Door je bericht moest ik denken aan een winkel bij mij in de straat die verschillende soorten pindakaas verkoopt. Het assortiment kun je bekijken op de site: https://depindakaaswinkel.nl/
Wellicht inspiratie voor een volgende creatie?
Door je bericht moest ik denken aan een winkel bij mij in de straat die verschillende soorten pindakaas verkoopt. Het assortiment kun je bekijken op de site: https://depindakaaswinkel.nl/
Wellicht inspiratie voor een volgende creatie?
Havermout met amandelmelk, rozijntjes, agavesiroop en koek-&speclaaskruiden
Ontbijtkoek omdat ik te lui ben om een gezonde ontbijtsmoothie te maken…
Een half chocoladebroodje met spijs en een halve croissant met kaas. Met mijn nieuwE favo non-alcoholische drankje: chocolade frappé
Oehh hoe maak je de chocolade frappe? Klinkt goed
Ik heb ‘m uit het boek Drinking French van David Lebovitz.
Ik maak ‘m zelf vegan, maar je kan natuurlijk alles vervangen door een (plantaardige) melk naar keuze.
Nodig voor 1 persoon:
Cocktailshaker
2 eetlepels cacaopoeder
1 eetlepel suiker
125 ml amandelmelk (ik gebruik Alpro professional die is wat romiger)
3 ijsblokjes
Gooi alles in de shaker, en schud voor 35-45 seconden alsof je leven er vanaf hangt (ijsblokjes worden dan ook wat kleiner) en wordt lekkere textuur.
Schenk in een glas (je kan de mini stukjes ijs eruit zeven, maar doe ik niet). Top met slagroom (ik gebruik plant topping van AH) en chocolade hagelslag of chocolade krullen (doe je met een schaaf en een blok chocola). En klaaaaar! Report back als je ‘m gemaakt heb, vind ik leuk
ga ik een dezer dagen eens proberen
Oh dit ga ik binnenkort eens proberen
Waar us dat leuke bordje van?
Een koffiebarretje in Lissabon. Heb je niets aan dus
Huilon
Het heeft wel wat weg van de Royal Doulton Pacific lijn, mocht je iets soortgelijks ook leuk vinden
Ijskoffie met alpro vanille
Camembert uit de oven met een zelfgemaakte bourbon gastrique met vijgen en pecan. Met zuurdesem crackertjes en olijven. En vino of course.