Wasmiddel-topic

Ik vroeg me ineens af welke wasmiddel (en wasverzachter) jullie altijd kopen en waarom die?

Ik ben namelijk op dit moment steeds een andere merk aan het kopen van deze dingen om te kijken welke ik nou het fijnste vind. Tot nu toe vind ik die van AH huismerk wel erg goed!

Ik had eerst altijd Robijntje Zwitsal, maar heb laatst deze gekocht.

En m’n was ruikt echt heeeeerlijk!

5 likes

en wasverzachter

HEMA want die is super goedkoop. 2,5 euro voor 1,5 liter.

2 likes

Oh dit vind ik ook wel interessant… Wie hier echt allemaal aparte soorten wasmiddelen heeft. Ik was zelf gewoon alles uit met wasmiddel voor gekleurde was.

AH vloeibaar wasmiddel, gebruik eigenlijk alleen fijn (ook voor 40 graden) en wit, voor beddengoed. Die witte ruikt zooo lekker fris!

altijd in de 1+1, en soms inderdaad die voor witte/zwarte was

ik heb eens gehoord dat vloeibaar wasmiddel veel slechter is voor de wasmachine dan poeder dus sindsdien gebruik ik altijd poeder, meestal van witte reus ofzo (gekleurde reus?)
en wasverzachter van lenor want die ruiken zoooooo lekkker
ohja zwart wasmiddel wel vloeibaar (bestaat dat ook in poeder überhaupt?) en meestal van robijn

Ik heb juist een keer gehoord dat poeder slecht is voor een wasmachine haha.

ohhh shit wat moeten we geloven

3 likes

Ik heb deze inderdaad ook, ruikt zooo lekker!

1 like

Ik koop altijd formil van de Lidl of het wasmiddel van de hema! Verder heb ik biotex voor hardnekkige zaken (en om in te weken als ik weer eens ontstoken vingers ofzo heb haha). Ook gebruik ik wel eens waspoeder, dan heb ik meestal iets van witte reus ofzo. Bij de op is op winkel hebben ze soms wel goede aanbiedingen vind ik! Wasverzachter gebruik ik trouwens niet, en verder heb ik alleen wit/bont wasmiddel en soms was ik gewoon alles met hetzelfde.

De wasmachine in mijn studentenwoning doet automatisch wasmiddel erbij en dat vind ik zooo irritant want het ruikt helemaal niet lekker? Dus ik was nu altijd bij mn moeder :flushed:

1 like

Ik heb de capsules daarvan al een tijdje op mijn lijstje staan. Door jullie berichtjes geloof ik inmiddels wel dat het lekker ruikt haha. Gokje… de roze rozen is het lekkerste?

Was poeder van de jumbo voor de gewone was en wasmiddel met zwitsal lucht voor beddengoed en delicate kleding. Die zwitsal is zo lekker, ik wil echt wonen in die fles.

1 like

Ik vind die jasmijn & citrus juist erg lekker, heel fris! Die rozen ruikt uit de fles echt naar kauwgomballen, maar in je kleding heel lekker bloemig.

Doen jullie trouwens echt specifiek wit wasmiddel voor witte was en kleur voor gekleurde was? Ik maak daar echt geen onderscheid in en gooi gewoon erin waar ik zin in heb :roll_eyes: #huisvrouwenvraag

1 like

Arial voor witte was + gekleurde was
Robijn voor zwarte was
Wasverzachter verschilt, vaak iets van Lenor of Robijn.

Ik ben echt de enige tot nu toe die heel erg lui van die capsules gebruikt. (Probeer ze wel altijd in de aanbieding te halen)

Ik heb ook de oranje, wasmiddel en verzachter maar ik vind de geur tegenvallen? Het blijft helemaal niet lang hangen en ruikt ook niet heel sterk als het net uit de machine komt. Heel jammer want in de fles ruikt het heeeerlijk. Ik ga toch weer terug naar Robijn denk ik. Heb overigen geen droger dus daar komt het niet door.

1 like

Ik ruik het ook pas als de was droog is, als het nog vochtig is ruikt m’n was muf haha.

Ik koop altijd Robijn als die 1+1 is. Dan een flesse witte was en de rose chique.
image

We gebruiken geen wasverzachter, daar kan mijn vriend niet tegen. En we hebben nog een fles zelfgemaakte wasmiddel. Ik gebruik dat meestal om en om haha

1 like