Wat je even kwijt wilt #22

#1

Nummer 22 alweer :flushed::flushed: Let’s goo!

3 likes
#2

Wow eindelijk zie ik een nieuw topic “snel”. Goals.

4 likes
#3

Hahaha, ik had precies hetzelfde!

#4

Zou je voor de zekerheid niet testen? Als je normaal zo stipt bent en nu een paar dagen over tijd, dan zou je dus wel betrouwbaar kunnen testen.
@Mgg

1 like
#5

Normaal kom ik hier pas 300 betichten later achter.

2 likes
#6

Ik zou inderdaad ook testen @Mgg. Dan weet je het in ieder geval. Ander blijf je stress houden lijkt mij.

1 like
#7

@Ikzegdoen, nee er zijn 19 afleveringen :biggrin:

#8

& @Frozenflame Ik ging ervoor naar de apotheek gisteren maar ze wilde het me niet meegeven omdat het geen zin zou hebben, ik “mag” eind deze week/begin volgende week terugkomen. Maar als het zin zal hebben zal ik het nu gewoon via bol bestellen of zo, dan kan ik het morgen doen! Dankjewel!

#9

Ik probeer dit topic altijd bij te houden maar het lukt nooit. En elke keer als er een nieuw topic wordt geopend neem ik het me opnieuw voor. Maar deze keer ga ik het echt echt echt bijhouden.

6 likes
#10

Ja ik ook. En dan moet ik alles bijlezen en wil ik ingaan op dingen van het gesloten topic maar om dat na 300+ reacties nog te doen vind ik ook weer stom!

@Mgg Ik heb ook altijd een enorm regelmatige cyclus, kan er bijna de klok op gelijk zetten. Maar afgelopen week was ik toch 1,5 dag later ongesteld dan normaal en ik maakte me ook direct veel zorgen! Maar als je er echt veel stress om hebt, kun je misschien beter even een test doen!

1 like
#11

Ik ging net maar even naar de markt en kocht rabarber en een mega chill ontbijt gemaakt. Yoghurt met zelfgemaakte granola met kardemom en oranjebloesemwater en rabarber compote met sinaasappel en gember. So goooood.

Nu maar weer werk refreshen om te kijken of ie 't al weer doet.

16 likes
#12

Hmm waarom bepaalt een apothekersassistent dat? Misschien kun je beter ook even wachten, maar hier in NL kost een test echt geen drol dus ik had er dan allang een gedaan en over een paar dagen weer.

2 likes
#13

Huh, ze wilde je geen test meegeven?

1 like
#14

Zou helemaal een anticlimax zijn als dit de laatste was geweest. Al ben ik sowieso bang voor het einde :sweat_smile:

#15

Voel me echt beroerd vandaag. Mentaal + hoofdpijn, buikpijn en nekpijn. Is niet echt een motivatie voor het thuiswerken dit.

#16

Het zwangerschapshormoon hCG is vanaf de dag dat je ongesteld zou moeten worden al voldoende aanwezig voor een eventuele positieve test, dus lijkt mij dat je gewoon kunt testen

2 likes
#17

@SpeedofSound @Ellegirltalk

Nee ze zei dat het geen zin zou hebben en dat het dom zou zijn, het was ook best stom van me om er niet tegenin te gaan maar ik zat er maar lekker gestresst van… oh… weet je het zeker… oke dan… en ik ging maar weer naar huis. Ze zei namelijk dat het nog te vroeg is, dat ik misschien een valse negatief zou kunnen krijgen.

@Chuckie Het is denk ik wel mens eigen, om dan gelijk zorgen te maken :sweat_smile: en dat kan volgens mij heel averechts werken.

Maar ik heb een set van 2 via bol besteld! Ik durf het eigenlijk niet te doen, want ik “herken” mn lichaam niet hoe die normaal in deze periode zou moeten zijn met mijn pms klachten die ik nu allemaal niet heb.

@vitaminwater bedankt voor de info! Oke, dan ga ik dat gewoon doen.

2 likes
#18

@Ikzegdoen Er komen nog 3 afleveringen hoor! (en volgens mij is er dan een stop, en dan nog 7 afleveringen, maar dat weet ik niet zeker)

#19

Ja je hebt toch pas genoeg HCG hormoon in je urine als je min. 2 weken zwanger bent ofzo? Dus dan heeft het geen zin om het eerder te testen, want dan zal ie altijd negatief zijn.

image

1 like
#20

Haha ja inderdaad. Vraag me echt af hoe de allerlaatste aflevering eruit gaat zien. Ofwel cliché telenovela, ofwel met heel veel vragen haha

1 like