Wat je even kwijt wilt #9

Ik vraag me af waarom mannen mij zo aantrekkelijk vinden dat ze per se kwijt moeten dat ik een geil wijf lijk of dat ze me aanraken op bepaalde plekken. Ben het tegenovergestelde van vrouwelijk en sexy en toch krijg ik het regelmatig te horen. Ben zelfs aangerand toen ik van top tot teen bedekt was, als ik mijn benen laat zien is het hek van de dam.

Heb geen negatief zelfbeeld ofzo, het klinkt alleen zo onlogisch. Iemand verstand van dit soort situaties en hoe mannen denken?

ha-ha-ha wat grappig zijn we toch ook he!!!

Kun je niet een passief agressieve comment achterlaten?

1 like

Ik heb zojuist de Kruidvat color remover aangebracht… als dat maar goed gaat

1 like

Als ze niet naar je luisteren dan zou ik er sowieso geen moeite voor doen.

1 like

Na hoe lang laten jullie je wenkbrauwen altijd weer bijwerken? Ik wil morgen weer, dan is het net twee weken geleden. Maar vind dat best snel? Alleen voel me echt zo’n weerwolf bijna. Zie echt goed welke haartjes alweer helemaal uit de richting groeien.

Hahahahaha heb overigens niks meer durven zeggen we we gingen helaas ook niet hetzelfde station eruit

https://www.youtube.com/watch?v=wVyggTKDcOE

2 likes

Ik heb vanavond eigenlijk twee feestjes maar ik heb besloten gewoon eens een avond thuis te blijven en lekker op tijd naar bed te gaan :older_woman:t2: nu al blij met deze keuze

7 likes

Ik heb net de nieuwste aflevering van This is us gekeken en ik verbaas me erover hoe die serie het altijd voor elkaar krijgt om mij aan het huilen te krijgen :stuck_out_tongue: Ik huil ook wel best makkelijk, maar vind het echt zo’n mooie serie

2 likes

Lig ik op bed te netflixen, wandelt er opeens een muis super relaxed m’n kamer in? :face_with_raised_eyebrow: Hij draaide zich ook heel snel weer om, denk dat 'ie m’n ratten opmerkte. Hij heet nu Peter.

18 likes

Ik heb hetzelfde hoor. Ik woon echt op een mooie locatie, superfijn appartement. Maar als ik dan alleen op de bank zit en buiten allemaal mensen op gezellig zie doen dan voel ik me zo’n kluizenaar (terwijl ik ook genoeg leuke dingen doe hoor, maar natuurlijk niet elke avond).

1 like

Ik voel me best wel goed deze week. Beter dan dat ik me de afgelopen maanden heb gevoeld. Woensdag fietste ik bijvoorbeeld naar werk vanuit mijn vriend en ik rij dan langs een plas en het was zo mooi want de zon stond zo laag boven die plas. En ik genoot echt van het moment. Ik heb ook veel meer rust in mijn lichaam lijkt het. Ik weet niet. Beetje raar uitgelegd. Maar ik ben dus wel ongesteld en meestal voel ik me dan best wel een wrak de eerste dagen. Heb ook helemaal geen last van pijn etc. Echt apart.

Wel wil ik echt vreten voor het leven. Vanavond patat gegeten met een loempia en nu denk ik alweer aan chips.

15 likes

Er waren net vrienden eten en we hadden zelf cheesecake gemaakt en topping van kinderbueno en chocoladesaus. Echt suuuuuperlekker :heart_eyes:. En heel gezellig!

19 likes

Ik had vanavond even een avondje vrij voor een druk weekend. Maar ik verveel me zooooo erg vanavond… Het ding is ook dat ik gewoon helemaal nergens zin in heb. En ik ben een beetje emo omdat een vriendin van me (vriendin van een goede vriendin eigenlijk) vandaag ging trouwen en ik kreeg net het filmpjes van haar eerste dans doorgestuurd. #foreveralone

@Sookie ben nu wel benieuwd natuurlijk! Hoe is het gegaan met de color remover?

1 like

Mijn vriend moet om me lachen omdat ik net voor hem een rede heb gehouden over hoe ik me echt één met mijn lichaam en heel vrouwelijk voel als ik ongesteld ben. Misschien klonk het ook wel een beetje zweverig, maar ik ervaar het gewoon zo en ik ben blij dat ik het meer weet te waarderen de laatste tijd.

6 likes

Zijn eerste liedje werd zo vaak gedraaid in de supermarkt dat een vriendin van mij op zo’n kaartje bij de advertenties in de AH heeft gesmeekt om ermee op te houden.

29 likes

My kind of girl.

2 likes

Laat jij je uit je dichtstbijzijnde supermarkt verdrijven door Ed???

2 likes

deze clip. :smiling_face_with_three_hearts:

8 likes

Ik heb deze net 5 minuten geleden voor het eerst gezien! Leuk gedaan, kan zo in het nostalgie topic haha

1 like