Kleding naaien/DIY'en

Bedankt!

1 like

Leuk! Paarse jurkje ook heel nice. En wel spammen hoor, hoe meer hoe beter in dit topic wat mij betreft!

2 likes

Nog niet helemaal af, maar ik wilde hem graag showen haha. Dit stofje had ik al eeuwen liggen, maar ik wist niet wat ik ermee moest. En toen zag ik een leuk seventies-achtig patroon in Burda, dus heb ik die gemaakt. :blush:

33 likes

Mega gaaf!!

1 like

Superleuk!

1 like

@PrincessPeach ik reageer hier even! Ik volg graag withwendy (die is wel bijna aan het bevallen dus dan zal ze even wat minder actief zijn gok ik). Coolirpa kijk ik vaak op youtube, maar ze zal ook vast actief zijn op instagram!

2 likes

@PrincessPeach je zou ook op hastags kunnen zoeken. Op tiktok zoek ik wel eens op #sewtok haha.

1 like

@princesspeach ik volg wel wat leuke accounts, maar ik weet niet wat je stijl is! Houd je van heel vrouwelijk, of wat stoerder?

1 like

Please drop them all ( als je wilt haha)

Hier een paar!

https://www.instagram.com/sewqueer/

https://www.instagram.com/munaandbroad/

https://www.instagram.com/x_sewingpunk_x/

https://www.instagram.com/helens__closet/

https://www.instagram.com/inthefolds/

https://www.instagram.com/serinamakes/

https://www.instagram.com/danicadoesit/

https://www.instagram.com/lovetosew.podcast/

https://www.instagram.com/mmadalynne/

4 likes

Bedankt allemaal, hier kan ik wel wat mee!

1 like

Wauw, Lucy van Loepsie heeft haar eigen trouwjurk genaaid:

Hij is echt prachtig geworden. Ben zwaar onder de indruk. Ik wil graag ook ooit m’n eigen trouwjurk maken, maar ben wel een piepklein beetje geïntimideerd, haha.

8 likes

Wat vinden jullie de perfecte hoogte voor een naaimachinetafel? Mijn huidige bureau is te hoog (sowieso te hoog maar voor schrijven etc wil het wel). Ik wil straks mn hobbykamer gelijk perfect maken met een groot werkblad of bureau waar hij op kan blijven staan, welke hoogte zou dit moeten zijn? Ik ben zelf ong. 1.70 lang.

Wij hadden op school naaimachines met een blad dat hoger en lager gezet kon worden, en zo hebben ze ook gewone bureaus (bij ikea bijvoorbeeld), weet niet of dat je wat lijkt?

1 like

Oh dat is een goeie inderdaad, bedankt!

1 like

Weer een projectje af, wat een gepriegel waren die armboordjes.

Maat 56, patroon is de Stella van Sofilantjes.

De beenboordjes lijken heel slordig maar dit komt door de stof, er zitten geen vouwen in. Het is zo’n velours stofje die alle kanten op staat, enorm lastig om mee te werken. Geen aanrader. :sweat_smile:

21 likes

Ik weet niet of je ze misschien nog even met de hand kan vast zetten.

Withwendy is zo hard m’n crush ik word zo intens blij en kalm van haar energie. Echt zo’n mens waarvan je weer vertrouwen in de mensheid krijgt.
Sorry ben echt een simp op haar :joy:

4 likes

Arrghh zo irritant. Ik had dit ook laatst. Uiteindelijk lijken ze nu te blijven zitten door juist niet hard te drukken met de tang. Heb daarna nog 15x ofzo de snaps open en dicht gemaakt en het leek te blijven zitten. Ga het binnenkort nog een aantal keer proberen want wil het eigenlijk cadeau doen, maar ja ga niet iets met loslatende knoopjes geven. Dus ja, fingers crossed.

1 like

Deze stuur ik deze zomer mee met mijn moeder voor mijn neefje en nichtje:

20 likes