Ontharingstopic

Ik opende dit topic om de vraag te stellen waar jij nu precies het antwoord op geeft!:smile:. Moet alleen wel zeggen dat ik er wat tegenop zie om nu een scheermes over mn pas gewaxte (en dus gevoelige) downunder te halen. :thinking:

Je kunt gerust een paar dagen wachten, hoor! Zolang je het doet voor ze daadwerkelijk ingroeien is het ok. :blush:

1 like

Dat is beter dan ja! Thanks voor de tip iig!

Ik ben in etappes m’n oksels aan het epileren hahahaha. Man die pijn. Bloedt idd ook een beetje. Volgens mij zijn m’n haren aan de lange kant maar als ik het weer eerst ga scheren en verder uitstel durf ik vast niet meer :stuck_out_tongue:

Ja las dat dat bloeden normaal is in t begin idd. Volgens mij zijn de haartjes 4 mm denk ik dus valt nog mee. Was t niet max 5mm ofzo of wat is het minst pijnlijk?

Vind de onderkant vann oks nog t meest gevoelig, kan er ook niet helemaal lekker bij daar. Zweet staat me op de rug inmiddels haha en mn arm/schouders verkrampt. Maar even doorzetten idd :cool:

Ah thanks voor de tip, dat hielp wel voor het onderste stukje. Meeste is weg, vind het gezegend voor nu haha. Misschien nog even laatste haartjes met pincet ofzo straks

Zijn er mensen die Lumea gebruiken voor ontharen? Iemand die mij kan vertellen of het het waard is? Ik ben geïnteresseerd maar vindt het wel een dure grap.

Ik heb sinds kort een epilator en crisis, dit doet zóveel pijn bij mn bikinilijn en oksels! Heeft iemand tips om de pijn wat te verzachten?

@suus Ja ik gebruik het nu een jaar ongeveer denk ik. Bij mij groeien de haartjes daardoor heel traag. Maar echt helemaal weg is het niet. Plus ik vind het echt heel lang duren voor je benen. Omdat je telkens een paar seconden moet wachten tussen een flits. Ik had er zelf iets meer van verwacht, maar blijf het wel gebruiken omdat het wel fijn is dat ze zo traag groeien. Ben wel benieuwd of het bij anderen wel helemaal weg/glad wordt?

1 like

Wat voor haren heb je? Doe je het ook op je bikinilijn? :slight_smile:

Ik epileer mijn oksels en bikinilijn al een aantal jaar en echt: Houd vol! Het gaat echt minder pijn doen en ik ben elke keer zo blij met stoppelvrije oksels.
Tips? De huid goed strak houden en even doorzetten. Ik merk zelf ook dat als ik tussendoor mijn oksels een keer heb geschoren, dat het dan meer pijn doet.
En als het echt te veel pijn doet, doe het dan stukje voor stukje. Zo doe ik mijn bikinilijn steeds een stukje verder, waardoor het eerste stuk vrijwel pijnloos en snel gaat en ik dan nog maar even moet doorbijten. Zo ben ik volgens mij ook begonnen met mijn oksels

1 like

Donkere haren en lichte huid. Dus dat zou het beste resultaat moeten geven. Bikinilijn ook, maar daar werkt het wel minder goed. Waarschijnlijk omdat ik daar een lagere stand gebruik omdat het anders pijnlijk is. De rest gaat prima op de hoogste stand!

Oh slim! Ik houd inderdaad de huid ook strak, maar had denk ik soms iets te lange haren, het resultaat vind ik de pijn namelijk wel echt waard!

Hier ook oksel-epileer-leed haha. Vanochtend ben ik denk ik wel een uur bezig geweest. Steeds een klein stukje en dan even uitpuffen. Het ging eigenlijk meteen al gigantisch mis omdat ik zo’n ‘okselfrummeltje’ (niet echt een wratje, maar gewoon een klein huidsteeltje) mee epileerde :scream: Bloeden…

Maar benen epileren vind ik zo’n uitkomst dus wil dit ook wel doorzetten. Nu de roodheid is weggetrokken zie ik al dat de grijze waas weg is, die ik na het scheren wel heb.

1 like

Oksels epileren gaat bij mij binnen een minuut… scheren duurt langer want ik kan geen scheer beweging maken in dat kuiltje.
Dat apparaat douw ik er gewoon in zegmaar.
Bikinilijn epileren doe ik niet meer want werd niet glad omdat het een te grote aanslag is op de huid en haartjes en de haarwortels werd het een soort oorlogsgebied.
Ik heb het laten laseren en ben daar heel tevreden over. Het haar op m’n schaamlippen is niet weg maar ik scheer ongeveer 1 keer per 2 weken alles en dan ben ik lang genoeg netjes voor nog 2 weken.

Aahh ja daar vrees ik ook voor met bikinilijn idd. En vraag me af tot hoe ver je kunt epileren daar :thinking:

Ik ga volgende week eens een poging wagen denk ik.

Hoe bevalt het?

Ik wil even melden dat ik nu sinds een paar maanden ook scheer na het epileren en dat écht een fantastische oplossing blijkt te zijn! Ik heb al m’n hele leven last van ingegroeide haartjes en het is voor mij vaak een reden geweest om een lange broek te dragen. Dat is zoveel verbeterd, echt ideaal nu! Ik kan het iedereen aanraden! Haha.

(Ik scheer trouwens een dag na het epileren.)

1 like

Iemand ervaring met OPT behandelingen bij Just Wellness?

Yep, ik ga nog steeds. Ben nu bijna anderhalf jaar bezig. In het begin (oude lampen) mocht ik niet zo vaak, sinds januari iedere maand. Mijn haar wordt steeds dunner en het is echt donzig, en duidelijk minder, maar niet weg. Dat gaat bij mij ook wat langer duren, omdat ik niet veel pigment in mijn haar heb. Vind het wel een prettige salon.

1 like