Wat je even kwijt wil #35

Doorr

@Leeuwenhart Met een tekst die mijn nichtje van vijf ook zou kunnen schrijven.

1 like

Ik ben zo dankbaar dat ik in deze tijd gewoon met mijn vrienden kan skypen en spelletjes kan spelen. Voel me echt weer sociaal opgeladen nu.

Ik vind sowieso de zin “die schrijf je niet de wetten voor, die laat je in hun waarde” niet echt passen voor nu. Is juist de bedoeling dat mensen zich wel aan de regels houden haha.

26 likes

Nog meer mensen waar het dag/nacht ritme nu helemaal naar de klote is?

4 likes

Jep! Als ik nu niet naar bed ga dan lig ik om 3 uur nog op de bank tv te kijken.

Ja maar ik vind het niet per de erg omdat ik op doordeweekse dagen nu ook later op kan staan voordat ik ga werken. Mijn huidige ritme is voor mij veel natuurlijker. Ik ben een nachtuil. :owl:

Nja het is niet alsof nederlanders luisteren met al die bootcamps in het bos

HAahhah FaceTime net met een vriendin. Ging ze naar de wc tijdens ons gesprek en liet ze een kei harde scheet en ze ging gewoon door met het gesprek hallooo no shame in haar game :joy::sob:

23 likes

Met alles wat ik nu zie aan mensen die zich niet aan de regels houden, denk ik dat een lockdown haast onvermijdelijk is. En als dat zo is, wil ik eigenlijk naar mijn ouders, want ik denk dat ik gek ga worden in m’n eentje in mijn huis voor zo lang. Alleen mijn ouders wonen in Brabant niet ver weg van een haard en ik wil niet dat ik ze aansteek mocht ik het virus per ongeluk al bij me dragen, dus ik denk dat dat niet verstandig is. Maar ze hebben wel veel ruimte en bovendien ben ik dan niet alleen. En mijn moeder wil volgens mij nu al het liefst dat ik daarheen kom. Kutdilemma dit.

Ik heb dus echt het idee dat mensen denken dat die 1,5 meter in de buitenlucht niet nodig is ofzo? Heel irritant want ik vind het binnen zitten icm wel de natuur in kunnen wel goed uit te houden. Zou het echt kut vinden als dat niet meer mag

2 likes

Dit heb ik dus ook. En als ik wel al naar bed ga nu lig ik eerst nog 1 of 2 uur wakker ofzo.

Ik zit aan de keukentafel te schrijven en tekenen. Ineens kwam er een gedichtje over mn moeder in mn hoofd. En toen besefte ik ineens dat ze alweer bijna 18(!!) jaar dood is. Wtf 18 jaar…Zo confronterend om dat getal zo te zien staan.

als dit ongepast is hoor ik het wel denk ik.

om het toch even luchtig te maken: ik type dit met Busta Rhymes & Mariah op de achtergrond.

130 likes

:green_heart:

1 like

Dertig duizend hartjes en zo’n bericht zal never nooit ongewenst zijn. Ik ga zelf ongeveer 23 jaar moederloos door het leven en heel soms sta ik er even bij stil dat ik langer op deze wereld ben zonder haar dan toen ze nog leefde. En dat ik toch ondanks alles een functionerende volwassene ben geworden (Oké, ik doe niet aan strijken maar verder :smile:)

19 likes

Ja dat besef dat je langer zonder dan met haar bent, heb ik ook sinds een aantal jaar. Overigens strijk ik ook niet, maar ik heb wel een kind gemaakt met een man die dat wél doet. Goed genoeg dacht ik zo. Wel immens jammer dat ze haar kleindochter niet kan zien. Maar heel soms dan kijkt ze over mijn schouder heen omhoog en grinnikt dan wat, en ik wil graag geloven dat ze dan haar oma ziet die achter mijn rug om gek doet :smiling_face_with_three_hearts:

34 likes

Een strijkende man, een mooie dochter die de liefde voor je moeder in leven houdt en een mooie toekomst tegemoet gaat. Je hebt het goed voor elkaar en ik weet zeker dat ze heel trots op je zou zijn. :heart:

7 likes

Baby if you give it to me, I give it to you, as long as you like.

Wat een banger eigenlijk hè

7 likes

M’n bovenburen hebben feest. En behalve dat ik last heb van het geluid, vind ik het vooral heel erg aso om nu een feest te geven. Moet ik er iets van zeggen (appen?) en zo ja, wat?

2 likes

HA echt wel! Net nog even Blu Cantrell gedraaid met Breath. Tijd voor Wolter Kroes in paars gewaad met gospelkoor nu. M’n moeder zal bijna blij zijn dat ze er niet meer is (en ja deze grap kan).

@Helvegen dankjewel :smiling_face_with_three_hearts:

10 likes