Kattentopic #3

Ja daarna was het alsof er nooit wat gebeurd was en deden ze weer helemaal normaal tegen elkaar gelukkig!

1 like

Deze foto is zo ontzettend lief :face_holding_back_tears: :heart:

3 likes

Ik heb echt een terror poes die geobsedeerd is door speel hengels met alleen van die veren eraan :joy:
Ze doet echt alsof het prooi is en ze scheurt die veren er ook echt af dat hoor je ook.
Nadeel is dat een hengel letterlijk met een paar dagen kapot is …

59 likes

Dat gezicht ook ‘KAPOT GAAT IE!’

6 likes

Neem die kat in huis!!!

2 likes

Heb je eigenlijk al eens een foster fail gehad? Of gaat het tot nu toe altijd goed hahaha

Heeft iemand toevallig ook een kat die voer moet om struviet tegen te gaan? Ben even aan het kijken naar verschillende opties maar schrik toch wel van de prijzen :sweat_smile: vooral royal canin terwijl de dierenarts die aanbeveelt

Ja! Nu was ik al duur voer gewend (orijen) maar dit is net nog wat duurder. Zit in de luxe situatie dat het gewoon kan maar het is wel elke keer een hele uitgave. Dus kan je daarin helaas ook niks anders tippen.

3 likes

Het is wel een knappie. :heart_eyes:

Hier ging het laatst nog over, dat moet je denk ik wel kunnen vinden op blaasgruis

3 likes

Zin om deze muur uit te breiden. Zelf aan de slag gegaan met sisal en Ikea planken. En het bevalt goed. Op sommige ruzies wie op welke plank mag chillen na.

27 likes

Ja, ik voer nu royal Canin en daarvoor ok sebamed. Maar hij vind royal Canin lekkerder.

En deze moet ik even delen, want is m’n nieuwe lievelingsfoto

52 likes

Herkenbaar! Eén van de katten bij mijn ouders had ook een operatie waarbij hij na afloop een romper aan moest. De andere katten reageerde ook eventjes vijandig op hem. Bij ons werd dat gedrag minder toen de romper uit mocht. Inmiddels is alles weer goed.

Beterschap!

2 likes

Mocht je nog tips nodig hebben, ik had ook Giardia gezeik in het begin en dat is goed overgegaan! Had toen idd niks aan de dierenarts behalve hoge kosten (ben nu gelukkig gewisseld naar een goede, gespecialiseerd in katten). Ik kocht panacur ook gewoon bij Zooplus, je betaalt voor dezelfde pillen letterlijk 5 x zoveel anders.

Wij hebben toen op aanraden van de goede dierenarts ook met van dat gastrointestinal voer gewerkt (de Biomé van Hills) en dat was inderdaad echt de gamechanger.

Verder veel dweilen, kleedjes en mandjes veel wisselen en heet wassen en sorry not sorry ik heb ook hun kont met speciale natte dierenwipes afgenomen als ze naar de wc gingen hahaha.

Vloerkleed ook weggelegd toen en daarna bank en alles ook behandeld met zo een reiniger. (In de tussentijd kan je evt met lakens etc werken). Was ook wel hardnekkig geval, maar daarna waardeer je het leven extra.

2 likes

Hoi​:smiling_face_with_three_hearts: Ben op zoek naar een kattenluikje op chip. Ook met de mogelijkheid om in te stellen of ze wel/niet naar buiten mag. Misschien met een tijdschema zelfs. Welke raden jullie aan?:relaxed:

Ik heb die van Sureflap. Bevalt heel erg goed!

2 likes

Die zag ik inderdaad voorbij komen, maar daar zit geen app bij toch?

Jawel! Ik heb er eentje met app. Was niet echt goedkoop maar bevalt wel goed

Ah is dat die ene met dat kattenkopje die je moet koppelen aan je router? Wil je laten zien hoe die verbinding precies werkt (kabeltje?) thanks!:relaxed:

Goodmorning

15 likes

Dit topic is na het bereiken van de maximumlimiet van 5000 antwoorden automatisch gesloten. Continue discussion at Kattentopic #3 (Deel 3).