Ongemakkelijke momenten

Dit is een oude. Toen ik jong was, misschien een jaar of tien, was ik met mijn broer, zijn toenmalige vriendin en mijn ouders in een tuincentrum. Toen we de winkel uitliepen liepen zij allemaal naast elkaar de deur uit en ik wilde ook tegelijkertijd meelopen dus ik liep langs het poortje snel. Dus aan de verkeerde kant, waardoor dat alarm afging. Toen kwam er een medewerker aan en die vroeg eerst of hij de tassen mocht checken en toen of ik soms langs het poortje was gelopen en ik zei stellig nee. M’n broer heeft nogal een kort lontje dus die werd al boos op die guy. En daarna gingen ze nog allemaal zo napraten van ‘Nou pff alsof batallador dat zou doen’. Terwijl boeiend haha, zoiets onschuldigs, maar doordat zij zo reageerden durfde ik het niet meer te zeggen :stuck_out_tongue:

12 likes

Ik deed een keer mijn schoenen uit na een lange dag werken inclusief pantysokjes en toen kwam iemand binnen en zei ‘jeeezus wat stinkt het hier, wat is dat’. Dat waren mijn stinkende voeten :frowning: (ik kon btw niet anders, schoenen moesten uit).

11 likes

Zondag liep ik het café in waar altijd een vaste groep mensen is inclusief een van m’n goeie vrienden, voor nu even onder de naam Henk. Ik was alleen maar er is dus altijd wel iemand om ff een bakkie koffie mee te drinken dus ik doe de deur open, kijk een beetje zoekend rond en zie vervolgens Henk zitten, druk bezig op een laptop met z’n rug naar de deur dus hij zag me niet. Het is al best een tijdje geleden dat ik Henk gezien heb dus ik word helemaal blij en enthousiast en loop vastberaden met een grote lach op m’n gezicht naar hem toe. Grote pets op z’n schouder, ‘Hey Henkie tijd niet gezien man hoe is het nou!?’ en ging al voor de kus op z’n wang want dat is hier gebruik. Voel ik dat Henk me wegduwt dus ik denk okee wtf doe jij nou gast, wij begroeten elkaar altijd zo enthousiast en blij!?

Nou je raad het al, Henk was Henk niet maar een wildvreemde en alle vaste gasten hebben deze flater mogen aanschouwen :+1:

87 likes

Ik heb eens op een drukke plek vol bushaltes moeten kotsen, maar het in mijn mond gehouden omdat ik het niet zo publiekelijk wou doen. En vervolgens als een goudvis met een mond vol kots zo snel mogelijk naar huis gelopen om het in mijn eigen wc uit te spuwen… Gelukkig woonde ik vlakbij.

25 likes

Hahahaha
Dit doet me denken aan de keer dat ik super dronken was geworden op het kerstfeest van m’n werk en bij mijn tramhalte in m’n chique bontjas gewoon de tram UIT viel en daar bij de halte op m’n knieën lag te kotsen (was 11 uur ofzo). Allemaal mensen eromheen lopen die nog in moesten stappen :sob:

53 likes

Holy crap, ik ben vanmiddag met schoonmoeder naar t volgende dorp gelopen (ca. 4 km) en we zijn er, zegt ze ineens: ik moet plassen. Ik zeg, als we nog 2 minuten lopen, zijn we bij een bakker. Nee nee ze moest NU, dus ik: bel toch ergens aan.
Wat doet zij: zij gaat ergens in een tuin pissen. En ze deed er nog eens super lang over! Natuurlijk kwam net de bewoonster aanrijden en parkeerde de auto. Schoonmoeder was wel klaar maar was toch meeeeega ongemakkelijk. Ze heeft tegen die vrouw gezegd dat ze dringend moest plassen en die vrouw was not amused dat het in haar tuin was (logisch). Daaamn, ik schaamde me rot

176 likes

WTF. Ik zou ook not amused zijn als er een random vrouw in mijn tuin zat te plassen.

5 likes

HAHAHA

1 like

Nou heb t niet gehoord want ik stond verderop (as you can imagine) maar toen mijn schoonmoeder zei dat ze dringend moest plassen zei die vrouw schijnbaar: oh en dat doe je dan maar in mijn tuin?!
Echt, ik wilde zsm daar weg

14 likes

Ik neem aan dat je vriend dit verhaal al heeft gehoord? Wat zei hij :joy:

2 likes

Die keek eerst zo :flushed: en toen zo: :roll_eyes:

8 likes

Just the usual

15 likes

hahaha en toen? :open_mouth:

Iemand die ik ken heeft bij de douane in NY gezegd “nee heb vandaag m’n bommen maar thuis gelaten” :woman_facepalming:t4: Dus ja, die mensen bestaan echt haha.

9 likes

Ik zou er maar mee oppassen :stuck_out_tongue: een vriendin van mij is grondstewardess en een man had eens ‘voor de grap’ tegen haar gezegd dat hij bommen bij zich had. Ze vroeg er niet eens naar, hij zei het gewoon. Toen schrok ze en heeft ze zo’n alarmknop ofzo ingedrukt en die man is toen best wel in de problemen gekomen

4 likes

Hoor best vaak dat mensen op het vliegveld grappen maken over bommen, ZO DOM?

Mijn ouders stampten dat er altijd in, maar snap sowieso niet dat dat in je opkomt?

8 likes

Mijn vader heeft dit gedaan vlak na 9/11 :roll_eyes: Dat heeft ie geweten, domme sukkel.

25 likes

Haha, in Engeland moet je als je bij het postkantoor als je iets verstuurt via de self-service dingen afvinken. Zovan:
Does this item contain any explosives?
Does this item contain any alcohol?
etc etc, stuk of 4 vragen.

Laatst was ik dus iets aan het verzenden en toen ging opeens het alarm af, dus ik vraag aan die man wat er aan de hand was. Zegt-ie, je hebt overal snel ja geklikt of niet? Had ik dus inderdaad gedaan. Toen vertelde 'ie dus dat ie 4x per uur naar de self-service moest lopen omdat iedereen dat dus blijkbaar doet. Blijkbaar is er iets in ons brein dat op vragen altijd automatisch ‘ja’ aanklikt in plaats van ‘nee’ en dus de vraag helemaal niet verwerkt - zal wel te maken hebben met de eeuwige “do you allow cookies” op het internet enzo.

47 likes

Ik vind dit wel van een ander niveau dan een “normaal” dom grapje.

1 like

Afgelopen weekend werd ik voor het eerst aangezien en ook echt aangesproken als de moeder van de kinderen van mijn vriend.

Ik vond het wel gek. Ik zei ook heel snel dat ik niet de moeder was. Ik vind de termen stiefmoeder en stiefkinderen ook heel irritant en moeilijk

4 likes