Wat je even kwijt wil #42

Ennn verder

8 likes

Ik dacht fijn m’n beddengoed buiten te drogen te hangen. Nu is het nog vochtig (trigger warning vies woord) :rage: wie maakt voor mij een besluit: vochtig opmaken of buiten laten hangen en morgen doen.

1 like

Ohhh de sauna was echt heerlijk, zou daar echt elke week naar toe kunnen.

11 likes

Urgh wat is dit vervelend. Dacht dat undercover seizoen 2 online zou staan? HIER NIET

Oh ja, dat zou stom zijn als dat niet mag. Maar op zich is het buiten werktijd toch? Gewoon zeggen joh, anders hebben ze het misschien niet eens door. Maar inderdaad, die app groep zou ik ook niet missen haha.

1 like

Ik zie nu dat die 21:45 online komt. Gezeik.

Oeii en je hebt geen tweede set? Ik heb een keer de fout gemaakt om onder een vochtig dekbed te slapen en dat raad ik absoluut níémand aan… zo koud en viezig.

Heb he de optie om je bed op te maken met een andere set, en deze ergens binnen te hangen om verder te drogen?

Als je het vannacht buiten laat hangej gaat het vocht er juist in zitten denk ik.

Ik vind de polaroidcamera zo leuk. Het prikbrod hangt hier sinds kort vol met polaroids van vrienden en familie en elke keer als ik er naar kijk, word ik er weer blij van :revolving_hearts:

6 likes

@Amandelbloesem :rofl:
Heb je verhaal even voorgelezen aan mijn man. Onze eerste date was namelijk samen Lost kijken.

1 like

Ook maar 1 aflevering per week :cry:

1 like

Net zoals mocro mafia :frowning: Dat kwam er altijd om 00:00 uur op en ik zat dan altijd klaar en toen ineens was het weer voorbij

Ik lig al in bed :heart_eyes:

8 likes

Same :raising_hand_woman:t3:

1 like

Ik vind dat echt streamingdienst onwaardig, elke week een aflevering van een serie online zetten. Maar het kan altijd erger: €22 extra betalen om Mulan te kunnen zien terwijl je ook al je abonnement op Disney+ moet betalen en de film in andere markten wel gewoon in de bios is gekomen.

3 likes

Ik zou je bed opmaken en ff de föhn er op zetten

Nja eigenlijk is het heel erg slim want ze weten ook wel dat als ze een seizoen er in 1 dag op zetten, mensen ff een gratis account voor 2 weken aan maken en dan weer weg zijn. En nu moet je gewoon betalen om alles te kunnen zien.

4 likes

Dit is echt een lastig dilemma
Over de verwarming hangen?
Niet echt duurzaam maar mocht je de verwarming toch aan hebben staan dan kan het

Onze eerste date was Glee kijken dus Lost valt dan nog super goed mee. Heb echt zin om Lost terug te kijken, vond dat altijd zo spannend. Ik gebruik ook nog heel vaak de zin “We have to go back!” in gesprekken (scène Jack en Kate in de toekomst)

Ik ga nu mn tanden poetsen!

Zit trouwens per ongeluk “onze boerderij” te kijken en ik dacht dat het boer zoekt vrouw was.
Maar wat is dit voor raar boeren propaganda programma?
Die jager ook over die ganzen, “de natuur is veranderd”. Ja misschien moet je niet overal engels raaigras zaaien maar wat diversere biodiversiteit. Dan heb je ook minder last van ganzen. Tjonge jonge jonge laat anders iemand aan het woord die WEL weet hoe het zit.

4 likes