Here you go!
Broodje gezond
Nacho’s
Spaghetti all’arrabbiata met geroosterde aubergine
Eindelijk asperges met daarbij zalm en salsa verde
Dit is er wel een om te onthouden, dat erwtjes tot saus maken vond ik al interessant
Ik pasta metchampignons en roomkaas met wat gorgonxola
Vandaag hadden we tomatensoep met stokbrood
Linguine met knoflookolie, kerstomaatjes, parmezaan en courgette + gamba’s van de grill.
Tomaten risotto met mini burrata’s
Spinazie ovenschotel met vega “kip” en extra veel kaas
Orzo in tomatensaus met spinazie en vegan gehaktballetjes
Pasta met vegatonijn met dank aan @Dazed / @Bunnyslippers
Al 1x gegeten en vond het echt geslaagd!
Tagliatelle met roomsaus, spinazie, champignons en vega zalm
Vroeger 1 van m’n favoriete pasta’s en toen een tijd niet meer gegeten maar die vegetarische zalm is best geslaagd! Van Vivera
Palestijnse m’tawameh (courgettes, yoghurt en knoflook oa)
Pannenkoeken met yoghurt-honing-walnoten, aardbeien, banaan-walnotenspijs en gekarameliseerde appel.
Dit klinkt heerlijk! Hoe heb je de banaan-walnotenspijs gemaakt?
Beetje onhandig verwoord maar twee losse dingen. Walnotenspijs had ik nog, volgens mij was het 1:1 suiker met walnoten en dan afslappen met wat water tot het smeerbaar is. Normaal met ei maar ik maak het vegan. En dan plakjes banaan erop!
Dit topic is na het bereiken van de maximumlimiet van 5000 antwoorden automatisch gesloten. Continue discussion at Wat eet je vanavond #3 (Deel 3).