Wat je even kwijt wilt #17

Eet dan nu maar je boterham. Ik judge niet.

Oké, slowchat voorbij mensen. Excuses.

1 like

KUCH EENS ALS JIJ HET BENT

Ik wist het wel, Kees.

Het lijkt wel of een persoon met zichzelf aan het slowchatten is. Jullie foto’s lijken zo op elkaar.

8 likes

Hé hallo, ik ben een konijn. @Kaarsgeur is een kat.

En nu ga ik naar huis mensen, weekend!

2 likes

Zijn er mensen hier die op latere leeftijd (ben zelf 23) een beugel hebben genomen?

Mijn gebit aan de onderkant is echt helemaal aan het verschuiven sinds mijn verstandskiezen eruit zijn en er weer ruimte is, en het begint echt heel lelijk te worden. Mijn ondertanden staan scheef, en mijn hoektanden zijn helemaal vooruit aan het schuiven. :cry:

Je hebt nu sowieso al zo raar gekucht en/of je collega veelbetekenend aangekeken: een extra boterham is nu echt niet meer raar :biggrin:

8 likes

Ah super. Le Pin Sec klinkt inderdaad wat meer naar wat we zoeken. Thanks voor je uitgebreide reactie. Ik ga later even je blogposts lezen :two_hearts: Ga je zelf nog deze zomer?

@chanel_addict heeft nu een beugel

2 likes

Yes, ik heb een invisalign gehad toen ik een jaar of 25 was. Wilde geen ‘zichtbare’ beugel ivm mijn werk. Ik zou het zo weer doen!

1 like

Ik overwoog om 2 weekjes in Moliets of Zarautz te gaan werken, maar ik denk dat het me niet meer gaat lukken ivm andere plannen. Maar ik heb het altijd echt super leuk en gezellig gehad, en hele leuke mensen ontmoet! En de basics van het surfen geleerd haha.

1 like

Er is ook een beugel topic! Ik heb toevallig afgelopen week een consult gehad en ik ga er binnenkort aan beginnen. Ik ben ook 23. Kunnen we samen leed delen haha.

1 like

Ik heb zin om vanavond fake vissticks te eten maar wat is daar lekker bij als avondeten (spinazie heb deze week al gegeten en het moet gezond zijn)?.

Ja, gewoon zo’n lekker zichtbare. Totaal geen spijt van.

1 like

Yes, op mijn 24e weer (voor de tweede keer) een ouderwetsche blokjes beugel gekregen. Het hoefde gelukkig maar een half jaar. Ik was niet op tijd naar de ortho gegaan toen mijn spalk was gesprongen waardoor ik aan de zijkant weer een grote spleet tussen mn tanden kreeg. Tweede keer een beugel was het helemaal waard. Dus gratis tip voor iedereen: zelfs al is je beugel er al 10 jaar uit, de boel kan nog steeds verschuiven.

1 like

Hmm broccoli? Of zoete aardappelpuree met rucola en tomaatjes erdoor?

1 like

Ik had een “fout” gemaakt op werk. Ik vind overigens van niet maar goed. En nu heeft de collega die mij op deze fout wil wijzen dat gedaan met de rest van de wereld op kopie in een paniekerig mailtje waar instaat “dit gaat niet goed!!!”. Man man man mag ik al naar huis :woman_facepalming:t2:

Zoeteaardappelpuree heb ik toevallig gisteren met spinazie gegeten (rare combinatie die goed werkte). Maar broccoli is een goed idee. :slight_smile:

1 like

Ik eet met iemand die veel dingen niet lust (gisteren was de zoeteaardappelenpuree bij hem ook geen groot succes) en met spruitjes echt ‘DaT LuSt IK nIeT’ :face_with_raised_eyebrow:, terwijl ik dat juist zo lekker vind. :stuck_out_tongue:

1 like

Welke oploskoffie is het allerlekkerst volgens jullie?