Wat je even kwijt wil #16


#1

En door!


#2

We gaan lekker, deel 16 alweer. :ok_hand:t2:


#4

Heb net geluncht met een donut.
No ragrets


#5

Owja,
Nu even de quiz in elkaar zetten
Ik ben nogal van het laatste moment werk namelijk


#6

Gisteren op de uni at ik gedroogde pruimen en blijkbaar hebben veel mensen er een probleem mee? Er is me echt 10x gevraagd waarom ik in godsnaam gedroogde pruimen at. Ik had eigenlijk terug moeten zeggen dat ik niet kan schijten en dat je je met je eigen boterham met pindakaas moet bemoeien en heb echt spijt dat ik dat t niet gedaan heb.

maar wat is er zo erg aan gedroogde pruimen? ik eet ze ook niet helemaal vrijwillig maar vind t wel een goeie snack eigenlijk.


#7

Omdat je geen boterham met kaas eet zoals iedereen dus dat is spannend en moeten mensen commentaar leven. Ik eet altijd kwark met de lunch en een stuk zelfgebakken bananenbrood, nou SPANNEND dat dat is voor mijn collega’s joh. Moet er de hele lunchpauze over gaan :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

Dus: niets mis met gedroogde pruimen, juist prima snack inderdaad!


#8

niks joh, ze hebben gewoon geen echte gespreksonderwerpen.


#9

Ja ik denk dat dat het is, al zijn er ook wel veel niet-nederlanders op mijn faculteit dus komt er tijdens de lunch echt vanalles voorbij van pasta tot boterhammen tot gebakken vis. Het zal wel zijn omdat ik op dat moment met alleen Nederlanders zat.

Kwark en bananenbrood is toch ook niet zo apart? Wel lekker, maar niet raar toch? (maargoed dat zijn pruimen ook niet en toch ‘moest’ ik uitleggen waarom ik het at. Zo jammer dat ik het te awkward vond om over poep te beginnen)


#10

Ik neem altijd eten mee naar m’n werk en daar gaat het ook gerust de hele pauze over. De rest koopt altijd wat

Wat heb je nu weer mee? Soep? Wat is dat voor soep? Wat een gedoe zeg, heb je dat vanmorgen staan maken? Wat zit er allemaal in? Heb je daar wel genoeg aan joh?


#11

Ik weet echt niet wat ik moet doen hoor. Ik ben gister begonnen met stage. Vanochtend gaf mijn stagebegeleidster een gastcollege op school, dus ik was mee. Daarna moest ik nog even wat bespreken met mn slb-er. Mm stagebegeleidster zei toen dat ik daarna wel vast naar kantoor kon gaan en in de lobby kon wachten (haar kantoor zit in een bedrijvencomplex) en dat zij er tussen 11 en 12 weer zou zijn. Maar ze is er nu nog steeds niet? Ik heb mn laptop wel mee maar kan nog niet echt iets doen voor stage. En sowieso heb ik dan ook de dossiers enzo niet want die liggen in haar kantoor en ik heb de sleutel nog niet… het is nu 12.45. Ik heb haar mobiele nummer, zal ik haar bellen of gewoon blijven wachten?


#12

Oh vreselijk! Een van de dingen die ik serieus fijn vind aan op kantoor in België werken is dat mensen graag lekker eten en de karige boterham eerder de uitzondering is. Niks geen gezeik als je ergens wat haalt, een warme maaltijd eet of iets zelfgemaakts meeneemt.


#13

Ja, natuurlijk bellen!


#14

Misschien even een berichtje sturen of ze iets voor je heeft wat je kan doen? Moeilijk inderdaad.


#15

En @Rozecoupeschaar. Omdat Ik gister pas ben begonnen ken Ik haar nog niet echt. En ze heeft ook niet verteld wat ze tussendoor nog moest doen. Dus ik ben bang dat als ik bel, ze dat niet op prijs stelt omdat ze misschien iets belangrijks aan het doen is. En een appje/smsje is misschien wat te informeel? Kan dit allemaal nu nog zo lastig inschatten! Als ik er al een paar weken stage liep was t makkelijker geweest haha


#16

@Zomer Ooooo deze ergernissen inderdaad. Hallo, we leven in 2019, sorry dat ik niet aan jullie ouderwetse norm voldoe.

En inderdaad jammer dat je niet over je stoelgang begon hahahaha, juist hun verdiende loon.


#17

Dit doet me eraan denken dat ik vroeger met school eens naar een Nederlandse school was en daar kregen we over de middag als lunch één kleine sandwich met één sneetje kaas ertussen. En wij Belgen zaten daar allemaal van huh is dit echt? Moeten we hiermee de dag doorkomen? Terwijl alle Nederlanders dat normaal vonden en het gewoon vrolijk opaten.


#18

Ik zou gewoon bellen. Ik denk dat iedere stagebegeleider wel een proactieve houding kan waarderen!


#19

Wat vinden jullie lekkere luchtjes voor mannen? Mijn vriend is bijna jarig en aangezien hij verder niks weet leek een lekker luchtje me wel een goed idee. Ik wil zo even langs de Douglas om aan wat flesjes te ruiken haha, maar ik weet nooit waar ik moet beginnen!


#20

Ik vind deze heel lekker bij mijn vriend!! https://www.douglas.nl/productbrand_262655.html?trac=nl.01psh.goo.9976225783.Bproduct_idD.BadgroupidD.000000&gclid=Cj0KCQiAheXiBRD-ARIsAODSpWOd-hijDPCfM1LDcJ7DOD8KJ_O3Pp3wY3MSA2HfkiwegmQI6q3VrfAaApoTEALw_wcB&wt_cc4=marin_bid&pcrid=171510133647&d=s&trac=nl.01psh.goo.9976225783.637221275.42041007087.000000


#21

Dan zou ik toch gewoon bellen denk ik. Is nu al een uurtje later. Als ze echt niet kan opnemen zal ze dat toch ook niet doen. Je laat dan wel zien dat je graag wil werken.