Bosschenaren unite

ja hallooooo
ik was een paar topics aan het doorlezen en zie toch best wel vaak “ik kom uit de hoofdstad van brabant” voorbij komen
meld jullie want den bosch is mooier dan parijs (en gezelliger)

Ik voel me aangesproken, maar vindt DB net een dorp.

kom je er vandaan? of kom je uit een grotere stad

Leuk! Ik woon er nu iets meer dan een jaar voor de helft van de week (andere helft ben ik in Maastricht om mijn master af te ronden), maar ik ken nog niet zoveel mensen hier. Vind het wel een leuke stad en kijk er naar uit om in juli voor vast hier naartoe te verhuizen!

1 like

Geboren en getogen bosschenaar. Vindt het een beetje een dorp omdat we hier altijd een beetje achterlopen met evenementen en feestjes.

ja klopt, zo jammer is dat. waar ga je meestal naar feestjes/wat voor feestjes?

Voorheen naar heel veel dubstep/drum&bass feestjes. Verder vindt ik garage heel erg leuk, maar die feestjes zijn volgensmij schaars. Dus eigenlijk ga ik nooit meer echt uit. Ga nu af en toe wel naar het werkwarenhuis, hou wel van disco en funky muziek.

Vindt sowieso dat gebied bij de Tramkade heel leuk geworden.

ja werkwarenhuis is wel leuk, of plein op z’n tijd. ik ga ook niet echt veel op stap, mijn vriendje organiseert wel een aantal feestjes in den bosch dus daar ga ik meestal naar toe

@Depeche wat leuk dat je er zoveel zin in hebt! waar kom je vandaan?

Ik was toevallig vorige week in Den Bosch (na zo’n vijf jaar weer) en heb gegeten bij Dit! Leuke en mooie stad, een beetje zoals Breda.

1 like

Ik meld me! Ben er opgegroeid maar ben op mijn 17e naar Amsterdam verhuisd voor mijn studie. Ik hoop wel ooit nog terug te komen want het is echt mijn lievelingsstad van Nederland, maar zolang ik nog ‘jong’ ben trekt Amsterdam me wat meer. Zoals @Alpacamybags zegt, soms loopt het een beetje achter. Ik vind het ook jammer dat je er niet echt clubs hebt. Het uitgaansleven lijkt wel of voor tieners of voor 40+ers.

Maar ok nu positief, want het is dus wel mijn lievelingsstad:
Ik vind het heerlijk dat het centrum zo compact en authentiek is. Een goede mix van grote winkels, terrasjes en eenmanszaken. Daarbij kun je er super lekker uit eten.

Ik kom oorspronkelijk uit de buurt van Nijmegen, maar heb 8 jaar voor studie in Maastricht gewoond!

Ja ik loop wel een beetje te zeiken over mn stad, maar zou er echt niet weg willen :heart:

1 like

paleiskwartier denk ik?

1 like

Ja dat denk ik ook @Peony. Uitstappen bij de onderwijsboulevard. De bus van het JBZ rijdt helemaal om het station heen.

1 like

Lekker late to the party, maar ik woon er ook. Vind het wel lekker dat het een groot uitgevallen dorp is, lekker overzichtelijk en alles goed op de fiets te doen (niet dat ik dat altijd doe)

1 like

Nog nooit eerder opgevallen dit topic maar ik meld me ook! Wel import, maar ondertussen woon ik hier al vijf jaar en voel me erg thuis.
Leuk om te lezen dat sommigen ook uitgaan bij Plein of Van Aken, misschien kennen we elkaar wel! :wink:

Plein echt al jaren niet meer op stap geweest (de maandag van carnaval uit pure wanhoop daargelaten omdat alles dicht ging). Van Aken, bossche brouwers en Willem Twee kom ik wel veel. En gewoon terrassen bij 't paultje

is er toevallig iemand die sport bij basic-fit en een keer met mij wil gaan? vind alleen gaan stom en vriendinnen kunnen niet altijd/gaan sowieso minder vaak dan ik

Toevallig zo nog iemand ergens op tramkade?

ik was er gister maar ben kapot nu haha