Waar erger jij je aan #4

#1

Het verlies van Ajax.

1 like
#3

Alles over en rondom voetbal in het algemeen. :joy:

21 likes
#6

Dat de versie van No More Drama van Mary J Blige die ik wilde blasten niet op spotify staat, er staat alleen een langere en langzamere versie op maar ik wil de mix UGh.

#7

Maar zijn jouw moves beter dan die van Mary J.?

image

7 likes
#8

Dit is Theresa May on steroids.

2 likes
#9

Ik wilde m luisteren onder de douche, zal t even testen. Als ik uitglij en overlijd zal het t waard geweest zijn.

#10

Payback voor de tyfus in mijn oogbal.

2 likes
#11

Hey! No hateration in this dancery!

8 likes
#12

not hatin’ simply statin’

2 likes
#13

Dat ik bij het aannemen van deze baan niet meer heb onderhandeld over m’n salaris. M’n collega’s verdienen veel meer maar ik werk 't hardst van allemaal.

3 likes
#14

Dat mn lesbische vriendin die gaat trouwen een afmelding voor haar bruiloft kreeg van een collega waar ze heel goed mee omgaat. Met als reden haar geloof en dat ze daardoor trouwen van twee vrouwen niet kon goedkeuren :expressionless:

1 like
#15

image

9 likes
#16

Erna idd :slight_smile:

erna, Erna klinkt als een vrouwennaam haha

1 like
#18

Blijf maar trek hebben.

1 like
#19

Dat ik echt al maandenlang midden in de nacht wakker word. Ik denk altijd: ogen dichthouden en verder slapen maar na een half uur toch maar op mijn telefoon kijken. En nu ben ik dus weer klaarwakker om half 5 's nachts.

1 like
#20

heel persoonlijk deze. dat ik mijn eetstoornis zo graag wil loslaten maar dat het me niet lukt en dat ik toch steeds niet durf.

3 likes
#21

Ik heb dit echt heel vaak en bij mij komt het omdat ik naar de wc moet. Vaak voel ik niet dat ik moet maar als ik toch ga en dan weer naar bed ga val ik binnen 2 seconden in slaap. Misschien dat het bij jou ook zo is? Sowieso deel ik deze ergernis echt heel erg. Ik wil gewoon doorslapen :tired_face::tired_face:

2 likes
#22

Ja ik ga altijd in het donker en in slaapmodus naar de wc, dan probeer ik weer te slapen maar is mijn lichaam te wakker.

1 like
#23

Wat frusterend, ik hoop dat het snel beter wordt :’)

1 like
#24

Zo herkenbaar. Ik ben door mijn therapeute nu net 4 weken thuis gezet maar het is zo lastig om die laatste stappen te zetten, die laatste sprongen in het diepe zijn zo beangstigend en toch moet ik het zelf doen. Niemand kan me genoeg overtuigen dat er niet iets vreselijk zal gebeuren. Zo vermoeiend. Daardoor slaap ik ook slecht en heb ik gewoon niet altijd de energie om er tegen in te gaan.
Veel sterkte, je bent in elk geval niet alleen <3