O heerlijk!!! Ziet er goed uit
Het is echt verrassend goed gelukt! Het is net als met havermout een vrij compact en stevig bananenbrood, maar dat vind ik juist wel lekker. De korrels werden ook mooi fijn met de staafmixer. Het beslag leek dus veel op die van havermout. Ik had gewoon 1 op 1 vervangen en verder niks anders gedaan. Aanrader.
Wauw, skivlaai is echt een trip down memory lane. Ik ben normaal niet zo van het taarten bakken (meer koekjes en klein gebak), maar deze is misschien wel een keer de moeite waard
Woo dit lijkt me zoo lekker
ziet er heeerlijk uit! en het huis ziet er ook heel cozy en gezellig uit!
@moderators of wie dit kan, mag onderstaand recept in het lijstje aan de top? Het is de geweldige witte chocolade kladdkaka van @Nori. Het is zo’n mooi gebalanceerd recept, ik heb het nu voor de 3e keer gemaakt (en voor de 2e keer me helemaal gek gezocht op het forum naar het recept), en het is een toppertje. Dit recept verdient een plekje in het rijtje met recepten. (of kijk ik scheel?)
Je kunt de beginpost zelf aanpassen rechtsonder.
Top, ga ik doen, wist ik niet!
Edit: ik krijg er nog een badge voor ook!
Ja heb deze idd ookal 3 keer gemaakt! Zo simpel en zo lekker. Samen met de brown butter koekjes mijn favo recept hier.
@FredPaillet Ik had uiteindelijk het recept van Rutger aangepast zodat ik de taart niet met de mousse in de vriezer hoefde te doen en het was super goed gelukt. Taart was echt heel erg lekker geworden.
Was uiteindelijk dus champagnecake met een laag frambozencrème, verse frambozen en champagnemousse. Afgesmeerd met witte chocolade botercrème met champagne.
Daarnaast had ik ook nog brownies, bananencake en tartelettes gemaakt. Was een behoorlijke bakmarathon zo
@Bunnyslippers, @Nashville, @Jellyshoes: bedankt voor alle suggesties! Hier kan ik wel wat mee
Leuk! Laat je ook zien wat je uiteindelijk hebt gemaakt?
Mijn taart zit vast in de bakvorm, tips om deze er heelhuids uit te krijgen?
Ik heb de andalus kookmutsjes bakvorm voor het eerst gebruikt en écht goed ingevet met veel boter, desondanks…
Edit: ik heb met veel moeite de cake uit de vorm gekregen. Hij is gescheurd helaas, maar het valt na het decoreren gelukkig minder op
Eindstand:
Wauw wat mooi!
Ik schuif net deze ‘gezonde’ bananen muffins in de oven! Had alle ingrediënten in huis dus hatseflats op deze druilerige zondag!
Ik ben begonnen met (glutenvrij) brood bakken en vorige keer was het niet zo mooi gerezen.
Las ik dus dat het bij brood bakken veel nauwer luistert om ingrediënten goed af te wegen.
5gr gist op mijn weegschaal kan een flinke afwijking hebben.
Dus een precieze weegschaal gekocht en 5 gram afgewogen. En whooooo mooi gerezen brood.
Oeh, klinkt goed. heb je hier een recept van?
2 bananen geprakt
3 eetlepels honing
2 cups havermout
1 theelepel vanille extract
2 eetlepels chocoladedruppels
3 eetlepels melk
3 eetlepels pistachenootjes (of gedroogd fruit of andere noten naar keuze)
1/3 cup pindakaas
Alles mengen
Verdelen over 12 cupcake vormpjes
18 min op 175gr
Ze zijn lekkerder als ze helemaal afgekoeld zijn!
Ik heb deze vorm ooit bij de AH gekocht en ben tevreden. Wil je liever niet een meer bijzondere vorm kopen als je wil investeren?
Dankje! Ga het een keer proberen