Oe jouw woensdag recept klinkt heerlijk. Is het zelfbedacht of kan ik ergens een recept vinden?
Precies mijn vraag haha, dus ik haak even aan
Dit heb ik ook met heel veel van haar gerechten! Ligt dus niet aan jullie haha
Mijn weekmenu (van za-vr)
Za: rijst met broccoli gewokt met sesamzaad, knoflook en sojasaus. Zacht gekookt ei erbij
Zo: makkelijk (iets van brood, dikke rijst, soep of havermoutpap)
Ma: paneer met verse spinazie en naambrood
Di: curry diepvries met rijst en gekookte broccoli (mis met kruidenmix uit Spice wise)
Wo: aardappeltjes opgebakken met wortel-olijf-radijs salade met hamburger
Do: poffert
Vr: macaroni (saus diepvries) met groente er naast
Vandaag:
Vrijdag:
Zaterdag: Gevuld stokbrood
Zondag: Okonomiyaki (hartige Japanse pannenkoek) - Culy.nl
- Bietenfeta strudel met wat groente er naast
- Wat eet je vanavond #3 - #2647 door Zemraluani met brood
- Lasagne met tonijn | In 20 min. in de oven - Lekker en Simpel
- Soep (diepvries) met stokbrood
- Hamburger + aardappelen + stoofperen (diepvries)
- Tonijnsalade
Ik ben weer naar de markt geweest en heb m’n boodschappenlijstje voor de weekboodschappen gemaakt
In willekeurige volgorde en een deel zal ook voor de lunch zijn:
Gnocchi met citroen roomsaus en spinazie
Pita falafel met feta en gegrilde paprika
Vegetarische lasagne met bechamelsaus
Paprika-tomaat risotto met gebakken feta
Knorr burritos met groente en zoete aardappel
Gnocchi met paprika-roomsaus, mozzarella en walnoten
Zoete aardappel “nachos” (cheddar, jalapenos, guacamole, etc)
Verse pasta met broccoli, rode peper, citroen en parmezaanse kaas
Heb de aanbiedingen van de Dirk voor morgen gezien en op basis daarvan een weekmenu gemaakt.
Ma: Babi ketjap, rijst en bloemkool
Di: Woknoodles, wokgroente en garnalen
Woe: Verjaardag
Do: bami
Vrij: ovenschotel
Za: pasta
Zo: ?
Ik zie die gnocci met citroenroomsaus meerdere keren voorbij komen hier en ik ben benieuwd! Welk recept gebruik jij?
Een recept uit een kookboek (comfort food met groente) en er zit ook boter en parmezaanse kaas door
Dit zijn de hoeveelheden volgens het recept maar ik houd me daar niet aan, doe het inmiddels meer op gevoel
Een halve bloemkool voor 4 personen is ook beetje weinig namelijk
Oh en qua bereiding:
Eerste en derde deel
Hoe doe je dat? Is dat veel werk?
Ma: andijviestampot + gehaktbal
Di: nasi
Woe: eten bij oma
Do: aardappel, salade en kip braadstomen
Vrij: rijst, sperziebonen en visje
Za: zelfgemaakte kapsalon
Zo: spinazie pasta
Gepofte zoete aardappel gevuld met geroosterde kikkererwten en voor mijn vriend kippendij
Chili sin carne
Cajun vega kip pasta
2x aardappel/groente en vega vlees
Quesedilla’s met bonen
Ma: Couscous met geroosterde groenten en feta
Din: bij ouders eten
Woe: Babi Pangang met rijst
Don: Mexicaanse wraps uit de oven met guacamole
Vrij: eet op mijn werk
- lasagne met pompoen, salie en Italiaanse saucijs
- pilaf met geroosterde bloemkool, tomaat en sumac
- zoete aardappelpuree met geroosterde witlof en “gehaktballetjes” in pepersaus
- bánh xèo met garnalen
- pasta met tomaat-saffraansaus en venkel
Even tussendoor een vega weekmenu tip: het restaurant Enig Alternatief in Arnhem post hun weekmenu op hun site. Ik at daar vroeger best vaak en heb door die site weer allemaal ideeën voor komende week. Het is allemaal vega trouwens
Ma: spaghetti bolognese
Di: krieltjes, hamburger en salade
Woe: ?
Do: Rijst met bruine bonen
Vrij: Bami
Za: courgettesoep
Zo: witte bolletjes met ig.lo visburger
Zo: omelet met groenten
Ma: curry met rijst
Di: Aardappelen, gehakt en stoofperen
Wo: Lasagne
Do: Soep met stokbrood
Vr: Aardappels, stukje spek en lang gestoofde zuurkool
Vandaag lasagne, voor de rest van de week weet ik de volgorde nog niet precies
Krieltjes uit de oven, vissticks, doperwtjes en worteltjes
Surinaamse bami
Zoete aardappelcurry met kip, sperziebonen en naan
Gevulde pastaschelpen met spinazie en ricotta
Wraps met gehakt, paprika, mais, bonen, kaas, pittige salsa en guacamole