Ongemakkelijke momenten

Hoe ging dit verder ?? Wat zei vriendin A, die zeer waarschijnlijk mee las met het gesprek van vriendin B? Klinkt sarcastisch maar oprecht benieuwd.

Heb zelf al wel eens gehad dat nieuwe collega zei ‘wat studeer jij’ ik uitleggen en dat nieuwe collega dan paar mensen kent van mijn studie en ik dus zeg van ja ik ken die en die wel van gezicht en paar vakken mee gehad. En dan week later via nieuwe collega horen dat die mensen nog nooit van je hebben gehoord. Echt oké thanks dat ik nu stalker lijk bedankt doei

17 likes

Moest gister na de bedrijfsarts en toen ik weg ging zei hij: fijne zwangerschap nog! En toen zei ik per ongeluk: dank je, jij ook! En toen zei hij een beetje gepikeerd: zo dik ben ik nou ook weer niet hoor.
Nou ja zeg. Was gewoon per ongeluk.:frowning:

45 likes
ik spaar ze ook

Gegroet met de hoed
ajuu paraplu
ciao bapao
adios amigos

9 likes

Ik zei vroeger altijd: toedels poedels

Soms nu nog wel maar alleen thuis of tegen vriendinnen haha

14 likes

Haha doet me denken aan dat ik een keer zei ‘ik wil graag pissen’ ipv pinnen :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

62 likes

Ik zei een keer tegen een verkoopster dat ik mn broek niet mooi vond staan bij mijn poepgat ipv billen. Zo ongemakkelijk. Begrijp nogsteeds niet hoe dit heeft kunnen gebeuren.

105 likes

Toen de verkoopster vanochtend aan me vroeg of ik een tasje wilde, antwoordde ik met: ‘Ja, tasjeblieft.’ :sob:

196 likes

Omg zo’n goede woordgrap kan ik nog niet eens altijd expres maken.

37 likes

Hahaha omg hierdoor moet ik zo denken aan een verhaal van mij! Wel super herkenbaar maar ik zit hier ook onder m’n echte naam en het kan me eigenlijk geen flikker interesseren of mensen me super triest gaan volgen om me te ‘betrappen’.

Toen ik een jaar of 16 was was zo’n jongen m’n beste vriend en we belden elke avond en er was altijd wel een beetje zo’n spanning maar omdat we ook vrienden waren kwam het er gewoon nooit van op een of andere manier.

Het was in ieder geval Nieuwjaar en wij stonden in de kroeg weer om elkaar heen te draaien, en toen fietste 'ie me dus naar huis. Maar hij woonde ongeveer 8 KM van mijn huis en dat ging 'ie dus ook helemaal weer terug fietsen.

Anyway, wij staan dus voor onze schuur, om 4 uur 's nachts, komt m’n oudere broer aangefietst. Zegt ie tegen die jongen (laten we hem even Peter noemen): “Peter! Wat doe jij hier nou! Jezus jij woont ver - joh, blijf lekker bij Floor slapen. Komt goed, en dan kom je morgenochtend gewoon naar mijn kamer, en dan doen we tegenover onze ouders gewoon alsof je bij mij was blijven slapen. Geen probleem!” Ik scheel maar 2 jaar met m’n broer en hij was ook wel een beetje een baasje op school dus ik hartstikke dankbaar met die jongen naar m’n kamer, en de volgende dag zwaai ik 'm uit, allemaal goed gegaan.

Maar zodra ik 'm had uitgezwaaid stonden m’n ouders achter me, echt suuuuper boos. Was m’n broer dus blijkbaar om 4 uur 's ochtends naar de kamer van m’n ouders geslopen: “Ja mam ik heb een suuuuper grappig geheimpje en dat mag je echt niet vertellen maar jij DENKT dat Peter bij mij slaapt, maar eigenlijk slaapt-ie bij Floor. LEUK HE? Maar niks zeggen hoor!!!”
Dus mijn ouders hadden echt de hele nacht geen oog dichtgedaan omdat ze dachten dat ik lag te seksen.

95 likes

Ja haha je bent niet de enige. M’n vrienden gaan nogsteeds elke keer stuk en kan er zelf ook gewoon om lachen haha. Je had dat gezicht van die verkoopster moeten zien joh :joy:.

4 likes

Ow man dit doet mij denken aan een anekdote van een collega. De vrouw van een van onze partners liep op een feestje bij ons met krukken. Mijn collega vroeg “he, wat heb jij nou gedaan?”
Vrouw: “ik ben geboren met 1 been”
Hij schijnt later nog zijn excuses aangeboden te hebben :sweat_smile:

59 likes

Ik was in de sportschool en de ruimte met gewichten etc. was gevuld met van die patsers. Met heel veel moeite ging ik naar binnen. Maar het sportkrukje (geen idee hoe dit heet) dat ik nodig had stond dus bij 2 van die kerels dus ik vroeg of ik die mocht gebruiken en dat mocht.
Toen sprong ik … en toen raakte ik echt heel hard de rand met mijn schenen. Ik voelde gewoon dat iedereen keek. Echt klote en toen heb ik mijn flesje en handdoek gepakt en ben ik naar huis gegaan. :flushed:

14 likes

Hahahaha ik zit hardop keihard te lachen buiten op een bankje

1 like

Hahaha ja ik vind het zelf ook een vrij geniale woordgrap, beetje jammer dat het compleet onverwacht uit mijn mond kwam waardoor de uitvoering niet ideaal was.

Oooh bedenk me ineens wat ik laatst had. Was op familiefeestje geweest, gewoon 's middags en ik ging op de fiets terug naar mijn eigen huis. Moest best een eindje dus had muziek aan via mn telefoon en oortjes in op de fiets. Onderweg kwam ik langs het huis van mijn opa, die middenin een drukke winkelstraat woont. Opa was ook op het feestje geweest. Had ik toen al tijdje niet gezien en had echt gezellig met hem bijgekletst. Maar goed, ik fietste dus door die straat, bleek mn opa nog net in de deuropening te staan. Hij zag mij fietsen en zwaaide. Door mijn muziek hoorde ik niet wat hij naar me riep maar leek me wel zo aardig wat terug te roepen bij mijn zwaai terug. Riep ik keihard in die volle winkelstraat (en veel te hard door mn muziek die aanstond) DOEI LIEFFIE! Naar mn opa. Ik werd echt door zoveel mensen random aangekeken en dacht echt fml . Noem mijn opa ook nooit zo al was het gelukkig wel iets liefs wat ik riep. Maar ik leek wel een golddigger zo enthousiast als ik LIEFFIE schreeuwde naar een veel en veel oudere man :sob::sob:

39 likes

Oooh, dit doet me denken aan toen ik uit eten was met mijn vader in Londen. Mijn pa en ik gaan bijna ieder jaar met z’n tweeën naar Londen, het is eigenlijk traditie. En dit doen we al sinds mijn 7e ofzo. Maar goed, ik was toen dat jaar 15 en die dag hadden we gewinkeld, ik had van hem een mooie jurk gekregen en die avond gingen we uit eten. Ik als 15 jarige vond dat natuurlijk helemaal leuk, want mooie jurk aan en naar een mooi restaurant. In ieder geval, wij zaten daar, wilden eten bestellen en mijn vader maakt een gebaar naar een serveerster, of we konden bestellen. Hij besteld zijn eten en toen vroeg de mevrouw aan hem wat zijn ‘vriendin’ wilde eten, aka ik. Ik kon wel door de grond zakken en sindsdien ben ik altijd bang dat mensen denken dat ik zijn vriendin ben. Helemaal nu ik volwassen ben.
Achteraf bleek ook nog dat ze aan het vissen was wat mijn relatie tot hem was, want ze heeft nadat mijn vader had uitgelegd dat ik zijn dochter ben, nog haar nummer aan hem gegeven. Heeft hij nooit wat mee gedaan natuurlijk. En toen we thuis waren heeft ze hem nog benaderd via mail, want ze had op de een of andere manier zijn naam kunnen ontfutselen ergens. Stalker.

21 likes

Aah dit doet me denken aan een verhaal van een vriend van me. Hij heeft een eigen sieraden winkel. En een klant paste een ring maar kreeg hem niet goed af. Dus die vriend dood leuk " Oh dan knip ik je vinger er even af" zon standaart grapje. Maar toen keek die toevallig naar de handen van die klant miste die man gewoon zn ringvinger van zn andere hand…

58 likes

Ik maakte hier samen met mijn vader altijd misbruik van. Van dat mensen het dachten, trouwens. We hebben het nooit zelf gesuggereerd of gezegd. Bijvoorbeeld bij autodealers kun je dan met gemak in de mooiste auto’s rijden en je krijgt net even wat meer service. Waarschijnlijk omdat ze denken dat zo’n sugar daddy vast veel geld heeft en wat leuks voor z’n vriendinnetje uitzoekt.

18 likes

Ik kan niet stoppen met lachen :joy::joy::joy::joy:

1 like

Hahahaha ik pis in me broek :joy::joy:
Vind het wel nog zieliger voor hem dan voor jou eigenlijk haha

3 likes