Airfryertopic

Ik zou voor XL gaan, liever iets groter dan dat hij net te klein is en je hem dan niet gebruikt

2 likes

Zojuist de xl besteld! Super bedankt!

2 likes

Ik mag aankomende week de airfryer van mijn tante lenen om eens te testen. Hebben jullie tips qua merk frietjes, snacks of overige dingen die ik echt moet proberen?

1 like

Oh dit klinkt goed! Welk merk raad je aan?

Ga ik opzoeken dankjewel!

3 likes

Ik heb per ongeluk AH krokante friet voor in de frituur gekocht, maar heb alleen aan Airfryer. Zou dat kunnen? Volgens google zou het niet uit moeten maken, maar heb weleens ‘normale’ kroketten in de Airfryer gedaan en kwam ook niet goed. Zou ik ze dan langer er in moeten doen?

1 like

Ik denk ook een laagje olie want bij de airfryer snacks zit er al olie op (meestal)

1 like

Nee ik heb dat ook eens gedaan maar wordt niet lekker, ook niet met olie

Ik koop die altijd, want goedkoper. Werken goed bij mij.

bedankt voor de tip, mijn vriend en ik vonden hem heel lekker!

2 likes

Als het voor jezelf is zou ik gewoon in zon receptengroep op facebook gaan, staat zoveel in wat mensen maken.

Mijn ouders willen een airfryer kopen en twijfelen tussen een Philips Avance XXL of een Ninja 300 EU. Iemand ervaring met die laatste?

Ik twijfel al heel lang over het kopen van een airfryer. Mijn vriend eet wel eens frietjes of snacks, maar ik hou er niet zo van. We houden wel van afbakbroodjes, gegrilde groente, knapperige tofu uit oven etc, zou een airfryer dan een toegevoegde waarde hebben om dingen sneller en knapperiger te kunnen bakken of is het eigenlijk een overbodige luxe? De meeste mensen die ik ken gebruiken het toch vooral voor snacks en friet en daar zou het bij ons juist weinig voor gebruikt worden…

Ik zie hoogstens een toegevoegde waarde voor afbakbroodjes, afhankelijk van hoe snel je huidige oven opwarmt. Gegrilde groenten kan je beter op een bakplaat in de oven doen, want dan raken ze elkaar minder. Zelfde met tofu, dat wil je liever juist spreiden, anders heb je de kans dat het aan elkaar gaat plakken.

1 like

Ik merk dat ik voor kleinere dingen sneller de airfryer pak, even broodjes afbakken of opwarmen gaat sneller dan in de gewone oven. Maar het is vaak wel wat kleiner dus een stokbrood kan bijv niet (tenzij je hem dus breekt).
Gisteren bijv vissticks er in gemaakt, volgens mijn vriend toch beter dan uit de oven.

Je kunt het het beste zien als een kleine turbo oven.

2 likes

Ik heb zelf geen oven, dus kan het daar niet mee vergelijken, maar veel wordt wel echt knapperig als je het in de airfryer doet. Bijv broccoli of zalm wordt lekker en niet te droog.

1 like

Heb je een oven? Dan zou ik het niet doen.

3 likes

Twee ovens zelfs haha…

Nou nee dan is het echt geen plus

Ik gebruik mijn airfryer wel redelijk veel, ik heb hem ook niet gekocht voor enkel snackjes. Ik maak er ook bijv zelfgemaakte kip nuggets in of krokante kip, soms doe ik er groente in, een banaan erin is ook heel lekker haha en ook gewoon frietjes of een gepofte aardappel kan je er ook goed in maken en sommige vlees of vis zoals gehaktballetjes of zalm. Maar er gaan ook weken voorbij dat ik hem niet gebruik en tis best een groot ding

1 like