Mommybloggerstopic #3

Niet te geloven, het staat er ook gewoon letterlijk. Ze ging het alvast inrichten, een MOODBOARD maken uiteraard en het alvast vieren met haar vriendinnen (why??) terwijl ze het nog niet hadden. En warempel het heeft gewerkt!! Hoe kun je zo zijn? In zo’n geval vind ik het bijna jammer dat ze het huis hebben gekregen. Echt hoor, ik word hier niet goed van.

24 likes

Als ze het niet hadden gekregen had ze daar weer een theorie op losgelaten! Tot het uiteindelijk helemaal goed is en dat heeft ~het universum~ dan geregeld!

4 likes

Ooh ik lees nu pas die laatste insta post van Annic. Zo.veel.cringe. Echt niet te doen gewoon. Als je het met eigen ogen leest is het nog erger.

Ugh ik word zo naar van sanny en sanny en dan gezweef. Ga haar ontvolgen

Dat nieuwe artikel met Annic in JAN is nog ‘cringier’. :joy:

En wtf hebben al die influenzas met die aantrekkingsshit.

1 like

Woww ik word al moe als ik ernaar kijk. Wat een discipline en energie.

Oh wat erg voor Sarah en haar partner. Getsie wat een zorgen…

Aangaande de discipline van Wil; ik heb dat altijd al bewonderenswaardig aan haar gevonden. Dat hele huishouden, 2 kids, eigen bedrijf, soms ‘ s ochtend al aan het koken, er vaak picobello uit zien én vloggen. Ik neem mijn petje ervoor af. Zou willen dat ik er een klein beetje van had!

27 likes

25 minuten? Ik ga toch niet 25 minuten besteden aan kijken naar iemand dagelijkse schoonmaakroutine. Dat is meer tijd dan ik per week aan poetsen besteed. Is het met versnelde stukjes?

50 likes

Dagelijks schoonmaken christustepaard dan ga ik oprecht liever nu direct dood.

74 likes

Nou vooral haar discipline… kan ik nog wat van leren…

1 like

100% kans op spon tijdens die schoonmaakvideo. :weary:

5 likes

Wat zegt zij dan? Ik ben helaas geblokkeerd na mijn kritische vragen …

Ook voor ze kinderen had was dit al zo, toen dweilde ze ook elke dag en elke dag de wc schoonmaken… ik kan me er niets bij voorstellen :sweat_smile:

4 likes

Walking into the weekend like… :sparkles:• Ik loop echt op wolkjes met alle lieve reacties die we van jullie ontvangen over @mamaworden.nl. We hadden na één week nooit al zoveel views op YouTube verwacht (lees: bijna 30.000😭) om nog maar te zwijgen over zoveel lieve en dankbare reacties… Daar hebben we dit platform echt voor gemaakt. En dan eindig ik deze week met nog meer goed nieuws… Ik krijg namelijk héél veel vragen (lees honderden) van jullie over de voorraad van mijn nieuwe schoenencollectie bij @manfield_shoes. En zoals beloofd in alle dm’s houd ik jullie hier op de hoogte. Dus hierbij weer een update: héél veel is weer op voorraad inclusief de slippertjes met muntjes én de love muiltjes! We halen elke keer weer voorraad uit de winkels zolang de voorraad daar strekt, maar het gaat online supersnel :see_no_evil: Heel fijn weekend! • #walkingintotheweekendlike

5 likes

:unamused::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face:.

Echt ongelooflijk wel, die posituvfibes. :dizzy_face:

Ik liep net langs een leeggeruimde (failliete) Van Wonderen Stroopwafelzaak, dus mijn weekend begint ook top.

109 likes

Dankbaar. :face_vomiting: walgelijk.

3 likes

Echt om te kotsen dit

4 likes

Het legt wel goed bloot hoe nep dat wereldje dus is. Ik vond dat altijd wat te abstract ofzo om er een voorstelling bij te maken als iemand dat dan zei. Want je leeft toch niet in een soort parallel universum dacht ik… Maar wel dus.

Die scene uit de Wolf of Wall Street waarbij Jordan (Leo) en Mark (Matt) in een restaurant zitten is zo lekker toepasselijk. :stuck_out_tongue:
Mark: “You know what a fugazi is?”
Jordan:" Fugayzi, it’s a fake."
Mark: “Fugayzi, fugazi. It’s a whazy. It’s a woozie. It’s fairy dust. it doesn’t exist. It’s never landed. It is no matter. It’s not on the elemental chart. It’s not fucking real.”

Best scene evah

17 likes

Maar deze post is wel al van bijna een week geleden he? Volgens mij vlak voordat alle s#*t’ losbrak?