Duurzame modetopic

Mijn kimono van Love & Confuse is ook eindelijk verzonden, ben zo benieuwd!! Alles wat hier voorbijkomt is zo mooi.

3 likes

Ik heb met de stock sale van Signe de Lale Highneck Tee in het wit en maat S besteld, maar hij is te klein helaas van mij. Heeft iemand interesse in deze top? Wat mij betreft mag je hem hebben voor de verzendkosten.

Ik heb wel interesse! Schijnt hij door?

Ja, dat wel helaas. Het is een vrij dun stofje. Ik kan straks wel even een foto maken dat hij aan het hangertje hangt als je wil!

1 like

Als @K4as het niet wil ben ik ook geïnteresseerd :blush:

Graag!

Heeft iemand ervaring met (enkel)sokken van OrganicBasics?
Ik overweeg een 10-pack te kopen dus hoop dat ze niet afzakken

Zo lief van je!

En @instantramen

@Rever lief!

1 like

Kregen jullie een track & trace van love & confuse? Ik heb op 25 juni een mail gehad dat ik mijn bestelling kan verwachten rond 27 juli, heb daarna niks meer gehoord.

Ja, ik wel! Ik kreeg indd ook dat mailtje. Later nog eerst een mailtje met dat m’n bestelling verzonden was en even later een mailtje met een t&t code van DHL.

1 like

Ah dan ga ik ff mailen denk ik

Ja maar toen ik de code kreeg was het pakketje er al bijna, dus grote kans dat je het nog krijgt ergens de komende dagen!

1 like

Ik kreeg ook op de dag dat werd bezorgd de track en trace code. Grote kans inderdaad dat het als snel bezorgd wordt

1 like

Ik heb op 22 juni een jurk besteld en net werd er aangebeld met het pakje zonder dat er iets van een verzendbevestiging of een track & trace code was verstuurd. Zou ook rond de 27e binnen komen volgens die mail!

1 like

Bij mij is ie ook net binnen! Ik had gister gemaild en kreeg toen meteen een track & trace gestuurd. Welke heb jij besteld?

Ik heb hem net even gepast en eh ik verzuip erin. Had liever een XS gehad denk ik. Vooral bij de oksels vind ik het te groot. Deze heb ik overigens: https://loveandconfuse.com/dresses/peony-linen-tunic-dress-white

Hij zit wel heerlijk luchtig voor warme dagen denk ik. Ben er wel blij mee maar moet er ff aan wennen, anders laat ik hem misschien nog innemen. Of ik moet er een touwtje omheen doen ofzo.

1 like

Ik heb de Mary wrap dress in Vivid Raspberry. Weet niet zo goed of ik achteraf spijt heb van de kleur. Of nou ja spijt, gewoon of een andere kleur niet beter was geweest.
Bij mijn schouders vind ik hem ook wat breed (en dat zegt wat, ik heb brede schouders) maar verder geloof ik wel mooi!
Ik zag trouwens net een mailtje dat ze normaal gesproken kleurstaaltjes bij de bestelling doen, maar dat ze nu op zijn en nog in augustus nagestuurd worden.

1 like

Oh nee wat balen! Ik ben ook bang dat ik een maat te groot heb gekocht… krijg mijn pakketje als het goed is deze week maar vrees het ergste…

Ik had aan de hand van die matentabel besteld, maar had makkelijk 1/2 maten kleiner kunnen nemen. Heb hem ook teruggestuurd.

Jammer! Ik ga er nog even over nadenken maar ik ga wel overwegen om hem terug te sturen. Is toch best veel geld.