Wat je even kwijt wil #55

Heel veel sterkte!:two_hearts:

1 like

Wat ontzettend moeilijk, heel veel sterkte :kissing_heart:.

1 like

Er vliegt hier alweer een mug rond en die prikte me net maar kan niet jagen want de kat ligt op me en die jaagt ook niet :unamused:

Ik had zin in thee, maar geen theezakjes in de buurt, dus ik drink nu een beetje Fanta Lemon met gekookt water. Not disappointed.

18 likes

Thee en fanta lemon zijn mijn favo’s. Moet ik dit ook proberen?

1 like

3 berichten zijn samengevoegd naar een bestaand topic: Modetopic #2

Nou als je gewoon citroenthee hebt zou ik daar voor gaan, dit smaakt meer naar Citrosan.

Oh maar je hebt helemaal geen theezakje nodig voor thee joh! Koop gewoon instant tea poeder:

1 like

Haha oh dan hou ik het wel bij theezakjes :sweat_smile:

1 like

Flashbacks naar schoonmaakwerk bij ouderen, waar ik bij een vrouw altijd thee uit zo’n pot kreeg. Was helemaal geïntrigeerd en heb ze toen allemaal gekocht, ohhh proef het weer helemaal, echt vies lekker.

afbeelding

Maar moet het nu op vakantie ff doen met de dingen die zich binnen ons appartement bevinden.

Edit: oh ja ben er toen mee gestopt, omdat er super veel suiker in bleek te zitten. 🥲

7 likes

Ik vond die 20 kruiden thee altijd heel lekker. Krijg die ook standaard bij een vriend te drinken. Maar er gaat niets boven winterglow en autumn storm van Pickwick :smiling_face_with_three_hearts:

3 likes

Ik heb vorige week een soort ‘performance’ (maar niet heus) gedaan in het modemuseum van Antwerpen gedaan waarbij ik in een soort glazen (etalage) box moest staan/zitten. Bezoekers hebben er foto’s van gemaakt en nu zit ik steeds op social media te kijken of iemand ze geplaatst zou hebben (omdat het er best cool uitzag denk ik) maar nee :sweat_smile:
Ik moet het nog een paar keer doen dus vraag volgende keer misschien aan de beveiliging of ze een foto willen maken :stuck_out_tongue_closed_eyes:

22 likes

Waarom moeten we altijd overdrijven met extra naan bestellen in dit huis. Ik ontplof.

3 likes

Nu weet ik ook waar ze bij ons in huis vandaan komen. Heb alle horren al gecontroleerd maar nooit aan de afzuiging gedacht. Het is onderhand sowieso hoog tijd dat die rotbeesten opdonderen.

2 likes

Ik voel me ellendig maar heb er op een gezonde manier mee gedeald en lig nu lekker voor pampus. :relieved:

8 likes

Ik was vandaag op een Horeca event waar je nieuwe snacks kon proeven. De (vegan) bitterballen waren echt goed vertegenwoordigd dus uiteraard mijn gewicht in bitterballen gegeten. Was echt lekker hoor, alleen nu lig ik in bed met voor mijn gevoel derdegraads brandwonden aan mijn gehemelte en dat is toch minder.

29 likes

Wat heftig zeg, heel veel sterkte morgen en de komende tijd!

1 like

Bij ons hele huizenblok zijn er ook ontzet veel muggen, maar ik heb geen afbuiging ofzo? En overal horren. Wij en onze buren worden er allemaal gek van. Het is volgens mij gewoon een hele natte zomer geweest waardoor er meer muggen zijn dan normaal. Ik hoop maar dat het snel koud genoeg wordt dat ze niet meer komen.

1 like

Ik zit eens uit nieuwsgierigheid op de app van mijn zorgverzekering te kijken wat mijn zorgkosten voor dit jaar zijn en de huisarts die declareert echt zóveel? Was ook een declaratie met de beschrijving ‘ouderenzorg’. Ik denk niet dat ik als twintiger tot de ouderen behoor? Ook iets met de POH GGZ en een verpleegkundig specialist? Ik heb daar helemaal geen contact mee gehad. Wss over mij gepraat als nieuwe patient en dat weer gedeclareerd? Ik vind het bijzonder.

2 likes

Sinds de ios update heb ik geen geluid meer bij instastories als mn telefoon op stil staat, irri