Carnaval

Omdat het over 51 dagen alweer zo ver is! Vier jij carnaval? Wat ga je doen? Hoe ga je verkleed? Of heb je er juist een hekel aan?

image

2 likes

JA! Ik ga er dit jaar geen extra vrij voor nemen, maar wel vrijdag-zaterdag-zondag carnavallen. En klunen over een paar weken al.

Moet wel een nieuw pakkie dit jaar want heb er nog maar één (harry potter), denk dat ik voor roodkapje ga (maar dan niet zo’n slettenpakje). Of heeft iemand anders nog geniale ideeën?

Ik vier meestal alleen vrijdag/zaterdag/zondag carnaval en daarna denk ik: het is wel weer mooi geweest.

Dit was mijn outfit van vorig jaar! Comfortabel, niet te bloot, toch wel vrouwelijk. Dus die ga ik maar hergebruiken.

5 likes

Jaaa, ik ging vorig jaar voor het eerst met vriendinnen (die normaal geen carnaval vieren). Ze vonden het heel leuk, dus ze willen dit jaar weer samen gaan. We moeten alleen nog een leuk groepskostuum bedenken. Iemand een leuk/origineel/grappig idee?

Ik vier geen carnaval.

Ik zag vorig jaar een groep die hadden allemaal een gouden jurkje aan met uitgedost haar en dan allemaal een miljoenenjacht koffertje bij. Vond dat echt super leuk. Wij dacht nu al groep om als la casa de papel cast te gaan in rode pakken met masker, maar ben bang dat iedereen dat heeft :sweat_smile:

2 likes

Oh dat is echt een super leuk idee!
Wij dachten vorig jaar heel creatief als M&M’s te gaan, maar dat idee hadden meer mensen. :sweat_smile:

1 like

Hi ha jaaaaa. Alaaf :heart::yellow_heart::green_heart:
Heb dan vakantie gevraagd.
De dag van de kleine optocht gaan we als familie panter, vriendin heeft een panterpakje voor mijn zoontje gemaakt.

2 likes

Jaaaa! Ik ben opzoek naar originele en/of simpele carnavalsoutfits, ik zou eventueel ook zelf wat kunnen maken als het niet te ingewikkeld is maar ik ben inspiratieloos. Iemand n ideetje met t liefst n voorbeeldplaatje oid?

Bestaat dat? Vloeken met carnaval haha. Wat voor een jasje heb je?

Oh leuk! Ik hou echt van rood dus voor mij nooit te veel rood. Dan is het echt een mooie pruik ja, als mensen denken dat het je eigen haar is. Maar rood en rood moet vaak wel bij elkaar kunnen toch?

Ohh dit is heel gaaf! Zoiets lijkt me ook wel leuk. Ik zou dan alleen wel een kant en klaar pakje moeten vinden want ik ben helaas niet zo goed met naald en draad.

Ga dit jaar (sinds jaaaaaren) ook weer een keer uitgebreid carnaval vieren. Vind carnaval eigenlijk helemaal niet zo leuk, maar het pakje nu al bedenken wel haha! Ik ga waarschijnlijk als kwal. Het enige jammere is dat ik de dinsdag geen vrij meer kan krijgen, terwijl maandag de leukste dag is.

Ik quote even mezelf want ik heb maarliefst 4 nieuwe pakjes… die van vorige waren waren toch iets kleiner geworden dan ik had verwacht helaas haha.

Weten jullie al wat het gaat worden dit jaar? Liefste met foto’s natuurlijk!

1 like

Een vriendin van mij had vorig jaar het idee om allemaal dezelfde onesie aan te doen van een dier. Dat raad ik af als je voornamelijk binnen staat. Dat was echt te heet. Wat ik eigenlijk al wel een soort van had verwacht.

Ik ga een avond als Cruella, nog even een dalmatier knuffel ombouwen tot tasje en vuurrode lipstick halen. Ook een avond als tokkie in een febo/panter outfit die voor een foute party had gescoord. Verder heb ik nog hele leuke 80’s sport outfit die ik met een warme trui kan combineren voor buiten. Zal tegen die tijd foto’s plaatsen!

1 like

Misschien dat ik dit jaar als; mezelf ga.
Heb namelijk 0 inspiratie…

1 like

Nog niet, maar als ik het voor elkaar heb zal ik het delen! Word niks specials, ik ben totaal niet creatief hahaha

1 like

Carnavallers in onesies. Daar moeten ze een hek omheen zetten. Een soort strafkamp voor mensen met geen creativiteit.

10 likes

Wauwww!! Ik wil zoiets combineren met Mn giraffen pakje. Denk dat ik een soort giraffe print maak in deze vorm, en dan daar glitters is. Goede inspiratie dit! Ga ik ook doen. Als je nog leuke holbewoner of Viking schmink tegen komt laat maar weten.