Waar erger jij je aan? #2

oprechte vraag: het is mijn job om hier een beleid over op te stellen bij het bedrijf waar ik werk. Ik wil geen 798379 uren tijd in iets steken waarvan dan achteraf blijkt dat iedereen het als een “moetje” ziet ipv een hulpmiddel in de loopbaan. Wat zou jou wel aanspreken om met zoiets bezig te zijn? :hugs:

1 like

Ik heb sushi besteld maar ze zijn veel te groot. Krijg het amper in één keer in m’n mond, dat eet helemaal niet lekker.

3 likes

ik doe het niet voor een job maar voor m’n opleiding. Er zit bij mij zoveel theorie rond en ook bepaalde eisen waaraan het moet voldoen dat het gewoon niet leuk is om te doen. Dan komen er ook nog reflectieverslagen bij waarin ik moet reflecteren over gedrag en acties die bijdragen aan die POP dus ik heb het momenteel gewoon gehad met alles daaromtrent haha

Ik denk dat als het echt een leerdoel is waar ik het nut van inzie, dat bijdraagt aan mijn werk of persoon ik het al veel leuker zou vinden. Misschien kan je het met een activiteit ook wat leuker kaderen? Dat ze niet doorhebben dat ze iets aan het doen zijn ifv hun leerdoelen/POP

1 like

Ik vroeg mijn baas laatst naar een vast contract en toen zei ze: maar je doet het ook voor je eigen ontwikkeling he!

4 likes

Praten met professionals over specifieke situaties waar vragen over zijn. Of desnoods praten met gelijkgestemden, om elkaar advies te kunnen geven. Soort intervisie

1 like

Wat moet ik me voorstellen bij rijst met prei? Daar ben ik eigenlijk heel nieuwsgierig naar.

3 likes

Poesje miauw kom eens gauw ik heb lekkere melk voor jou , en voor mij rijst met prei. Oh wat heerlijk smullen wij.

56 likes

@Kerselaar @Twonights hier ben ik zeker wat mee! dank voor jullie toelichting

2 likes


Dit. Al sinds donderdag :roll_eyes:

Ik haat haat haat mijn schoonouders zien!
Vooraf zie ik er mega tegenop en ga ik allerlei scenario’s bedenken wat ze zouden kunnen zeggen, en achteraf ga ik me druk maken om wat ze wel echt gezegd hebben.
Verschrikkelijke mensen, echt.

2 likes

Ik ben kruidnoten (jaja, geen pepernoten, kruidnoten) aan het eten, maar ze zijn een beetje aangebrand en daardoor ook heel hard. Sowieso is het kut als iets waarvan je verwacht dat het heel lekker is tegenvalt, maar bij zoiets als dit, wat gewoon uit een fabriek komt, verwacht je dit toch ook niet? Dat hoort toch gewoon altijd precies hetzelfde te smaken? Het zijn overigens de normale kruidnoten van Bolletje.

2 likes

Bij mij ook, kut DHL.

1 like

Dat toen iemand vroeg of ik ook een zakje truffelnoten wilde ik NEE heb gezegd. Ik wil nu truffelnoten en wel nu :angry:

Dat het zondagavond is, 00:00 geweest is en het dus nog maar een paar uur duurt voordat de werkweek weer begint :sob:

Een vriendin van me heeft ook een kitten en die is een maand ouder dan die van mij, laatst was ze hier en toen ze binnen kwam en mijn kat voor het eerst zag zei ze meteen “woooow, wat heeft ie grote oren!” Nou dat is dus niet zo, het is niet alsof er oren met pootjes rondlopen ofzo. Ben echt een beetje boos, hou je bek over m’n baby, jouw kat is pas lelijk én vals. :face_with_symbols_over_mouth:

57 likes

OMDAT MIJN KAT GROTE OREN SCHIJNT TE HEBBEN???

7 likes

Eigenlijk wil ik nu wel een foto zien… :joy::joy:

3 likes

Er zit een stelletje voor me in college. Ze zijn constant aan het fluisteren en heel duidelijk gewoon niet bezig met het college. Zo afleidend, kijk dan het college terug online ipv in college elkaar bijna af te likken.
Moet er eigenlijk wat van zeggen maar ik vind dat iets te awkward omdat je dan al helemaal de les verstoort.

3 likes

Er komt gewoon echt geen beweging in. Normaal is dhl hier wel ok maar dit schiet echt niet op. Lijkt wel of ze gewoon niks doen daar.
Zal je zien dat ze uitgerekend op de dag komen dat niemand thuis is :unamused:

Ik ben opeens super misselijk en ik heb zo een belafspraak dus ik hoop maar dat het dan weer gezakt is