Valentijnsdag


#1

Voor iedereen die nog wat inspiratie kan gebruiken voor de activiteit op de dag zelf of voor een cadeau.

Ik wil hem graag een ebook cadeau geven waarvan hij heeft aangegeven dat graag te willen. Hij werkt in de IT en is nogal nerd met dat soort dingen dus het wordt denk ik een kaart met een USB er opgeplakt en dan kan hij thuis de USB openen en ziet hij het ebook.

Ik ben alleen naarstig op zoek naar een leuke activiteit om te doen s avonds na het werk. Uit eten vind ik mwah


#2

Ik weet niet of jullie graag actief zijn en wat voor vervoersmiddel je hebt, maar naar een nieuwe plek gaan om daar te wandelen?

Wij hebben gezegd dat we geen grote kado’s doen omdat we op dit moment liever sparen, maar ik weet niet zo goed wat ik als klein kado kan geven zonder een prul te kopen.


#3

Ik denk er inderdaad over om voor te stellen om naar de kust te gaan (10 minuutjes rijden van hier) en daar een avondwandeling te maken. Is dat eng, in het donker op het strand?


#4

Hm ik heb het wel vaak gedaan en het licht (/ligt, help!?) er een beetje aan hoe bewolkt het is, anders heb je gewoon licht van de maan natuurlijk (heel romantisch!)

Ik zou wel naar een strand gaan waar je het goed kent en waar je dicht bij een dorp oid bent, misschien gebeurt er niks maar ik voel me daar altijd fijner bij.


#5

Ohh ja ik weet ook nog niet wat ik ga doen donderdag. We zien elkaar toch alleen maar 's avonds bij het sporten, maar ik vond het wel een leuk idee om iets lekkers te gaan bakken. Weet alleen nog niet wat, het valentijnshart van Heel Holland Bakt is leuk, alleen houdt mijn vriend niet van macarons.


#6

Excuse me wie houdt er niet van macarons


#7

Haha sorry, ik hou er zelf ook niet van. Vind ze veeel te zoet


#8

Misschien kan je soesjes maken?


#9

Dat is een leuk idee ja, dankjewel!


#10

Ik ben in het buitenland maar ik laat brownies per post bezorgen. Beetje jammer dat ik het nu niet mee kan opeten maar vind het concept wel heel leuk.


#11

Wij gaan uit eten bij een wijnrestaurant (noem je dat zo?) en ik heb een kaartje. Ik wil eigenlijk nog een klein cadeautje geven maar liever iets kleins met een grapje/betekenis ofzo dan echt een cadeau.

Eigenlijk vind ik valentijnsdag niet heel boeiend maar ja ik grijp ieder excuus om uit eten te gaan aan haha.


#12

Precies dit, ik heb gewoon het moment aangegrepen om een reservering te maken bij een restaurant waar ik graag nog eens wilde eten. En me daarbij mooi aan te kleden.


#13

Ik vind valentijnsdag altijd veeel te leuk!! Ga morgen een dinertje organiseren in mn kamer (ga jouw recept maken @HannaMarin ), hoop dat t past aan mn mini bureau maar dat is veel romantischer dan in de gemeenschappelijke keuken. Muziek, kaarsjes, wijntje, can’t WAIT


#14

Ik heb deze gekocht als grapje haha. Samen met een flesje wijn en een lief kaartje :heart_eyes:


#15

JAA zo leuk dat je het gaat maken. Dit is echt mijn go-to gerechtje voor als ik een beetje wil uitpakken en vega wil eten. Een wijntje erbij is heerlijk.


Ik en mijn vriend doen nooit echt aan V-dag maar hij heeft het tot nu toe de voorgaande jaren steeds voor elkaar gekregen om dan toch met een cadeautje aan te komen op de dag zelf, dus ik vind het sneu om dan niks te hebben voor hem hahaha. Toevallig zag ik een leuke aanbieding voor een duo-massage, dus ik ga daar een afspraak voor maken om een keertje samen te doen.

Verder ga ik vanavond sporten dus dat wordt romantisch.


#16

Ik ga vanavond toch wel uit eten met mijn date / zeer prille vriend :grin:

Vraagje:
Hij had laatst laten vallen dat hij graag het boek Lazarus van Lars Kepler wil maar hij leest geen papieren boeken. Hij werkt in de IT en vind zichzelf met sommige dingen een typische it-nerd. Nu had ik bedacht om een kaart te kopen en daarin dan een tekstje met een USB. Dat ik dan op die USB het ebook zet dat hij graag wil (kost iets van €15) en dat hij dan thuis ziet wat er op de USB staat.

Is het leuk of too much?


#17

Vind ik een superleuk idee!
Precies wat hij wilt hebben en wat bij hem past en toch relatief low-key (casualer dan dat je hem verpakt in een bubbelbad met bloemen en chocola) dus ik zeg doen!


#18

Ik had een fles whiskey voor mn vriend gekocht en hij nam mij mee uit eten. Prima deal :smile:


#19

Ah dat vind ik juist super leuk! Heb je t uiteindelijk gegeven?

Ik heb deze poster gegeven. Had m voor zn verjaardag vorig jaar drie posters van deze artiest gegeven en zij deelde deze print gisteren als gratis download. Dus heb ‘m geprint en in een lijstje gestopt. Goedkoop maar wel super leuk, hij was er heel blij mee!

En ik kreeg van hem een weekendje Lille, zo lief!! Was ook nog voor andere dingetjes een beetje maar jeej, leuk!


#20

Haha ik heb echt de beste Valentijn ever gehad. En jullie?