The Bachelorette

Ok ik ben weer klaar met Gaby. Ik kijk nu die podcast met Kaj en ze klapt volledig uit de school over wat er gebeurd is en wat ze van iedereen vindt en gaat dan een kwartier klagen dat zij niet discreet zijn en dat zij nooit al die dingen zou delen, want ze is een chique meid. De groetennnnn :hugs:

14 likes

The Bachelorette was voor Gaby gewoon duidelijk een kans om zichzelf weer op de kaart te zetten buiten de expliciete foto’s op instagram. In de podcast van Kay haalde ze een paar keer aan heel graag te willen gaan presenteren (toen Kay het even over Temptation had, zei ze meteen; ‘deelnemen nee, maar ik zou wel graag naast jou staan’ en buiten Spangas en GTST heeft ze niet veel meer gedaan in de TV-wereld.

Ik vind haar heel onsympathiek overkomen, dus ergens hoop ik stiekem dat geen enkele maatschappij het ziet zitten haar een programma te laten presenteren.

15 likes

Dit vond ik ook zo dubbel, na een uur uit de school klappen zeggen dat jij nooit zou praten in de media. Schat, wat denk je dat je aan het doen bent nu dan?

1 like

Haha jaaaa hoooor check dit dan :joy:

Die mannen hebben allemaal wel medelijden met zichzelf geloof ik, lekker volwassen dit. Maar goed, het wordt dus niks meer tussen gaab en djordy.

15 likes

Mijn goood wat kinderachtig😂 snap dat het kut is, maar dit zo posten, nah

1 like

:rofl::rofl::rofl: niveautje wel

1 like

jezahhhsss is dit die voormalig autocoureur waar wilma nanninga het al over had?

denk dat dit programma uiteindelijk niet perse heel goed is voor haar imago

2 likes

Ja klopt, Bas Schothorst.

Negatieve aandacht is ook aandacht

ik vind het super irritant dat die mannen hun profiel allemaal op prive hebben staan, ik wil me namelijk niet abonneren

15 likes

Naja het is voor Jordy vooral gezichtsverlies aangezien hij een paar dagen daarvoor een interview aan RTL boulevard gaf waarin hij zei dat ze gingen kijken waar het naartoe ging, en ze zeeeker nog een hapje gingen eten. Maar eh dat van die Bas was toch al lang in het ‘nieuws’? Of misschien was dat al veel eerder opgenomen. Maar sheehz die foto met die middelvingers, sukkel. En dan zich voordoen alsof hij zo zen is en respectvol en bezig is mindfulness :pray: blabla bullshit. Ja very true :dizzy:

5 likes

Dat is een bekende strategie om zo meer volgers te krijgen…
jammer he. Ik wil ze ook niet volgen maar wel rondneuzen haha

Zooooo, ik snap werkelijk nu pas dat dat een strategie is om meer volgers te krijgen, ik dacht altijd heel naiïef ooooh zal wel verplicht zo moeten tijdens het programma ofzo hahahaha

1 like

Tja kinderachtig van Jordy, maar ik blijf erbij dat uiteindelijk Gaby de grote verliezer is van deze show. Je kan wel zeggen “mannen deal with it, op pik getrapt etc.”, máár er is nu geen enkele vent meer die iets van warme/respectvolle gevoelens heeft overgehouden aan haar. Denk dat zij uiteindelijk de meeste imago schade oploopt. Vraag me af of ze ook werkelijk meer presentatie klussen zal krijgen.

21 likes

Dat denk ik ook.
Super zonde ook, want door die eerste afleveringen dacht ik juist ‘oh, jij bent eigenlijk wel heel leuk.’ Maar dat gevoel is alweer weg hoor. :sweat_smile:

1 like

Ik denk dat Djordy nog het meest succes eruit haalt. Komt elke keer weer met z’n kop op rtl boulevard etc. Hij woont al in Amsterdam en ik zie het wel voor me dat ze hem voor iets gaan vragen, al is het maar iets op YouTube. Want jong, nieuw gezicht, ziet er goed uit op tv. Ik moet zeggen dat ik Gaby niet per se een fijne uitstraling vind hebben voor een tv presentatrice. En hoe oppervlakkig ook, dat is in dat wereldje denk ik wel heel belangrijk. Plus ik denk dat leeftijdgenoten in die wereld al veel meer tv ervaring hebben dan zij in die paar jaren acteerwerk.

2 likes

Ik zat dit weekend op het terras in Haarlem en blijkbaar zat een vriend van Jethro aan het tafeltje naast mij met wat vrienden/kennissen. Net op het moment dat hij daar iets over wilde zeggen, kwam de ober langs en riepen ze hem voor de rekening - waarna ze direct konden afrekenen en ik dacht nooooo stay!!! Finish the story! Maar hij zei dat Jethro not amused was dat Jordy werd teruggevraagd en dat hij het liefst weg wilde en dat …

1 like

Maar Djordy kan geen normale zinnen vormen. Al hoeft ie als presentator niet zelf z’n tekst te bedenken dus dat scheelt.

4 likes

Huh maar Jethro zat er toch al helemaal niet meer op dat moment toch?

Ik zou echt bij die gasten op schoot zijn gekropen om de juice maar te kunnen horen btw. :joy: Maar ik zoom wel vaker uit in gesprekken met m’n vriend of vriendinnen, omdat er langs of achter me iets interessanters te horen is. :ear:

7 likes

Hahaha jaaaaa idd! I wish I knew more.