Wat eet je vanavond #2

Spaghetti meatball met heel veel kaaaas. En een truffelsoepje vooraf

2 likes

Stamppot andijvie met wat zoervleis wat nog over was

1 like

Pannenkoeken

3 likes

Dag drie paddenstoelen: risotto met spekjes, paddenstoelen, tijm, parmezaan en rucola

6 likes

Pindasoep! :smiling_face_with_three_hearts:

5 likes

De broccolipasta van @360

1 like

Gisteren zelf curry geïmproviseerd, en het was echt zo onwijs lekker geworden dat ik helemaal trots was. Verse gember, knoflook, komijnzaadjes, gemalen koriander, chili, garam masala, kokosmelk is heaven (met aardappel, paprika, ui, wortel en erbij rijst)

5 likes

Parelcouscous met spinazie, bloemkool, vega crispy sticks en een dressing van pesto met balsamicoazijn.

1 like

Oehhhh leuk!!

nooit gedacht dat ik mijn inspiratie zou halen uit een topic met eten voor babies en peuters, maar ok

2 likes

Spaghetti all’ arrabbiata met gegrilde gamba’s

Ragu Bolognese met extra vinooo

1 like

Pitabroodje met falafel en groente

Chili con carne met rijst, koriander en zure room

2 likes

Goede keuze! :sunglasses: nee niet van de AH, van de Delhaize

1 like

Heb andijvie stamppot gemaakt en het was zo lekker. Mijn vriend lust geen stamp dus eet het echt nooit. Heb gezegd dat hij zijn eten vandaag zelf maar moest uitzoeken.

Dacht trouwens dat ik een stamper had, niet dus, maar de KitchenAid werkt hier ook perfect voor!

2 likes

Chili met zelfgemaakte cornbread

1 like

Kwam hier voor inspiratie en nu denk ik dat het chili sin carne wordt :smiling_face_with_three_hearts:

Hmm, ik heb nog paneer in de vriezer liggen. Wat gebruik jij ipv de single cream? Slagroom of kookroom, of laat het je weg? Ik heb wel eens een mislukte taart gebakken waarbij ik heel veel single cream nodig had en dat dus niet goed had vervangen.

Muhammara met limabonenpuree uit Simpel van Ottolenghi

5 likes