Ex on the Beach Double Dutch

Wie kijkt?

Ik kijk nu de eerste aflv. Wat ik me vooral afvraag: wat doet Brody voor werk? Ik denk meteen aan illegale praktijken :stuck_out_tongue:

Edit: oh hij heeft een kapperszaak. Ja ja vast witwasserij.

2 likes

Gigolo?
4 likes

Jaaaaa fantastisch altijd dit, eerste indruk is niet echt speciaal, maar er zal vast meer dan genoeg drama uit voort komen.

1 like

Ik kan niet wachten tot zondag, nieuwe aflevering :confetti_ball::confetti_ball:

1 like

Ja zag er heftig uit die ruzie tussen Brody en Lena!

Owja klopt. Zal wel aan het einde van de aflevering seks worden met die twee

Ik ben het nu aan het terugkijken maar oh god, ze weten zichzelf elk jaar weer te overtreffen met de mensen die ze casten he.

Wat is die blonde knot voor kerel dan, hoe onthou je werkelijk niemand’s naam?

2 likes

Oh ja ik hoopte dat er al een topic hiervoor zou komen. Ik dacht ook oh hoe gaan ze vorig jaar overtreffen maar ze hebben het wel voor elkaar gekregen denk ik?? Wat een debielen zitten er weer tussen. Wie vinden jullie het ergst? :stuck_out_tongue: ik Lena denk ik

1 like

Lena en die met dat knotje of met die ketting

1 like

Ik heb echt met volle verbazing zitten kijken. WAAR halen ze mensen deze vandaan?!! Die gast die zoiets zegt: Ja hij heeft een mooie ketting maar ik heb een dikke piemel. Dan zit ik echt zo van WAAR komt deze opmerking vandaan en waarom zeg je dit op televisie. En die Nena die dan helemaal aan het twerken is op een auto, ik ging helemaaaal stuk. Echt wat een stelletje ongeregeld. Bij dat meisje Victor kan ik alleen maar denken van ohhh meisje wat doe je jezelf aan. Wat zouden die ouders daar nou van vinden?
Ik vind het wel echt een heel grappig programma omdat het zo heftig is, echt 100 keer leuker dan Temptation Island

1 like

Fan-tas-tisch vind ik het weer. Elk seizoen krijgen ze weer mensen met zowaar NOG minder herseninhoud voor de camera, niet te geloven.
Ben echt benieuwd ook naar die ruzie inderdaad, kreeg er zelf gewoon een ongemakkelijk gevoel van.

2 likes

Wie ik het ergst vind: Brody met stip op 1 en dan Lena.

3 likes

bij die andere opmerking, ‘miss wilt ze die dunne ketting wel inruilen voor mijn dikke piemel’ dacht ik echt, moet ze die om dr nek hangen dan? stomme viking.

Ja die victor valt er wel echt buiten, die is helemaal niet zo wild volgens mij. Al maak ik me eerder zorgen om de ouders van Lena haha. En die brody praat ook alsof zijn ene hersencel oververhit is. Wat een hysterisch programma.

Ik voel me altijd zo in de war na zo’n aflevering EOTB

2 likes

[quote=“Santeria, post:13, topic:6974”] En die brody praat ook alsof zijn ene hersencel oververhit is. [/quote] Hahaha, dit is echt spot on

Ik vond Lena ook wel echt intens, en Viktor lijkt zo ‘’normaal’’. Toch altijd wel benieuwd naar alles wat er gaat gebeuren

1 like

Maar je dochter Victor noemen??

2 likes

Ohja wat ik ook wel typisch vind: dat die jongens dan eerst gaan zeggen ‘ja ik had er wel wat meer van verwacht. Er zit niet echt iets voor mij tussen ofzo.’ Terwijl eindstand zij zijn de hele tijd bezig met neuken wat ze pakken kunnen. Net als dat Brody geloof ik eerst zei ‘nee Lena is niks voor mij, veel te plat’ :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

1 like

Ik vond het zo heftig dat het net een vleeskeuring was op dat strand.

Jaaa zin in dit seizoen! Vond t nu al irritant dat Lena overal twerkend was te zien, ja nu weten we wel dat je met je billen kan schudden
En ik vond Viktor heel lief/zachtaardig ogen en inderdaad niet echt in de groep passen, dus ben benieuwd of dat nog iets wordt

Moet eerlijk zeggen dat ik de hoeveelheid plastic nog vind meevallen tot nu toe!
Ben benieuwd hoe de exen van Brody er dan uit zullen zien. Gok nu een Genevieve type.
En ik krijg bij die Victor wel een beetje Britt vibes van vorig jaar, te onschuldig en naief ofzo, nouja we gaan het zien!

Jaa ik vroeg me ook al af wat Brody dan voor werk deed, hij zei ook dat ie iets van 2500 per maand aan z’n uiterlijk besteedde? Ja hoor.
Als jullie één van die mensen moeten daten, welke zouden jullie kiezen? Vriendin waarmee ik keek koos die Brody :scream: gatver