Waar erger je je aan? #12

3 likes

Ik erger mij eraan dat je bij veel P’s nabij tankstations nauwelijks kunt parkeren omdat ALLES bezet wordt door vrachtwagens.

En ja, ik snap dat chauffeurs vaak deplorabele werkomstandigheden hebben, dat ze op tijd moeten rusten en belangrijk zijn voor de bevoorrading van nagenoeg alles, maar toch.
Problematisch wordt het wanneer je niet hoeft te tanken, dus geen pomp bezet wil houden, maar er ook geen parkeerplaatsen zijn bij de tankstations zelf. Heb vandaag maar even aso geparkeerd, om toch even het toilet te kunnen bezoeken. Het leverde wat vuile blikken op. Zal ook niet hebben geholpen dat ik de asociaal grote auto van mijn baas mee had. Je staat al 1-0 achter met zo’n stomme patserbak :smiling_face_with_tear:

2 likes

Ik heb dit zo vaak gelezen hier dat het bijna een valse herinnering wordt :joy:

7 likes

Ik erger mij aan mijzelf. Ik kijk hier al jaren mee en neem mijzelf voor om meer te posten wat ik vervolgens niet doe. Wel lees ik bijna alles en geef veel hartjes oid en dan denk ik ja dit is ook lekker stalkerig :melting_face:

En dan is er een members only gedeelte maar daar moet je een x aantal posts voor hebben (logisch!) en om nou random posts te plaatsen vind ik ook weer zo… hm

Dus bij deze een +1 voor mn post telling en ga ik weer verder in de eindeloze en vooral nutteloze ergernis van mijzelf :joy:

32 likes

Ik heb plakband bij de supermarkt gekocht maar het scheurt steeds in de lengte?? Ik heb met veel pijn en moeite een cadeau ingepakt en daarna die vijf rolletjes in de prullenbak gegooid. Zo zonde maar wtf, deze plakband heeft geen bestaansrecht.

10 likes

Ja ik vind Japans eten ook veel lichter verteerbaar! En bircher muesli ziet er idd uit alsof het al eens eerder is opgegeten maar ik vind het echt megalekker haha. Soort overnight oats maar dan meer toetje achtig.

@pastelzwart die heb ik toen gekocht bij een insta account, even opgezocht: https://www.dingeltjeklatergoud.nl/ dit is de website! Blijft ook echt lang mooi.

4 likes

Deze klok op mijn mobiel om mijn wekker te zetten. Altijd weer error.
Ik zie nu het digitale icoontje, maar waarom in godsnaam zo?

1 like

Het is al kut genoeg dat m’n straat de komende 5 maanden open ligt maar ik werd net om half 8 uit bed getrilt omdat m’n huis heen en weer schudt :flushed::flushed:

Nouja ik probeer het maar te zien als gewiegd worden :joy:

2 likes

Berichtjes op LinkedIn zoals deze:

Ga weg

17 likes

Creatieve babynamen.

Neeltje en Rikkert krijgen een baby en noemen haar Neri*, want zo lekker origineel.
Neri en Oscar krijgen een baby en noemen hem Ori*, want zo lekker uniek en creatief.
Ik hoop dat Ori een relatie krijgt met Gineel.

*bijzonder genoeg geen fictieve namen

11 likes

Een baby die ik ken heet Karel. Ik weet niet wat beter is.

14 likes

Goed punt.

2 likes

Love de naam Karel. Niets mis mee.

18 likes

Hier in de buurt werd een baby Kees genoemd moest ook even wennen nu vind ik het wel leuk

8 likes

Ik vind namen als Kees en Karel juist wel lekker realistisch. Leuker dan zo’n naam waarbij ouders lijken te vergeten dat hun baby ooit uitgroeit tot een volwassene en dat die liever geen schattige babynaam op officiële documenten wil hebben.

Edit: Ik erger me dus ook aan verkleiningen van namen. Dan staat er Lotje in je paspoort. Waarom niet gewoon Lot(te)?

En extra ergernis: dat er aan vrouwen een verkleinwoord van een mannennaam wordt gegeven en hoe normaal dat vooral vroeger was. Alsof een vrouw geen volle naam verdient

10 likes

Ik zag gisteren een jongetje van een jaar of 3 met de naam Adrie😬

2 likes

Haha ik zag laatst iemand die ik ken van vroeger die haar baby Willem genoemd heeft. Hele normale naam natuurlijk, maar ik vind Willem meer zo’n middle aged naam en dan zie je zo’n schattig baby’tje haha.

Maarja we hebben straks een hele generatie 40-jarigen die Storm (voorbeeld) etc. heten dus op een gegeven moment worden namen toch wel weer ‘normaler’.

6 likes

A3

6 likes

Ik erger me aan al die online advertentie accounts die geld lenen aansporen. Er zijn zelfs adds voor jongeren die rond gaan. Ziek

3 likes

Appartementen met 2 slaapkamers en dat de wasmachine-aansluiting dan in een van die kamers zit. Wie bedenkt zoiets doms :exploding_head: