Carnaval

Omdat het over 51 dagen alweer zo ver is! Vier jij carnaval? Wat ga je doen? Hoe ga je verkleed? Of heb je er juist een hekel aan?

image

2 likes

JA! Ik ga er dit jaar geen extra vrij voor nemen, maar wel vrijdag-zaterdag-zondag carnavallen. En klunen over een paar weken al.

Moet wel een nieuw pakkie dit jaar want heb er nog maar één (harry potter), denk dat ik voor roodkapje ga (maar dan niet zo’n slettenpakje). Of heeft iemand anders nog geniale ideeën?

Ik vier meestal alleen vrijdag/zaterdag/zondag carnaval en daarna denk ik: het is wel weer mooi geweest.

Dit was mijn outfit van vorig jaar! Comfortabel, niet te bloot, toch wel vrouwelijk. Dus die ga ik maar hergebruiken.

5 likes

Jaaa, ik ging vorig jaar voor het eerst met vriendinnen (die normaal geen carnaval vieren). Ze vonden het heel leuk, dus ze willen dit jaar weer samen gaan. We moeten alleen nog een leuk groepskostuum bedenken. Iemand een leuk/origineel/grappig idee?

Ik vier geen carnaval.

Ik zag vorig jaar een groep die hadden allemaal een gouden jurkje aan met uitgedost haar en dan allemaal een miljoenenjacht koffertje bij. Vond dat echt super leuk. Wij dacht nu al groep om als la casa de papel cast te gaan in rode pakken met masker, maar ben bang dat iedereen dat heeft :sweat_smile:

2 likes

Oh dat is echt een super leuk idee!
Wij dachten vorig jaar heel creatief als M&M’s te gaan, maar dat idee hadden meer mensen. :sweat_smile:

1 like

Hi ha jaaaaa. Alaaf :heart::yellow_heart::green_heart:
Heb dan vakantie gevraagd.
De dag van de kleine optocht gaan we als familie panter, vriendin heeft een panterpakje voor mijn zoontje gemaakt.

2 likes

Jaaaa! Ik ben opzoek naar originele en/of simpele carnavalsoutfits, ik zou eventueel ook zelf wat kunnen maken als het niet te ingewikkeld is maar ik ben inspiratieloos. Iemand n ideetje met t liefst n voorbeeldplaatje oid?

Ik kijk nu carnavalsmuziekclipjes op tv. :joy::joy::joy:

Ik moet denk ik op zoek naar een nieuwe pruik, volgens mij vloekt mijne met m’n nieuwe jeske. :scream:

Edit: oh en Limbo’s, gister kaartjes voor het LVK, gescoord, als er nog mensen naar ‘t MECC gaan… Let me know!

1 like

Bestaat dat? Vloeken met carnaval haha. Wat voor een jasje heb je?

Haha helderrood met zwart, en m’n pruik is een beetje warmrood. Sowieso te veel rood misschien. Maar die pruik is wel super mooi, haha, veel mensen denken zelfs dan dat dat mijn eigen haar(kleur) is. :joy: Draag het dan in zo’n visgraatvlecht naar de zijkant, met zo’n band om m’n kop.

1 like

Oh leuk! Ik hou echt van rood dus voor mij nooit te veel rood. Dan is het echt een mooie pruik ja, als mensen denken dat het je eigen haar is. Maar rood en rood moet vaak wel bij elkaar kunnen toch?

Ik wou eigenlijk dit jaar als alien gaan. Een beetje een combinatie van dit:Maar ik ben te lui om de winkels af te gaan voor stof.

Alhoewel zeemeermin is ook een leuke optie.
image

4 likes

Ohh dit is heel gaaf! Zoiets lijkt me ook wel leuk. Ik zou dan alleen wel een kant en klaar pakje moeten vinden want ik ben helaas niet zo goed met naald en draad.

M’n zusje heeft een keer dat alien idee gehad en alles gewoon bij elkaar geshopt uit gewone winkels (Bristol enzo) en wat dingen met zilververf overgespoten!

Ja dat is de truc, je moet het hele jaar en met name na de feestdagen (glitters!) je ogen open houden voor je outfit, haha. Ben echt een pro inmiddels.

Wij gaan de dag na kerst altijd shoppen voor accesoires voor zo’n haarband te maken!

Ga dit jaar (sinds jaaaaaren) ook weer een keer uitgebreid carnaval vieren. Vind carnaval eigenlijk helemaal niet zo leuk, maar het pakje nu al bedenken wel haha! Ik ga waarschijnlijk als kwal. Het enige jammere is dat ik de dinsdag geen vrij meer kan krijgen, terwijl maandag de leukste dag is.

Ik quote even mezelf want ik heb maarliefst 4 nieuwe pakjes… die van vorige waren waren toch iets kleiner geworden dan ik had verwacht helaas haha.

Weten jullie al wat het gaat worden dit jaar? Liefste met foto’s natuurlijk!

1 like

Een vriendin van mij had vorig jaar het idee om allemaal dezelfde onesie aan te doen van een dier. Dat raad ik af als je voornamelijk binnen staat. Dat was echt te heet. Wat ik eigenlijk al wel een soort van had verwacht.