Wat je even kwijt wil #53

Ja wow het ziet er zo cool uit! Echt gigantisch ook!

Slechte foto toen ie verder weg was

23 likes

Laagjes!

1 like

Ik eet ontbijtkoek met gember, what was i even thinking :confused: vind gember lekker maar dit is zum kotsen

M’n ouders en schoonouders gaan vanavond elkaar voor het eerst ontmoeten en m’n schoonmoeder heeft speciaal een nieuwe jurk gekocht en ze is helemaal zenuwachtig, echt te lief :heart_eyes:

32 likes

Er vloog een vleermuis tegen me aan toen ik de deur van m’n appartement uitliep echt nog nooit zo hard geschrokken wtf

1 like

Wow wth wie wil er nou geen golden retriever puppy op bezoek

19 likes

Wow! Dit zijn nou echt van die dingen waarvan ik soms twijfel of ze nu echt bestaan of dat dit alleen maar fictief was haha

2 likes

4 berichten zijn samengevoegd naar een bestaand topic: Nieuws, actualiteit en politiek #2

Ik wil de vogel van mijn ouders queen of the night van Mozart leren fluiten, maar iedere keer als ik het aan zet wordt dat beest echt heeeelemaal leip

1 like

Ik heb gisteravond iets te veel gedronken en ik heb zo’n kater nu. Ik drink normaal altijd water maar dat heb ik gister niet gedaan. Pff ik weet weer waarom ik niet vaak drink

2 likes

Ik dacht ook dat ze niet meer bestonden! Het was trouwens de Goodyear zeppelin.

Gaaf! Ik kan me nog heel goed herinneren dat ik een jaar of 6/7 was en een zeppelin van Virgin zag, en m’n vader zei; ‘kijk goed, dit ga je waarschijnlijk nooit meer zien in je leven’. Dat heeft zo veel indruk op me gemaakt toen. Ik heb er in die 20+ jaar daarna ook nooit meer een gezien.
In Duitsland kun je toeristenvluchten maken met een zeppelin, kost zo’n 300 euro voor een half uurtje.

1 like

Ik heb net voor het eerst in 10 jaar Ofzo op een trampoline gestaan en heel veel salto’s gemaakt maar het lukt niet om op m’n voeten te landen!! Echt irritanr

5 likes

O, thanks voor deze tip!


Voor wie het gelezen heeft gisteren: ik ga de pax-kast niet omhoog sjouwen uit de schuur, maar ik bestel tegen de tijd dat ik nog 1 nodig heb gewoon een nieuwe. Of nou ja, dan ga ik meteen voor een complete kastenwand en komen er nog 2 hele of 4 halve bij :grin: Scheelt niet veel geld omdat in de kast uit de schuur nog een hele nieuwe indeling moet. Hij werd gebruikt als hangkast en er zitten dus vrijwel geen planken in en ik wil andere deuren. En dan gaat de boekenkast die nu dienst doet als schoenenkast naar de woonkamer.

2 likes

Uiteindelijk toen ik koffie wilde zetten werd ze wakker haha

1 like

Ik liep langs een volledig betegelde tuin met één armoedige border en op de schutting hing een lelijk schilderij met de tekst: life’s better in the garden.

:woman_shrugging:t3:

9 likes

Pff m’n nichtje (5) is heel lief maar zo druk, m’n ouders passen een paar dagen op haar dus ik kwam vandaag langs om een dagje te helpen/spelen en ik ben helemaal kapot :dizzy_face:

3 likes

Ik ga stuk.

1 like

Als dat je smaak is dan begrijp ik wel waarom het buiten de tuin minder is

1 like

Dit topic is na het bereiken van de maximumlimiet van 5000 antwoorden automatisch gesloten. Continue discussion at Wat je even kwijt wil #53 (Deel 11).