Het Beautytopic #3

Even een update, maar ik vind dit een hele fijne zonnebrand! Ik ben ook niet verbrand op vakantie en make-up blijft goed zitten (wel afpoederen, maar dat heb ik altijd met mijn vette huid). Wel kopen met korting, want het is prijzig.

2 likes

Ik ben echt fan van deze zonnebrand!
Geeft geen witte waas, geen vies plakkerig gevoel en is mooi onder make-up en kost €3 ofzo :money_mouth_face:

9 likes

Verkeerd topic, oeps!

2 likes

Excuses als het ondertussen al duizend keer gevraagd is, maar weet iemand een eyeliner die écht blijft zitten bij vette, overhangende oogleden (klinkt echt monsterlijk zo :sob:)?

Die van Bobbi Brown in een potje heb ik een keertje gehad en die vond ik niks (was gortdroog… maar misschien ook uitgedroogd?)

2 likes

De nyx liner? Anders KvD trooper:)

6 likes

Ik denk dat je meer aan dit topic hebt: Plastische chirurgie / cosmetische behandelingen

5 likes

Shit slecht gezocht! Thanks, ik verplaats.

Het duurt even maar na wat proberen met jullie tips vind ik dit het fijnste micellair water dankjulliewel!

En deze vind ik ook heel fijn voor droge plekken :blush:

6 likes

Een bericht is samengevoegd naar een bestaand topic: Haar/ kapsel topic

Wat zijn jullie skincare holy grails? Jouw favoriete wonderproduct dat je telkens opnieuw koopt en aan iedereen zou aanraden? Mijn huid is de laatste jaren behoorlijk stabiel en mooi maar ik wil nog wat meer :sparkles:fabulous :sparkles: zijn!

3 likes

100% de Elemis dynamic resurfacing pads.

Het lijkt nergens op want het is net of je met het dunste wattenschijfje ooit dat in een bak water is gedrekt over je gezicht gaat, maar het werkt écht. Ik had laatst zo’n megapijnlijke grote onderhuidse puist en ging met zo’n pad over mn gezicht. Half uur later deed die puist al geen pijn meer, volgende dag was ie gehalveerd (die avond weer eentje gebruikt) en de dag erna was ie praktisch verdwenen.
Werkt ook top tegen rode-vlekjes-die-ooit-puist-waren-en-waar-je-teveel-aan-gezeten-hebt en van die kleine-bultjes-die-geen-puisten-zijn!

14 likes

Dit is bij de Lidl toch? Bij de mijne hebben ze ‘m nooit :(.

2 likes

Begrijp niet helemaal waarom mijn bericht naar het kapsel topic verplaatst moest worden? :sweat_smile:

5 likes

Je bericht is niet verplaatst

2 likes

Hydr8 B5 Intense van Medik8 en The Rich Cream van Augustinus Bader. Werken echt zo goed!

5 likes

Vitamine c van Skinceuticals. Heb verschillende geprobeerd. Maar hier reageerde mijn huid nooit goed op, waarschijnlijk door de toevoeging van alcohol en een te hoog percentage vitamine C wat ook irriterend kan werken. Deze geeft me echt een goede gezonde glow en geen schilfers of roodheid.

En de SUNFORGETTABLE TOTAL PROTECTION FACE SHIELD FLEX SPF 50. De fijnste spf tot nu toe. Plakt niet en krijg er geen huidreacties van, zoals bij de meeste.

2 likes

Skinoren! Ik vind azelaïnezuur echt een ondergewaardeerde werkende stof voor huidverzorging. Ik heb zelf een huid die neigt naar vet, met veel oneffenheden, maar die ook erg gevoelig is. Mijn huid wordt knalrood, schraal en pijnlijk door benzoylperoxide en niacinamide, en ook salycilzuur werkt voor mij het best in bijvoorbeeld reinigers, of alleen op het lichaam. Azelaïnezuur heeft een heel groot verschil gemaakt in de textuur van mijn huid, maar helpt ook goed tegen roodheden.

Daarnaast ben ik al jaren fan van de SPF van Isdin, Fusion Water. Sinds ik die ken ben ik totaal niet meer nieuwsgierig naar Aziatische formules of duurdere producten. Deze heeft voor mij een perfecte textuur, laat geen witte waas achter en beschermt mijn ontzettend witte huid hartstikke goed.

7 likes

Skinoren is toch enkel op voorschrift verkrijgbaar?

Oeps, waar ik woon niet! Ik heb Differin/adapaleen expres niet benoemd omdat ik dat wel op voorschrift koop (en dat sowieso niet voor de meeste mensen geschikt acht, haha). Nouja, azelaïnezuur, dan. Ik gebruik Skinoren, dat bevat 20% azelaïnezuur, maar volgens mij zijn er een hoop producten met een concentratie van 10% gewoon verkrijgbaar. The Ordinary Azelaic Acid Suspension, bijvoorbeeld, maar daar heb ik helaas geen ervaring mee.

1 like

Ennnn gekocht!

1 like