Lang leve de liefde (TV) (Deel 1)

Wie geniet nog meer van deze parel van de Nederlandse televisie? Het tweede seizoen is weer goed van start gegaan vorige week, met meerdere memorabele momenten.

6 likes

Ik kijk alleen fragmenten via Insta en verkneukel me dan al. Vooral de afwijzingsgesprekken zijn bijzonder om te zien als buitenstaander.

2 likes

Ik kijk zo af en toe maar heerlijk ongemakkelijk hahaha sommige mensen hebben direct al drama en ze kennen elkaar niet eens

2 likes

Haha ja, vooral die Ko en die vrouw vorige week. Ik kreeg er echt de kriebels van, heel toxisch. Zag ook dat hij stond ingeschreven bij een casting bureau. Denk dat hij zichzelf heel leuk vindt. En die Ans vorige week, alles afkraken van die arme man. Het ging maar door. En niet te vergeten het meisje dat twee zoenpogingen had afgeweerd, nog maagd is maar wel onderwachts opbiechtte SM wel heel interessant te vinden. Genieten hoor.

3 likes

Hahah precies die issues gelijk inderdaad. Ik vond dat meisje (weet haar naam niet meer) met die jongen met wat lang haar die danser was ofzo ook best bijzonder hahah hij trouwens ook maar ze zei eerst ja uiterlijk niet belangrijk bla bla en daarna gaf ze aan een sportschooltype te willen haha. Ik ben wel benieuwd als ik zelf zou meedoen hoe ik over zou komen op tv hahah sommige mensen zijn echt apart. Ook die man met die chocolaatjes (dat was volgens mij met Ans) die hij al maanden geleden gekocht had ofzo? Hoezo zeg je dat erbij hahaha

Ooooo hier ben ik blij mee!

Wat een toestand, dat koor. Wel heel schattig tussen die twee.

Ja ik ben fan! Ik kijk wel meestal later op de avond of kijk het terug

Deze Rick vind ik echt walgelijk. Woont net op zichzelf, maar kookt niet, maakt niet schoon, doet zijn eigen was niet. Zoekt een vrouw die heel zijn huishouden kan doen. Wil geen ‘buitenlander’ en als hij bij een eerste date direct seks heeft met een vrouw hoeft hij haar daarna niet meer. Bah, dat deze types nog bestaan. Hoop dat hij met deze attitude nooit vindt wat hij zoekt.

4 likes

Ik vond vooral die ene gozer van Utopia ofzo (en al die andere meuk voor mensen die het willen maken op tv zonder talent) die toen zei: “ik vind jou niet zo maar je nichtje wel dus als je het nummer van je nichtje wil geven?” echt om te kotsen.
Oh en die ene vrouw die bijna de gehele date heeft zitten janken omdat honden niet in bed mochten bij die ene man.En vervolgens alle mannen meteen maar afschreef.Maar ja ik ben ook team #geenhondeninbed,die van mij mochten ook nooit in bed (wouden ze zelf ook niet overigens).

3 likes

Hoop dat dit soort man snel uitsterft :face_vomiting:

Ja Cemal! Hij deed ook mee met MAFS second chance, maar was allemaal voor de show. En die vrouw inderdaad haha dat was zo raar. Ik ben ook #teamgeenhondinbed

Hahaha die vrouw inderdaad :joy:

Is dit dat programma waarbij zo’n gozer een kipkorn kado gaf?

Zou me niets verbazen.

Kijkt er iemand nu? Wat een vreselijk type, die Clen.

3 likes

Ja! Die heb ik toevallig laatst gezien. Echt hoe kom je erbij om te denken dat dat leuk is. Hij had ook nog bapao mee volgens mij toen :sob::joy:

1 like

Oh ik was dit programma al bijna vergeten maar vorige week was er weer een parel hoor.Robert uit Amsterdam en Lenne uit DH.Als eerste kan volgens Robert een Amsterdammer écht niet met een Hagenees: “mijn vrienden lachen me uit joh!!”.Goed dat je het zegt Robert,zal het ff aan mijn opa en oma doorgeven ze kunnen nu nog scheiden.
En vervolgens loopt hij helemaal op te scheppen dat hij iedereen kan krijgen die hij wil en dat hij zelfs met een ex Miss Rusland is geweest.Hij moest nog wel even kwijt dat Lenne te dik is naar zijn smaak.”Ja je bent ook niet echt dik maar je bent ook niet slank”.Even ter beeldvorming: Robert heeft zelf een vrij aanwezige bierbuik en draagt een WIT HEMD op zijn date.Echt een catch hoor.

1 like

Hahah deze man was zo erg. Alsof het zelf zo’n lot uit de loterij was. Ook dat hij ging bellen met een “vriendin” of ze even een escort kon bellen grapje hi ha ho. :woman_facepalming:t2:

1 like

Dat was echt enorme cringe! Ik snap sowieso niet dat mensen na 24 uur kunnen zeggen ‘Met jou wil ik oud worden en mijn leven delen blabla’. I just can’t?

1 like

Lol. ‘Ik hou van je’ na 5 dagen.

En dat stukje vorige week met dat iemand een barfje legde tijdens het eten :joy: