Series & Netflix #2

#1

:eyes:

#2

@Kees @Crystalfire Ik weet ook niet wat ik zou doen als het mijn partner was. :see_no_evil: Zeker in zo een noodsituatie.

#3

chernobyl

True, is ook lastig om te zeggen als je niet zelf in die situatie zit. Maar alsnog vond ik het mega frustrerend, ze vertellen haar 10x dat het gevaarlijk is etc en negeert dat compleet. Ik ben ook nooit zwanger geweest maar ik kan me goed voorstellen dat ik alles voor de gezondheid van m’n baby zou doen

#4

En @HvO Ja ik sluit me hier een beetje bij aan! Maargoed, misschien handel je anders wanneer je je in een noodsituatie bevindt en je partner aan het overlijden is. Maar alsnog was dit heel frustrerend om te zien!

1 like
#5

Mag de serie erbij genoemd worden? @Kees @crystalfire
Voor mensen net als ik die zomaar spoilers aanklikken :stuck_out_tongue: (heb t meteen weg geklikt geen idee verder wat er stond hoor)

3 likes
#6

Geen serie, maar film/docu: Last Breath op Netflix. Heel erg indrukwekkend.

1 like
#7

Iemand begonnen aan the rain seizoen 2?

2 likes
#8

Ja, moet echt even weer in de hele serie komen en ik vind Lea en Jean stom.

Weet alleen niet echt waar ze nu heen willen. Ben bij aflevering drie nu.

1 like
#9

What if afgekeken… voorspelbaar :joy:

Ik deelde jouw frustratie over het Engels in Chernobyl ook @mhysa ook haha maar toen bedacht ik mij dat ik mij afvraag of er wel Oekraïnse acteurs bereid zouden zijn geweest om hier aan mee te werken. En hoeverre dat gewaardeerd zou worden door hun thuisland etc. Aangezien het toch wel een redelijke smet op hun geschiedenis is, ook politiek gezien destijds. :sweat_smile:

#10

Ben bezig in Undercover en heb echt daddy issues met deze man. Kan het echt niet plaatsen maar vind hem zo aantrekkelijk :joy:
unnamed1-33

23 likes
#11

iemand die gypsy al (af) heeft gekeken? Is het wat? ben net begonnen en vind het wel leuk op zich tot nu toe maar soms een beetje traag

Ik zag trouwens dat tabula rasa ook op Netflix staat, Vlaamse thrillerserie, echt een aanrader!!

#12

Jaa ik kan mij herinneren dat ik het wel een vette serie vond!

2 likes
#13

Dead to me vind ik een aanrader. Ik vind Christine Applegate een goede actrice maar ook die andere rollen zijn goed gecast.
Serie met onderhuidse spanning.

1 like
#14

Ah ja sorry, het was een vervolggesprek uit het vorige topic waar het in stpnd. Even vergeten om het ook in dit nieuwe topic te duiden :). Gaat over chernobyl afl. 3.

2 likes
#15

Ik kijk what/if ep 3

Ik ben nog niet echt verkocht ofzo. Ik vind het het vooral irritant dat zij die deal aangaat maar meteen de eerste de beste kans aangrijpt om uit elkaar te flippen. Had het dan niet gedaan?

#16

Nouuuuu laat afl 5 maar komen!!!
KANONNE WAT EEN GOEIE SERIE.

#chernobyl

:clap:t3::clap:t3::clap:t3:

#17

Ahh ik wil het ook zo graag zien!!!

1 like
#18

Ooh hij is ook van Roos en haar mannen van lang geleden bij VPRO op zondagochtend. Meteen zin in roze koeken.

10 likes
#19

Oh ja dat vind ik ook.

1 like
#20

Ja ik vond dat heel leuk!

@Eenhoorn Jaaa inderdaad! heb die echt achter elkaar door gekeken :grin:

3 likes