Forum: meld problemen hier

Je kunt in je voorkeuren trouwens ook opgeven dat je een mailtje krijgt wanneer iemand je pb’t! Ik ben zo vrij geweest om dat even voor je aan te zetten.

Ah lief, dank je! Heb inderdaad een berichtje gekregen en zie nu ook een bolletje staan maar ben wel 100% zeker dat dat er eerder niet was. Nou ja, eind goed al goed :wink:

1 like

Alle smileys doen bij mij stom op mobiel!

Huh ik had het hamburger thema maar nu is die ineens weg? op m’n iPhone althans, computer niet gecheckt. Hamburger staat ook niet meer als optie ertussen? Discourse thema sucks balls :frowning:

Same here!

Goedemorgen!

Het klopt (helaas). De reden is wat technisch: Discourse ondersteunt thema’s en biedt daarbij twee soorten: volledige thema’s en sub-thema’s. Volledige thema’s bieden de full deal: die passen kleuren aan, doen iets met vormgeving van het systeem, bepalen plaatsing van objecten voor een deel en zetten bijvoorbeeld ook een achtergrondafbeelding neer.

Sub-thema’s daarentegen passen maar één of enkele dingen aan. En ‘Hamburger’ is zo’n subthema - het zorgt officieel alleen voor het uitbreiden van het menu met de opties om snel een thema te kiezen.

In de vorige versies zat een foutje waardoor het ook als zelfstandig thema werd gepresenteerd, en dat is nu blijkbaar veranderd met de updates die ik heb geïnstalleerd vannacht.

Probeer anders eens een van de volgende:

  • discourse-classic
  • Vincent
  • graceful

Wellicht dat een van die je goed bevalt.

Het is trouwens niet alleen slecht nieuws: met de updates van vannacht is ook een optie gekomen om de chat te kunnen aan- en uitzetten in je eigen voorkeuren. Wellicht handig!

3 likes

Bij thema ‘Vincent’ zijn de forumnamen en titels bij mij amper zichtbaar, kan dat aangepast worden?
Voorbeeld:

Ah, goed punt, ik zal het aan de ontwikkelaar van het thema doorgeven!

1 like

Komt hamburger thema niet meer terug? :frowning:

Ik heb er nog het Default* tussen staan dat op het Hamburger thema lijkt

4 likes

Ja ik was m’n hamburger ook al kwijt! Even wennen hoor… even kijken met welk thema ik al mijn opties, zoals een poll aanmaken, weer in beeld krijg.

Daarmee kan ik geen poll aanmaken…

En de titel van @Matilda is bij mij te lang voor het scherm

1 like

https://www.forumfeminarum.nl/u/banananana/summary Haar titel maakt mijn scherm ook te breed mobiel als ze op iemand reageert. (Komt denk ik omdat ze ook al een vrij lange username heeft)

Hoezo niet? Lukt mij ook gewoon

Bestaat het Hamburger thema niet meer? :thinking:

@Kurisu dit gaat over dat thema

1 like

Ah dank!

1 like

Op m’n telefoon ziet Default er nagenoeg hetzelfde uit! @Kurisu

1 like

Bij mij totaal niet :’) Maar ik wen er wel aan!

1 like