Chips
Rijst, aubergine, krokante tofu met een saus met veel thais basil. Ben lid geworden van de kookclub van Emma de thours!
Welk recept gebruik jij hiervoor? Ik twijfel altijd een beetje wat ik aanmoet met het geen kip in de kippensoep ding
Thanks! Ga ik die binnenkort eens proberen
Oeh ga ik ook maken deze week! Ik hou van gezond maar snel.
Ziet er lekker uit!! Heb die pasta vorm ook gekocht dankzij jouw post haha en ga het vanavond ook eten maar dan met portobello’s en roomsaus!
Waar bestaat je tomatensaus uit?
Omg love it pls report back! Mijn saus was simpel: chilivlokken, mutti tomatenpuree en slagroom, met een beetje parmezaan er doorheen geraspt.
Love dat jij ipv een hot girl summer een trad wife summer doet
Ziet er heerlijk uit!!
Ik vond die portobello lekkerr maar vandaag jouw sausje gemaakt en dan nog aubergine toegevoegd en basilicum en dat was even better
Lijkt me lekker! Hoe heb je dit gemaakt?
Ahh Jammie mijn man maakt voor vanavond ook rendang
Beide recepten komen uit Vega koken zonder pakjes en zakjes, maar als je Googled vind je denk ik ook wel genoeg recepten!
Vegan jerk burgers van Gaz Oakley. Echt beste burgers ooit. De jerk seasoning maak ik zelf: Jamaican Jerk Seasoning - Taste of the Caribbean - Chili Pepper Madness
Tomatensoep met stokbrood en kruidenboter
Moet maar eens beginnen met koken maar lui