Waar erger jij je aan? #2

Huh idd? Ik heb t maar even opgezocht en ik las gewoon dat het wel zn vader is?

Ik heb van @Hectometer gehoord dat je dan een briefje moet ophangen met hoe je dat moet doen.

4 likes

Wow ik heb precies hetzelfde haha! Ook dat laatste, of ze altijd al zo is geweest.

Ik weet niet zo goed wat ik ermee moet. Ze heeft dus ook alleen die verbaasde reactie gestuurd en verder niks. Ik heb niet gereageerd, maar wilde eigenlijk iets zeggen van “als je wat meer interesse toonde had je het geweten”. Maar dat vind flauw dus doe ik maar niet. Denk wel dat ik het een keer ga aankaarten want het stoort me wel.

Ik heb nu trouwens ook meteen Leef in mn hoofd :rage: :rage:

3 likes

Muggen!!! Ben al sinds half vijf op dankzij die klote beesten. En ik haat dit weer en ik heb geen zin om te werken en grrrr.

1 like

Wij hadden er al een andere naam voor (bedacht toen we vorige zomer in Italië waren en een dag in een stadje VOL met die kinderen kwamen) maar toen ik de RGK beschrijving hier las dacht ik oh halleluja andere mensen zien dit ook. Nu is het alleen nog een kwestie van een RGK awareness month waarin we allemaal met een gekleurd armbandje gaan lopen om het probleem in de maatschappij aan te kaarten.

12 likes

Ja geloof het ook. Haha grappig hoe zo’n verwarring onstaat :smiley:

Sowieso bestek aanraken met je tanden!!! Mijn zus doet dit met vorken, krijg echt al moordneigingen als ik er al aan denk.

4 likes

Of als mensen proberen hun bord door te snijden met hun mes. Ik kokhals echt van dat geluid, net nagels over een schoolbord :woozy_face::woozy_face:

6 likes

Mijn god ja. Ik ben thuis ook de enige die het hoort en ik STERF af en toe van hoe mijn vader zijn eten snijdt.

Ik erger me aan mensen die zeggen: “Ik ga een tattoo/piercing zetten.”

Nee, dat ga je niet. Je laat een tattoo/piercing zetten, dat doe je niet zelf.

1 like

Mensen die ooit ergens vaag iets gehoord hebben en daar hun eigen waarheid van gemaakt hebben. Op werk hadden we het over spreekbeurten, waar wij het zelf vroeger over gehouden hadden. Ik verteld dat ik het een keer over de geschiedenis van mijn woonplaats gehouden had. Collega begon, oh maar die woonplaats is toch alleen maar nieuw? Die heeft geen geschiedenis. Ik dus vertellen dat er een oud gedeelte is en dat die plaats al best lang bestaat. Collega weer: nee hoor,mijn zus woont er die heeft gezegd dat hel allemaal heel nieuw is.
Collega gelooft nu nog steeds niet dat er meer dan1000 jaar geleden al een gedeelte van deze plaats bestond. En natuurlijk is het veel groter geworden enzo sinds een korte tijd. Maar het begin was er al wel best lang. En nog steeds houdt ze vol dat dat niet zo is. Dat het niet ouder dan 100 jaar is. En dat is altijd zo met dingen bij haar.

8 likes

Oh ik dacht ook dat hommels niet konden steken. Maar heb het even opgezocht en ze kunnen idd wel steken. Weer wat bijgeleerd vandaag :smiley:

3 likes

Haha bij-geleerd :honeybee:

20 likes

Bij een wesp wel toch? Is dat bij een hommel dan anders?

1 like

precies… wie heeft het nu nog over vuile bitch, en zo ken ik er nog wel een paar. zelfs thierry is een beetje uit geloof ik.

6 likes

Vuile bitch, me favo. 4-eva.

10 likes

Sorry kon het niet laten :kissing_heart:

1 like

Vuile bitchh je hebt me echt genakt nu heb je spijt maar je hoeft niet meer te bellen schaaaaaat

11 likes

Jullie spelen met Mn privé, ik vertrouw deze donkere jongen niet help.

10 likes