Waar erger jij je aan? #3


#1

Nummer 3 alweer!


#2

Ahhh ik mis een vraagteken in de titel!


#3

Sorry voor je ergernis, komt eraan!


#4

Ik erger me er aan dat ik van tevoren mega veel plannen had voor deze 2 vrije weken maar dat ik het zo zie gebeuren dat er 2 weken alleen maar op de bank wordt gehangen.

Ik opper allemaal dingen om te gaan doen maar m’n vriend wil dat 's morgens pas bedenken en ik weet dat er dan niets ingepland gaat gebeuren want dan beginnen we een keer tegen 12 uur met iets bedenken en o ja we moeten ook nog oppas vinden, nou ja dat gaat nu toch niet meer lukken dus we blijven wel thuis


#5

In september was mijn wagen betrokken bij een ongeval (iemand is ertegen gereden) en de schade wordt geraamd op € 800. Ik schrok zelf ook van de prijs maar toonde me dan ook bereid de prijs te laten zakken om het in der minne te regelen.

Zegt die blaaskaak dat ie € 150 wil geven.

Ja dan doen we het wel langs de verzekering hoor, ookal krijg ik NIKS dan heb ik minstens het plezier te weten dat zijn bonus malus omhoog gaat.


#6

Mijn spotify shufflet echt voor geen meter. Er staat voor 16 uur aan muziek in de lijst, waarom zit ik dan steeds naar dezelfde 10 nummers te luisteren :triumph:


#7

Al die mensen nu die grappig denken te zijn met hun
image


#8

Mensen die een conversatie compleet overnemen en dan niet door lijken te hebben dat de rest gewoon stopt met praten.


#9

Hahaha sorry ik doe dit :joy: juist omdat het zo kut is.

Ik erger mij aan de ex van mijn vriend die opeens uit het niks, na maanden praktisch radio stilte hem ging appen op eerste kerst avond, over vage bands die hij leuk zou moeten vinden en ergens gaan optreden. Gelukkig dacht hij zelf ook ‘wat is dit?’ maar serieus doe gewoon niet en ik vind het suf van mijzelf dat ik er überhaupt iets van vind.


#10

Mijn broertje zit te gamen met vrienden als in allemaal thuis en via die game praten met elkaar. Ik hoor mijn broertje net ‘wollah’ zeggen. Mijn broertje is 10000% Nederlands :woman_facepalming:t3:


#11

Mijn broertje ( ook 1000% procent Nederlands) zegt dit vaak als hij met vrienden aan het praten is, en ik moet er altijd fysiek van cringen.


#12

Wat nog erger is zijn van die 10000% Nederlandse jongens met ‘die akzentje’


#13

Dat doet ie gelukkig (nog) niet! Maar ja dat is helemaal afschuwelijk.


#14

Iemand ook geabonneerd op de nieuwsbrief van srprs.me? Echt, sinds een paar weken sturen ze gewoon om de dag een spam mail?! Alsof het ‘nieuwe’ van srprs.me eraf is en niemand ze meer interessant vind en ze dringend nieuwe klanten proberen te werven. Ik ga me nu afmelden.


#15

Een collega van me is erg aardig en ik vind dr heel leuk enzo maar ik zou haar nog leuker vinden als ze zou stoppen met altijd te willen helpen met bijvoorbeeld vertalingen terwijl dat mijn werk is. Vooral als het dan nog fout is ook.


#16

jup! ik had dit ook en vanochtend afgemeld.
Vind nieuwsbrieven leuk hoor, maar te vaak dan denk ik DOEI!


#17

Mensen die denken dat het leuk is om hun tong uit te steken op de foto, doe gvd even normaal ja. Ik hoef die natte lap uit je mond niet te zien. :yum:


#18

Tong met witte aanslag brrrr


#19

:nauseated_face:


#20

Al die ‘talenten’jachten op tv.