Sims topic


#1

hujj weer een die ik miste!
vandaag is de trailer van sims 4 seizoenen uitgekomen :balloon:


#2

Jaaa excited!!!


#3

Mocht ook wel eens na drie jaar.


#4

Yessssssss en volgende maand al :smiley: maar inderdaad, er zat wel heel veel tijd tussen. Heb het spel ook al ontzettend lang niet gespeeld eigenlijk, maar toch weer enthousiast haha. Seizoenen maken het wel echt af vind ik. Nu nog universiteiten :smiley:


#5

Ooooh jaaa de universiteiten! En die uitbreiding van De Sims 2 met de heksen en de elfjes, plantmensen enzo mag ook wel terug komen! (oh wacht, volgens mij was dat De Sims 2 seizoenen?)


#6

Heel eerlijk, ik heb het spel sinds huisdieren niet meer aangeraakt hahaha. Ben er een beetje op uitgekeken ofzo? Maar creaties van anderen geeft me altijd weer inspiratie en dan begin ik met bouwen, om vervolgens na 15 minuten alles weer af te raffelen en 100 kinderen te krijgen met de hele buurt


#7

Ja, plantenmensen was sims 2 inderdaad! Heksen lijkt me ook super leuk. Ik heb die vampieren uitbreiding ook, maar eigenlijk nooit wat mee gedaan haha. Alleen gekocht voor de meubels. Maar heksen en elfjes vind ik veel leuker!


#8

Spelen jullie ook de Sims Mobile??


#9

heel even gedaan maar was dat wachten zo zat en de dingen die je kan doen vond ik niet zo interessant en steeds hetzelfde


#10

En weer niks nieuws. Ik ga geen 40 euro betalen voor de helft van de features die de Sims 3 Jaargetijden had. Ik wacht wel tot de grote Origin sale in december.


#11

Ik heb altijd van die periodes dat ik ieder weekend diehard speel en dan een aantal maanden het spel niet aanraak :sweat_smile:


#12

Zo werd tijd. Maar ik wacht ook wel tot er weer sale is.


#13

Toevallig vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer zitten simsen.

En, de tijd vergeten…


#14

Leuk die seizoenen! Even laatste tentamens maken en dan ga ik hem gelijk kopen, zomer betekent altijd veel simsen voor mij. :hugs:


#15

Zooooooveel zin in seizoenen.

Nu alleen nog Universiteit en dan ben ik wel compleet.


#16

Jaaaa universiteit vind ik echt zo leuk!

Ik vind seizoenen dus echt bloedirritant. Ik zette ze altijd uit.


#17

Ik denk nu oja ik koop het ook wel in de sale een keer. Maar weet nu al dat ik op de dag zelf seizoenen koop zodra het kan :roll_eyes:


#18

Ik wacht altijd tot een sale, en koop dan meteen de samengestelde pakketten (uitbreiding + game pack + stuff pack). maar eigenlijk is het zonde van mijn geld want ik speel echt niet veel sims 4. Ik vind sims 3 veel leuker!


#19

YESS! Ik ben hier echt zooo blij mee. En dat we ook nog maar 1 maand hoeven te wachten. Ik speel het de laatste tijd niet meer echt, maar deze nieuwigheid heb ik echt nodig.


#20

Oehhh jaaa seizoenen!!