze worstjes hebben vanwege de eieren die gebruikt worden maar twee sterren van het beter leven keurmerk. Dan denk ik laat maar zitten.

1 like
#1307

Dit is van gister, misschien neem ik straks nog wat, maar hij is halfleeg nu en heb de bovenlaag kapot getikt zodat de helft daarvan nog in de bak zit.

#1308

Door jou wilde ik perse deze eten, nu. Dus naar de winkel gerend. Nu zonder broek b&j eten! Dank voor de inspiratie.

5 likes
#1309

Deze heb ik vandaag gegeten, heel lekker inderdaad! Die bovenste laag…:heart: Jammer dat dat maar een deeltje is. Mogen ze van mij nog wel een paar keer laten terugkomen in de bak haha

2 likes
#1310

Bij ‘‘mijn’’ AH hebben ze van Crystal Clear een aantal nieuwe smaken, o.a. komkommer & watermeloen en appel & groene thee. Allebei heel lekker fris!

1 like
#1311

Ja eens, heb dus van de helft de laag kapot geslagen, zodat ie door het gewone ijs zit omdat ik m niet in 1x opkan. Kleine tip misschien, maar eigenlijk zouden ze ook de bodem van dat spul moeten maken.

@Ladybug lekker!!! Bevalt ie?

1 like
#1312

Ja, heb ‘m eerder gegeten. Maar jouw post en de Ah actie hebben me verleid. Nu heb ik drie bakken staan. Heerlijk. Deze is denk ik wel mijn lievelings.

1 like
#1313

Ooh ik ben juist super enthousiast over moophoria. Vind t net zo lekker als the real deal maar dan voor de helft van de kcal.

Terwijl ik normaal best wel kritisch ben op ‘light’ producten, zo vind ik Zaanse mayo en 10% vet Griekse yoghurt echt 10x lekkerder dan de magerdere alternatieven.

1 like