Wat je even kwijt wilt #14

Ik heb een heel pakket gekregen van iemand die het wegdeed omdat haar nagels er niet tegen konden.
Werkt prima, maar na 1.5 week is het er bij mij wel af. Omdat het dan ergens op een randje loslaat, en ik dan vervolgens de rest eraf pulk

1 like

Ik dacht dat het eerder iets als ā€˜stiekemā€™ betekent. Niet ā€˜uitgesprokenā€™. Maar er is volgens mij geen goede Nederlandse vertaling voor.

ZĆ©ker. Een linkse hoek mag ook

5 likes

Mijn vriend heeft het deurtje van de wasmachine dicht gedaan dus heel de machine meurt nu, heb al 2 gewone wassen gedraaid en 1 keer lege trommel met azijn op 90 graden, maar die stank blijft. Was rook overigens wel schoon dus het gaat niet in kleding zitten gelukkig. Iemand tips om die stank uit de machine te krijgen?

Nee hoor stiekem betekent het zeker niet. Laagdrempelig komt denk ik het meest in de buurt inderdaad.

4 likes

Mijn spotify is stuk.
Wil graag slettendisco luisteren, maar de zoekfunctie doet het niet :sob:

Ik voel je, sterkte!

Ik ben ook pissig, want de buren hebben weer keiharde muziek aan.

1 like

Wtf, ik ben aan het zwiften (fiets in zoā€™n computer geval om binnen te fietsen) is de achterband ineens lek?!

Ik heb gisteren een halve dag op de hap gespendeerd omdat ik op oudejaarsdag door een hond ben gebeten. Nu dus lekker het nieuwe jaar beginnen met een tetanusprik en antibioticakuur. Top!

1 like

In de bus naar de stad. Niet dat ik wat nodig heb :innocent:

5 likes

Schoonmaken met die groene biotex! Een van de weinige producten die urine echt afbreekt en de geur ook weg haalt, grote kans dat als de geur eruit is er niet meer op geplast wordt.

Dat laatste is slechts een detail, veel plezier!!

1 like

He getver. Ik zou deze hele week nog vrij zijn van stage tenzij het onverwacht druk zou zijn, dan zou ik woensdag (vandaag dus) komen. Niks gehoord gisteren dus ik denk nou helemaal top, word ik net gebeld door mā€™n baas die in de veronderstelling was dat ik sowieso zou komen vandaag. Het was druk dus nu kom ik morgen helpen.

Ik weet dat het superluxe en niet vanzelfsprekend is om deze periode vrij te hebben maar als je je instelt op de hele week vrij is dit toch wel een tegenvaller, ben ook een beetje uit mā€™n doen erdoor. Moet ook ineens weer om 7 uur op terwijl ik nog zo lekker in mā€™n 2 uur naar bed, 10 uur opstaan ritme zit :unamused:

1 like

Werken bij arag.nl?

1 like

Ahhh ik ben zo blij omdat we met een van mijn ā€œbandjesā€ op een van mijn lievelingsfestivals zijn geprogrammeerd! We hebben nog helemaal niet zoveel opgetreden dus het is zoā€™n eer en zooo spannend. Jaar kon niet veel beter beginnen :boom::boom:

25 likes

Niks is erger als denken dat je vrij bent en dan toch moeten werken. Succes :frowning:

1 like

Dankjewel! Fijn om bevestiging te hebben dat ik me niet aanstel :grin:

Hopatee kreeg bijna een kus in mn oor maar heb mn knuffel doorgedrukt hahaha.

Ik haat mijn blaas soms zo erg, moet zo vaak plassen. Normaal hou ik er ook altijd rekening mee als ik lang in de auto of trein moet zitten, dan drink ik gewoon niets van tevoren.

Maar vandaag had ik mezelf weer eens overschat en toen was er dus geen andere optie dan in een trein-wc plassen :cry:

JA dit was m!!! Dank

1 like