Wat je even kwijt wil #39

Een half uur sinds de laatste dicht ging!

3 likes

Heeft er iemand nog (digitale) spaarzegels van de Ah over die die kwijt wil :slight_smile:?

Van de vershoudbakjes? Ik heb 14 volle spaarkaarten. :grimacing:

Zwembadje weer schoongemaakt en daarna gevuld terwijl ik een superlekkere smoothiebowl heb gemaakt. Als het water ietsje opgewarmd is de hele middag heerlijk dobberen en aan een nieuw boek beginnen :heart_eyes:

12 likes

Ik dacht echt toen de restaurants weer open gingen: nehh, zo lang er 1,5 meter en corona is zal ik niet uit eten gaan.

3 weken later: eerste reservering staat voor aanstaande vrijdag :partying_face: eindelijk weer een keer een vriendin zien voor het eerst sinds voor de hele coronatoestand.

10 likes

Ik had gisteren iets te weinig gegeten en iets te veel wodka gedronken en ik voel me al de hele ochtend super kut :thumbsup: Echt top ook echt op een maandagavond aan de wodka, succesfull adult maar niet heus

9 likes

Een paar weken geleden had ik verlof gepland voor deze week (vanaf morgen) en ik had het niet beter kunnen timen, net de dagen dat het superwarm wordt! Lekker de hele dag in de tuin, voetjes in het water, hangmat tussen de bomen, frambozen rechtstreeks van de struik eten :heart:

27 likes

Ik krijg om 20u te horen of ik geslaagd ben voor mijn opleiding of niet, en ik ben nu al zo zo zo zenuwachtig he.

36 likes

Spannend! Hopelijk kan je de stress een beetje van je af zetten vandaag :blush: :four_leaf_clover:

1 like

Ze zijn er!!!

46 likes

wanneer ga je reviewen?

1 like

Ik ga vanmiddag wel al proeven

1 like

Ik heb vanochtend een paar uur vanuit huis gewerkt en ben nu klaar, maar voel me zo nutteloos? Ik heb echt geen idee wat ik met mijn tijd moet doen en ga pas laat in de middag sporten. Irritant.

ooh lijkt me juist heerlijk op het moment. Ik ben de hele ochtend al vrijwel niks aan het doen omdat er weinig te doen is. Ben nu werk aan het zoeken en mezelf maar bezig houden. (kuch ondertussen ff borduren)

2 likes

Had een jurk gekocht via Zalando maar een lusje was kapot waar het taille ceintuur doorheen moet. Blijft ook prima zitten zonder dat lusje, maar heb toch klacht gestuurd. Nu moet ik maar 12 euro betalen voor de jurk ipv 50. Chill.

26 likes

Ik heb mijn laatste tentamen van de bachelor gehaald dus heb een afspraak gemaakt bij de beautysalon voor een kleine glow up :tipping_hand_woman: treat yourself

Ik wilde eigenlijk ook een lash lift maar daar was ik net weer te gierig voor. Het wordt sowieso een ervaring want elke keer als ik zo’n salon binnen stap voel ik me echt een vieze onverzorgde trol met mn afgekloven nagels en ongeëpileerde gezicht

21 likes

Is er iemand die werkt met magnolia (cms) en die mij wat kan uitleggen? Ik wil een YouTube video embedden maar weet niet welke code ik daarvoor moet pakken.

Koffie in de tuin, effe relaxen

5 likes

Ik heb net een broekrok gekocht of eigenlijk een skort. :crazy_face: En het is echt fantastisch. :heart_eyes:

13 likes

Ik ga mijn naam in Karen veranderen. Heb zojuist de woningbouw een hele lange e-mail met klacht gestuurd.

22 likes