Ongemakkelijke momenten

Hoe is het gegaan?

1 like

Ik wilde gisteren afslaan op de fiets, stak m’n hand uit en een man die naast me reed dacht dat ik hem een high five wilde geven, haha. Gelukkig vond ie het zelf ook grappig.

92 likes

oh verschrikkelijk is dat! hoe halen ze het in hun bolle kop.

ik ben een keer (nooit weer) in turkije op vakantie geweest met twee vriendinnen. beide donkerbruine haarkleur. Ik ben lichtblond.
ik werd werkelijk gek. constant zaten mannen aan me of te psssst come come…
zelfs werd er gewoon letterlijk gevraagd of ik wilde neuken.

Voel je je wel veilig alleen?

2 likes

DIT HEB IK GISTER OOK GEDAAN

Ik heb me voorgesteld door aan iemand elleboog te schudden, maar hij draaide hem ook echt zo naar mij van ‘hallo schud mij’. Hij had natte handen en we kwamen elkaar tegen in het toilet, vandaar…

Die gast was heel chill, en volgens mij was het ook echt zn bedoeling? Maar ik voelde me zo awkward :smile:

6 likes

Ik zou me er absoluut ongemakkelijk hebben gevoeld en wellicht zijn verhuisd naar een ander plek bij het zwembad. Dat zijn vrouw niks in de gaten had zeg.

1 like

Ik was gister dit topic aan het lezen met mijn zusje, en toen zei ze ineens: ohhh, ik heb ook een ongemakkelijk moment.

Achtergrondinformatie: voor het bestellen van shit op het internet heeft ze een ander emailadres. Ze vond het heel grappig om hotcumslut1234@hotmail.com te nemen (omdat hotcumslut zelf al bezet was? HU?) en ze gebruikt dus dat adres om dingen te bestellen.

Nu was ze bij de Bever, omdat ze iets besteld had wat ze af moest halen, en er was iets mis gegaan ofzo, maar die man achter de kassa had niet genoeg aan haar naam alleen en wilde haar emailadres weten. En zij zo van: nou, ja, is dat nou wel echt nodig? Heb je niet genoeg aan een naam of een bestelcode ofzo? Was echt nodig. Dus zij met passende gene: hotcumslut1234@hotmail.com. Was al super genant, BEGREEP DIE MAN HET NIET. Moest ze het nog helemaal gaan spellen voor hem terwijl de rij achter haar steeds groter werd. Zo klote haha. En ook eigen schuld.

232 likes

hahahaha love this

2 likes

Ik vind dit verhaal echt geweldig haha maar misschien moet je het adres even in spoilers zetten? Voordat ze alleen maar spam krijgt haha (al maakt dat wrs niet veel uit).

3 likes

het adres heeft een ander cijfer dan 1234 erachter, maar ik begrijp dat het uit mijn verhaal niet duidelijk is inderdaad. Lief dat je er op wijst. :slight_smile:

10 likes

Ja in Turkije had k exact hetzelfde inderdaad, nu alweer 10 jaar geleden. Bij 1 restaurant pakte de ober mijn arm vast en wilde niet loslaten tot mijn vriendinnen en ik daar ging eten. Toen moest ik huilen en ik wil nooit nooit nooit meer terug baar dat verschrikkelijke land.

Hier voel ik me wel veilig maar dus wel ongemakkelijk. Het lijkt alsof mannen denken dat je je gevleid voelt als ze je aanspreken of aanstaren. Ik ben gister inderdaad naar mijn hotelkamer gegaan door die vent. Maar goed, het was ook bijna etenstijd

1 like

haha nee ik ben ook nooit meer naar turkije geweest.

misschien even broeden op een idee wat je kunt doen/zeggen als hij weer zo staart

1 like

Wat zonde dat die ervaringen van jullie maken dat jullie het een verschrikkelijke land zijn gaan vinden

Ik heb die ervaringen ook gehad in bepaalde landen en ook gewoon hier in Nederland maar ik probeer de landen ervan los te zien anders zou ik Nederland ook moeten verlaten :cold_sweat:. Het zijn die mannen zonder grenzen. Die schaamteloos aan je zitten of dingen roepen. Ik heb vorige week nog tegen een jongen gezegd tegens het stappen dat die heel snel zijn hand uit mijn middel moest halen of ik zou zijn moeder bellen. Haha, vond hij niet leuk.

25 likes

Hahaha ik zeg ook altijd dat ik zn moeder ga bellen!

50 likes

Oh men, ik heb ook zoiets gedaan en dat was echt zo awkward. Ik krijg nog steeds een ongemakkelijk gevoel als ik eraan denk. Zo’n 15 jaar geleden liep ik stage op een nogal ‘urban/hip hop’ plek met jongeren. Ik was, laten we zeggen, allesbehalve urban. In de eerste week maak je kennis met iedereen en een gast die daar werkte, kwam zich voorstellen. En hij stak zijn vuist uit. Zoals je iemand een hand komt geven, maar dan met vuist. Ik was totaal in de war. Het was natuurlijk voor een boks, maar ik had dus geen idee wat een boks was en dacht in een split second dat hij misschien gehandicapt was en geen vingers meer had aan die hand. Dus deed ik zo normaal mogelijk en pakte zijn vuist en schudde die alsof ik hem een hand gaf.

Hij moet vast gedacht hebben: ‘Ach, arm meisje uit de polder’. Het is trouwens helemaal goed gekomen met ons, wij zijn echt matties geworden daar.

107 likes

hahaha aww

1 like

Zoals toen ik Turkije heb ik gelukkig daarna nooit meer meegemaakt. Je kunt er niet omheen dat de mentaliteit en de manier waarop zij vrouwen zien daar heel anders is. Dit is echter wel eer een andere discussie hahaa

1 like

@Damnatio Jij vertelt altijd grappige verhalen over je zusje. Ze zou hier ook een account aan moeten maken!

8 likes

Ik was een keer uit met vrienden en had redelijk wat drankjes op. Zag uiteindelijk mijn vrienden ook nergens meer staan. Uiteindelijk dacht ik ze te zien bij zo’n fruitautomaat. Dus ik ren er veel te blij naar toe en gil: “laat mij drukken, ik breng geluk!!” Draaiden 2 vreemde jongens zich om en keken mij heel raar aan. Ben toen maar awkward weggelopen.

36 likes

Toen ik op reis ging met een vriendin, moesten we bij de douane onze riem uitdoen. We hadden al een lange reis achter de rug dus moe en niet helemaal helder meer. Mijn vriendin deed toen nadat ze haar riem uit had gedaan uit reflex haar broek open en omlaag, haha echt heel erg :sweat_smile:

189 likes