Holyshit wat een achterlijk recept
Eerst tyfusveel olie in de pan
Dan gooi je daar pesto in waarvan de basis ook olie is. Hoezo überhaupt bak je kant-en-klare pesto überhaupt op? Dat is Fucking Parmezaanse kaas en moet je helemaal niet gaan roerbakken. Maargoed.
Dan gooi je daar ook nog zongedroogde tomaten in waarvan de basis WEER olie is. Dus je hebt inmiddels 3 soorten olie. Daar tyfstraal je je pasta in die je dan ook weer bakt?!
En het enige ingrediënt waarvan ik denk “oh dat zou ik bakken”, aka de tonijn die flikkert die er rauw doorheen?? En dan gooit ie er twee soorten Parmezaanse kaas op die ook weer in de pesto zit?
En de ham versie bakt hij de ham pas als de pasta er al in zit waardoor het helemaal geen smaak meer afgeeft.
Eindstand eet je dus 3x olie, 3x parmezaan en rauwe tonijn uit blik op water, of ondergekookte ham.
En ze eten er zogenaamd 2 dagen van maar ze zitten er met een vork in en er wordt kaas op gegooid en zo bewaar je dat niet.
Conclusie:
