Stel hier je persoonlijke vraag #4

Ik vind dus wel echt een verschil tussen verkouden en verkouden zitten.
Pas vroeg iemand hoe het ging en toen zei ik ‘ja gaat, verkouden’ en toen zei ze ‘ja wie niet’. Maar ik bedoel niet de snotneus die ik eigenlijk standaard in de winter heb. Met verkouden bedoel ik ook de verhoging die ik heb en je miserabel voelen en dat echt alles verstopt zit of juist eruit loopt. Maar dat vind ik dan weer niet ‘ziek’ maar wel ‘ziekjes’. Maar soms wel erg genoeg om in bed te blijven liggen.

3 likes

Griep is toch juist een volle week je echt heel erg ellendig voelen, inclusief koorts(aanvallen)? Dat is wat anders dan volle holtes.

2 likes

Ik vind het altijd heel interessant wat mensen ziek zijn vinden. Ik was laatst verkouden, een medium verkoudheid, niet super heftig. Toen zei mijn collega toen ik een beetje zat te hoesten en snotteren: ‘jeetje ja, ik had precies hetzelfde vorige week!’ En zij had zich de week ervoor ziek gemeld met griep :joy:

1 like

Ik ben dus nu verkouden en ik moet zo naar mn werk. Het hele seizoen zit ik al te haten op hoestende mensen op kantoor en dat ze thuis moeten blijven, maar nu ik er zelf zo bij zit heb ik helemaal geen zin om thuis te blijven. Niet ziek genoeg om te ziek te melden dus, ugh

Semi-biecht: ik doe expres geen blusher op zodat mensen ‘Ben je ziek??’ gaan vragen hehehe

6 likes

Ik denk dat het eigenlijk niet mag omdat je dan zogezegd een beschermlaagje kan beschadigen, maar ik zou het persoonlijk wel doen. Is anders echt niet te doen om van die aangebrande plekken weg te krijgen.

Huh, ik zie bij deze poll geen vakjes:

Meer mensen die dit hebben?

Ik denk dat het is omdat het meerkeuze is, even testen:
Zie jij vakjes?

  • Ja
  • Nee

0 stemmers

Edit: klopt, bij mijn eigen poll zie ik ook geen vakjes

Edit 2: voor eventuele nee-stemmers, cookies wissen hielp bij mij!
Edit 3: grapje nu zie ik het weer niet meer

Herkenbaar, hier de omgekeerde variant!

Vooral in de tienertijd was het lastig inderdaad. Ik liep ook wat achter in de groei, dus terwijl andere meisjes borsten ontwikkelden, stak bij mij alleen dat gekke borstbeen uit in het midden. Ik ben toen erg creatief geworden met opgevulde beha’s en meerdere lagen kleding. Ik heb zelfs een keer alles ingetapet.

Inmiddels valt het iets minder op dan vroeger, maar kleding valt soms net iets minder leuk. Grootste irritatie nu: kettingen vallen altijd OF links OF rechts van mijn borstbeen :rage:
Verder zit ik er niet meer mee hoor.

Ik heb een scoliose. Dus een s-bocht in mijn ruggenwervel. Maar heb me er nooit voor geschaamd, het hoort gewoon bij mij!

2 likes

Ik check iedere grofvuilhoop en zag net weer een paar lampen en televisies liggen bij mij in de buurt. Denk dat ik die op de terugweg ff meekaap, zonde als dit weggegooid wordt.

Doe dit al sinds ik jong ben, het was een hobby van mij en mijn oma. Heb een keer gehad dat er splinternieuwe meubels en spullen in een grofvuilcontainer lagen, waaronder een zitzak van 300 euro, tafels, stoelen, een krijtbord, cd’s, cadeaupapier… waarom zou je zoiets weggooien? Heb toen die zitzak meegenomen toen niemand open deed.

4 likes

Ik sport altijd op maandag, maar ben nu ontzettend moe. Sporten kan helpen, maar omdat het gewicht heffen is kan ik er juist ook extra moe van worden. Wat zal ik doen?

  • Sporten!
  • Rustig aan en op tijd naar bed. Morgen weer een dag!

0 stemmers

Hij gaat wel zo sluiten, want ik zou zo weg moeten. Ik blijf thuis en ga vroeg naar bed! Mocht dat geen effect hebben weet ik dat ook weer en ga ik wel sporten deze week. Deze tijd van het jaar is bij mij echt een drama qua energie.

Oh nee! Ik kan niet meer stiekem resultaten kijken bij polls waar ik zelf niet op stem :anguished:

7 likes

Oh ja inderdaad. Ik ook niet meer zie ik nu. (Tag weg want is al antwoord gegeven) is dit bewust, een instelling of een foutje of iets anders?

Ik zie dat er mensen stemmen om toch te kijken haha! 3 krijgen geld, maar 7 mensen stemmen hoeveel geld ze krijgen

Je kan dit nu instellen. Je kan voor de zichtbaarheid kiezen uit ‘always visibile’, ‘on vote’ of ‘when closed’.

2 likes

Ohh ik zie het nu ook staan onder de poll inderdaad. Niet goed gekeken.

1 like

Ik weet zelfs niet wat dit is?

5 likes

Volgens mij heet het voorversterf of belastingsvrije schenking ofzo.

1 like

Oh fuck, ik had de vraag verkeerd geïnterpreteerd. Mijn antwoord moet nee zijn. Mijn zusje had vroeger een drumstel in een flink gehorig huis, maar daar hadden we allemaal platen voor de muren gedaan. Kun je zoiets niet voorstellen als tip?

1 like

Haha juist het beddengoed en handdoeken als enige niet met wasverzachter. :joy:

5 likes