Show je kledingkast topic

Ik ben altijd gek op foto’s van kledingkasten… inspiratie en gewoon mooi plaatjes kijken!

Plaats hier een foto van je kleding kamer/kast/ plek.

5 likes

geintje natuurlijk

Ik ga volgende week mijn kleding kast in/opruimen dan zal ik ook foto’s posten. Ben benieuwd naar de rest!

38 likes

Wauw waar is dat rode shirtje van?

joke :stuck_out_tongue_closed_eyes:

8 likes

Maar nu hebben we ook nog de meest simpele witte deuren met leren lusjes als grepen, en ooit gaan we de ruimtes rondom nog aftimmeren zodat de kast in de muur wegvalt.

49 likes


Ik heb 2 pax kasten naast elkaar, met melkglazen schuifdeuren. In het hanggedeelte jurkjes, en daaronder handdoeken enz, schoenendozen en in de mand stijltang, krultang, fohn enz.
Op de planken truien en broeken, een lade voor shirtjes, een voor ondergoed, een lademand voor rokjes, leggings, sportkleren enz, een voor blousjes

7 likes

Ik heb net mijn kast uitgezocht en 2 grote vuilniszakken klaar liggen voor de kringloop. Dus dit leek me het goede moment om mijn kast te showen. Ik heb ook de Ikea pax kast. 1 spiegel deur en 1 glanzend zwarte deur. Naast de kast staat een tas met schoenen die ik niet dagelijks draag, mijn sporttas en een kistje met mijn sjaals.

De kast en rommel kamer die jullie “altijd” zien in het wayrwt topic is de kast op de kamer die nog onze slaapkamer wordt (krijgen donderdag eindelijk ons bed!!) en daar heeft mijn vriend alles geclaimd en een rommel van gemaakt. Ik ga vandaag verder met die kamer helemaal klaar maken voor donderdag dus ik zal ook nog wel een deel kast claimen… Voor nu ziet die er zo uit :joy::

6 likes