Blind getrouwd België

Ik kijk dit jaar voor het eerst. Wie kijkt er nog?

Ik vind Nick, Christophe en Laura zo leuk.

5 likes

Ik vind ze tot nu toe allemaal heel leuk! Behalve die man met die bril die veel jonger lijkt dan 30.
Zoveel relaxter dan de Nederlandse versie ook

Als je echt geen genoeg kan krijgen is er dit jaar ook een aftershow: Blind Getrouwd naspel. Enkel online.

Mijn post uit t andere topic

1 like

Ik trek zijn accent heel slecht. Lekker oppervlakkig van me.

Hoe kan ik dit kijken? Ik krijg op de site van VTM steeds te zien ‘video’s niet beschikbaar’ oid.

Ook als ik VPN inschakel.

Ik kan wel gewoon, zonder VPN en zonder adblocker (dan weigert ie ook) kijken. Wel via vtmgo dan. Dus snap niet zo goed waarom bij jou niet? :thinking:

Je moet niet op de standaard vtm site zijn, maar vtmgo: https://vtm.be/vtmgo/blind-getrouwd~p03d2c60b-c3c6-49e4-a80c-c4b5ea81cd9c

Lukt het dan nog steeds niet?

Ik kijk ook!

De jurken van de bruidsmeisjes zijn mij vooral bij gebleven :joy::

(Sorry dat het omgedraaid staat)

Ik vind blind getrouwd overigens wel echt een verademing tov mafs. Meer aandacht voor de reis en het samenwonen, geen irritante presentator en jongere mensen die nog geen kids enzo hebben. En ik kan blind getrouwd goed misbruiken om mijn vriend te indoctrineren met wat ik mooi zou vinden als trouwpak etc (al duurt het echt nog eeuwen voordat dat ooit zou gebeuren)

1 like

Ik vind die man er juist ouder uitzien dan 30! Zijn kapsel is ook niet zo vlot voor zijn leeftijd vind ik. :sweat_smile:

En die vrouw met het korte haar is nog geen 30 en heeft precies hetzelfde kapsel als haar moeder. :rofl: Ik vind haar er ook veel ouder uitzien. Ze had ook midden 30 kunnen zijn.

De twee mannen vind ik zooo leuk samen. Hoop echt dat die twee bij elkaar blijven.

2 likes

Ik ben echt jaloers op de gevatheid, spontaniteit en het zelfvertrouwen van Laura. Zij lijkt me een heel leuk mens.

En ik hoop ook dat Nick en Christophe samenblijven maar voor nu vind ik het wel een beetje lijken alsof Christophe er iets enthousiaster instaat?

En die ene kerel zijn kostuum zat toch voor geen meter. Lothar was dat denk ik.

Ik vind het wel leuk hoe iedereen op het eerste zicht blij lijkt te zijn met zijn/haar man/vrouw. Toch heel iets anders dan al die mismatches in andere dateprogramma’s. Al is dat niet zo te vergelijken natuurlijk en wordt er hier wel veel meer werk gemaakt van een juiste match.

1 like

Kan je dit kijken in Nederland?

ja op vtm go

Ik kijk het ook voor de eerste keer.
Ik heb wel wat moeten wennen aan Laura, ik vond haar de eerste aflevering “arrogant” overkomen. De 2de aflevering kon ik haar al beter hebben. Haar man mag er best zijn :smiley:
Nick en Christophe zijn zo cute samen, ik hoop ook dat die voor altijd samen blijven.
Jonah en Winnie vind ik ook wel cute :slight_smile:
Tatiana en Lothar heb ik mijn twijfels over of ze samen blijven maar we zullen zien :slight_smile:

Wat gek, ik was op deze site gisteren, maar toen kreeg ik steeds een foutmelding. Maar nu doet ie het wel, thanks!

1 like

Ik heb gelezen dat het te maken had met de opname apparatuur dat Lothar zijn pak zo slecht zat want het was blijkbaar op maat gemaakt. Ik vond het zo vervelend voor hem! Hij zat er constant aan te trekken, knoop open, knoop dicht, weer open,… Je zag echt dat hij zich niet op z’n gemak voelde.

1 like

Ik denk dat Tatiana en Lothar het niet gaan halen. Ik weet niet goed wat het is maar ze lijken me zo’n verschillende types? Tatiana lijkt me ook te veel verliefd op het hele idee van ‘trouwen’. Alles erop en eraan, de bruidsmeisjes. Vrees dat zij snel van haar roze wolk valt zodra het echte leven begint.

Nick en Christophe vind ik heel leuk maar ook bij hen heb ik twijfels op lange termijn.

Laura en Sonny geef ik wel een kans, komen beiden redelijk nuchter over. Jonah en Winnie ook, twee wat timide types

1 like

Wat ik zo raar vind he, Laura en Sonny waren al aan het kussen bij hun openingsdans. Ik kreeg echt even een flashback naar Mike en Marjolein. Direct helemaal verliefd en een paar dagen later loopt het helemaal fout. Dat je een klik voelt vind ik top! Maar al zo intiem doen met iemand die je net kent, dat kan ik mij moeilijk voorstellen dat ik dat zou doen.

Ben heel benieuwd naar de huwelijksreis. Vind ik altijd de leukste afleveringen. Daar ga je vaak goed zien wat de persoonlijkheden samen geven.