Durf te vragen #2

Voor al je vragen :blush:

1 like

Weet iemand waar ik de nieuwe versie van IT kan zien? Chapter 2 lijkt me gaaf maar dan moet ik wel deel 1 gezien hebben.
Netflix volgens mij niet.

Ik ga op dinsdag op vakantie maar heb kiespijn. Nu heeft mijn eigen tandarts geen spoeddiensten en zal ik naar het ziekenhuis moeten. Ik twijfel of ik het nu moet laten doen of zal wachten tot maandag, zodat ik bij mn eigen tandarts kan. Maar dan moeten ze natuurlijk wel plek hebben. Wat is jullie advies?

Ja Netflix wel, ik heb hem gisteren toevallig gekeken. Het was wel op de Belgische Netflix

https://www.justwatch.com/nl

Hier kun je zien op welke streamingdiensten in NL films en series legaal te streamen zijn. Lijkt erop dat iT nog nergens te zien is

1 like

Vanaf 24 juli komt ie op Netflix volgens Vogue.

1 like

Waar koop je online het beste (zachte) beddengoed qua prijs kwaliteit? Ik geraak niet in de winkel en het aanbod online is zo groot en het is een gok om iets te kopen. Maar misschien heeft iemand hier een holy grail?

Thanks @ParisDarling en @kika

2 likes

Echt het beste en lekkerste beddengoed dat ik ooit heb gehad! #geenspon

1 like

Weet iemand een app waarin je een gedeelde notitie kan aanmaken tussen iPhone en Android? Dat je beide kunt bewerken enzo dus!

Google drive? Of zoek je echt een notitie app?

1 like

Google Keep? Dat gebruik ik samen met mijn man voor lijstjes e.d.

2 likes

Voor degenen die hipsters dragen: wat vinden jullie de allerfijnste? Ik heb er wat van de H&M, maar die vind ik niet fijn. Ik heb er ook een aantal (verschillende modellen) van de Hunkemöller maar de één vind ik wel fijn en de ander niet (en vind het irritant dat je daar zoooveel verschillende hebt). Dusss hebben jullie tips? Wil even wat ondergoed inslaan.

Ik ben op zoek naar een webshop met leuke mannenkleding. (iets anders dan de standaard zara, we of h&m)
Jammer dat ze bijvoorbeeld op na-kd geen mannen categorie hebben. Wil voor mijn vriend wat nieuwe kleding inslaan.

  • inderdaad ook op zoek naar fijne hipsters voor mezelf. Heb een paar naadloze maar die zijn na een uurtje dragen vaak al ‘úitgelubberd’ en het heeft vaak zo’n dun flubberstofje waardoor ik een soort cameltoe krijg :roll_eyes:

Misschien is het gewoon de foto van dat meisje waarmee je een spelletje speelt. En zo niet wat wil je bekomen, dat iemand haar toevallig kent en verwittigd? Niet oké om hier een privé foto van iemand anders te plaatsen toch. Of begrijp ik je bericht verkeerd?

Ja, je begrijpt me verkeerd. Haar foto wordt zonder haar medeweten gebruikt, vandaar mijn vraag.

Hoe weet je dat dan?

Ja maar dat doe jij nu toch ook?

Ik leg uit: iemand gebruikt haar foto’s onder een alter ego. Dat is 100% zeker. Het meisje moet gewaarschuwd worden.

Dat ga je niet oplossen door zelf haar foto op een forum te verspreiden.

Meld het gewoon bij die app.

1 like