Het The Ordinary / Deciem topic

Ik wil die van mij wel naar je opsturen als je dat wil

Ik moet soms ook echt even puzzelen als ik iets nieuws wil uitproberen haha. Ja Paulas Choice is in vergelijking met TO echt prijzig. Iemand een idee waarom?

1 like

Betaal je niet zoveel vanwege de persoon?

Geloof dat PC een beetje pionier was op het gebied van no nonsense huidverzorging en goede werkzame stoffen. Daardoor konden ze natuurlijk de prijzen zelf bepalen. Ik weet ook niet of zij zelf geld hebben gestoken in onderzoek en dat moeten terug verdienen. Denk wel dat PC meer aan marketing doet dan the ordinary.

1 like

Marketing sowieso haha krijg echt zoveel ads van PC. Terwijl ik TO vooral ken van andere mensen, mouth to mouth dus.

1 like

Oh dat vind ik heel lief van je! Wat wil je ervoor hebben naast de verzendkosten?

Niks hoor

2 likes

Oh god ik ga vanaf morgen langzaamaan Niacinamide toevoegen aan mijn routine haha en vind het echt rete spannend. :joy: Zoveel goede dingen gelezen mbt rosecea bijvoorbeeld maar ook zoveel dingen over purges etc.

En ik ga Buffet ditchen. Zit al een tijdje in mijn ochtendroutine en heb niet echt het idee dat het wat doet voor mijn huid of iets toevoegt.

1 like

Ik heb sinds kort een retinolproduct (namelijk de 1% in Squalane) toegevoegd aan mijn avondroutine, maar ik weet eigenlijk helemaal niet goed hoe ik mijn avondroutine daarna kan opbouwen. Wat gebruiken jullie PM in combinatie met retinol (of retinoid)?

Heb je deze al gekeken? Dit filmpje is best handig

1 like

Ik wil ook retinol gaan gebruiken. Omdat het in squalane zit ga ik er vanuit dat het ook wel voedend is. Ik ben van plan er daarna alleen nmf+ha overheen te smeren. Ik heb ook buffet maar weet niet helemaal of dat veel doet.

Oh super handig, bedankt!

@WhereTheLightIs lijkt me geen slecht plan, want ik had het idee dat de retinol alleen mijn huid toch wel wat uitdroogde. Ze waarschuwen natuurlijk wel voor irriterende neveneffecten. Ik ga deze avond eens experimenteren met nmf+ha erover!

Volgens mij kan ik echt niet tegen Niacinamide. Ik gebruik nu 1 druppel gemengd met Hyaluronzuur, maar ik krijg maar enorme puisten op mijn kin en kaken. Zo zonde :sob:
Denk dat ik een tijdje de Niacinamide uit mijn routine haal. Kijken of het dan beter wordt

Ik ga hem zometeen proberen haha voor 't eerst. I am scared. :joy:

Same here. Meerdere mensen hebben er last van. Google maar op ‘Niacinamide breakout’. Vond het zo jammer, na al die succesverhalen van anderen.

Ben benieuwd wat je ervan vindt! Volgens mij staat er in hun standaard routine ook nog dat je rosehip oil kunt smeren na retinol. Toen ik nog een andere peeling gebruikte (van een ander merk) die soms wat prikte, deed een olie daarna echt wonderen.

Ik heb 0 problemen met dagelijks niacinamidegebruik dus er is hoop!

1 like

Je hoopt toch dat je een uitzondering bent, maar nope :sob:

1 like

Same :frowning: Probeerde het weer eens met een nieuw flesje maar zit meteen helemaal onder. Wat een rotspul. Dus als iemand nog wil met 2 druppels er uit :joy:

1 like

Iemand hier interesse in de squalane cleanser tegen verzendkosten? Ik vind hem niet fijn. Heb 'm max 4x gebruikt dus bijna vol nog