Over mijn lijk

#1

Volgens mij bestaat dit topic nog niet, kan er in ieder geval niet 1 vinden.

Het nieuwe seizoen komt er weer aan, en elk seizoen weer komt het keihard binnen.

Soms zoek ik nog wel eens op hoe het gaat met de partners van de deelnemers.
1 jongen die onder andere indruk op me maakte was Mark. En zijn vriendin (nja in OML uiteindelijk getrouwd) die na zijn dood nog wel een kind van hem wou dmv ivf.

Nu kwam ik een artikel tegen waaruit blijkt dat ze inmiddels hertrouwd is en een kindje heeft. Maar ook deze jongen kanker heeft ( inmiddels ‘genezen’) wat een rollercoaster zit je dan in. Net bevallen en dit weer moe moeten maken. Heftig

#2

Wanneer komt het weer op tv?

Elk seizoen zeg ik dat ik niet meer ga kijken en toch doe ik het. En bijna elke aflevering grienen, dat dan ook weer wel.

2 seizoenen geleden was er een vrouw die 2 jonge kinderen had en zij had zoveel moeite met doodgaan vanwege haar kinderen. Dat brak echt intens mijn hart.

1 like
#3

Ik kijk het ook elke keer weer. Vaak heb ik 1 iemand die ik niet meer uit mijn hoofd krijg en waar ik dan best nog wel mee bezig kan zijn. Dat had ik bijvoorbeeld met Max (seizoen 5), maar ook met Jip (seizoen 4). Misschien interessant om te weten (of niet) maar je zit ook een paar keer Jips vrienden, twee daarvan, David en Arjen waren toen al bezig met een boek. Dat boek, 365 dagen succesvol is ook aan Jip opgedragen. Volgens mij is het best een bekend boek ook.

4 likes
#4

Ik kijk het ook altijd, altijd huilen. Vind het een mooi eerbetoon aan de mensen die ziek zijn. Vind ze zo krachtig en sterk, vraag me altijd af hoe ik dat zou doen. Volgensmij zou ik dat namelijk helemaal niet kunnen en niets meer uit de tijd die ik nog heb halen.

Weet je wanneer het weer op tv komt?

1 like
#5

Ik heb het, heel gek want ik ‘ken’ hem alleen van over mijn lijk, soms nog ontzettend moeilijk met de dood van Jip. Ik vond dat zo’n fantastische jongen met een goede persoonlijkheid en het hart op de goede plek hebben.

Kijk maandelijks zijn boodschap aan de kijkers nog via YouTube.

Wat gek dat iemand dat zo met je kan doen via een tv programma.

3 likes
#6

Ik vond het verhaal van Pieter Jan zo heftig. Denk dat dat wel al bijna 10 jaar geleden is. Maar hij was zo jong nog, 15 of 16 geloof ik. En die vriendengroep was zo hecht en warm.

5 likes
#7

Ik ben toevallig nu het seizoen van Jip aan het terugkijken. Zo’n mooi programma, maar het moet eigenlijk niet nodig zijn.

1 like
#8

Ik vond het altijd een vreselijk heftig en tegelijk mooi programma. Afgelopen november echter zelf een lieve vriendin verloren aan kanker en zoveel meegemaakt wat ik al jaren in dat programma zag, eerst denken dat het goed komt en dan opeens een korte eindsprint inclusief vrijgezellenfeest, bruiloft én uitvaart binnen 1 maand. Ben bang dat ik een nieuw seizoen te confronterend vind, maar misschien ook juist wel goed om te kijken.

Sommige deelnemers gaan idd ook nog weleens door mijn hoofd. Wie gaat het presenteren dit keer eigenlijk?

#9

Was dat niet het seizoen met yvon jaspers?! Die was totaal niet weggelegd voor zo’n programma.

#10

Ja klopt inderdaad. Ik vond eigenlijk dat elke presentator wel zijn/haar eigen goede kanten had haha. Al was Valerio wel favoriet.
Wie gaat het nu presenteren?

#11

Oh dit gaat weer huilen worden jongens

1 like
#12

Tim Hofman dacht ik?

Ik weet niet of ik het ga kijken, ik vind het vaak veel te heftig.

#13

Tim Hofman inderdaad.
Mijn beste vriendin doet mee met dit seizoen :pensive:

2 likes
#14

Oh joh, wat heftig als dit zo dichtbij komt!!

Jip speelt nog steeds regelmatig door mn hoofd net als Gerrianne van het laatste seizoen. Ook zo’n mooi mens vond ik dat💕

#15

Afgelopen seizoen heb ik niet gekeken, omdat het altijd zó hard binnen komt. Maar dit seizoen ga ik weer kijken want ik vind het wel een heel mooi programma!

#16

Ik vond het verhaal van die vrouw die dierenarts was en een zoontje had zo ontzettend sneu. Ik ben haar naam even kwijt. Mehtap vond ik ook zo’n lief meisje met haar moeder (al is het volgens mij met haar wel redelijk stabiel)

1 like
#17

Ik denk idd nog regelmatig aan Jip, bijzondere jongen.

Ook annemiek vond ik moeilijk om te zien(3 of 4 seizoenen terug) , had toen geloof ik net een zoontje van 1 of 2.

#18

Ja haar bedoel ik. Annemiek. Met haar zoontje die om bitterballen vroeg tijdens de dienst

1 like
#19

Ja, de bitterballen!! Lief zoontje en ook een lieve man

#20

Ik vond Max en Sanne heel confronterend. Vooral Max. (Zelfde manier van leven, zelfde bouwjaar) Sanne vond ik vooral heel zielig. Die was overtuigd dat ze het zou winnen.

1 like